výměna tlumičů
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Re: výměna tlumičů
nefachcenko-typů by bylo mnoho,ale ty spíš potřebuješ vyměnit jen ty vadné díly.Jen je někdo musí dobře identifikovat.Jinak vyměnit všechny díly na podvozku není takový problém .Je to docela slušný vejvar pro tvého mechanika.Systém vyměníme to pak to pak ještě to se mi moc nelíbí.
- Reklama
-
jo to chapu že vymenit se da vše ale stoji to ranec ..proste hledat co je v čoudu. me se prostě zda že po vymnene tlumiču je to na nerovnostech celkem hlucny(nebo spis bouchani) ja jsem si treba myslel že me poradite. co by mohlo byt pricinou bouchani. mam nacle cepy,a kosti ..tusim ze je tam hodne dilu ktere by to mohly delat a ze kdyz to clovek neproskouma tak asi nemuže ric co je v haji
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Jestli se ti to po výměně tlumičů zhoršilo,tak problém může být axiální ložisko otoče a horní uložení.
Foto kompletu máš tady
http://obchod.autokelly.cz/imageview.as ... _26934.jpg
Foto kompletu máš tady
http://obchod.autokelly.cz/imageview.as ... _26934.jpg
-
hm zavezu to mech. at na to koukne.. jinak musim jeste udelat zadni tlumice divam se a v MJ auto je maj za 940peněz.. bude tam ješte neco potreba vymenit krom tlumiču??
- oFF
- Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
- Kontaktovat uživatele:
Zvladnem sam vymenit horne ulozenie tlmicov? Nikdy som to nerobil, je k tomu nieco specialne treba? Mam ist radsej k mechanikovi? Asi by to chcelo stiahnut pruzinu co?
No dá se vše, ale zrovna na předku něco bez stahováku, to je docela adrenalin.
END
- oFF
- Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
- Kontaktovat uživatele:
Cize slusne povedane sa do toho nemam montovat.... Dikes
-
Co by jsi chtěl na prdelce ještě měnit? Ne, teď vážně, při výměně tlumiče na zadku už nic nepotřebuješ, jen nové tlumiče.
END
-
-
sory že cituju ale přispevek uš je celkem nahore.. je možne že při zatačeni na nerovnostech jde citit jak volant uskoci? a co to je??muže to myt nakou souvislost s problemy so zde pišunefakcenko píše: jo to chapu že vymenit se da vše ale stoji to ranec ..proste hledat co je v čoudu. me se prostě zda že po vymnene tlumiču je to na nerovnostech celkem hlucny(nebo spis bouchani) ja jsem si treba myslel že me poradite. co by mohlo byt pricinou bouchani. mam nacle cepy,a kosti ..tusim ze je tam hodne dilu ktere by to mohly delat a ze kdyz to clovek neproskouma tak asi nemuže ric co je v haji
-
Pánové,
chtěl bych se Vás zeptat, čím přidržet "kontra" pístnici tlumiče, když chci povolit matici na horni misce. Je tam vnitřní 6hran. Jedna strana se mi povedla, ale u te druhe jsem se zasekl na 4 hodky a ne a ne ji povolit. Padlo na to už hodne vercajku (2 ukroucene imbusy) a sprostych slov ...
Díky za tipy / rady ...
chtěl bych se Vás zeptat, čím přidržet "kontra" pístnici tlumiče, když chci povolit matici na horni misce. Je tam vnitřní 6hran. Jedna strana se mi povedla, ale u te druhe jsem se zasekl na 4 hodky a ne a ne ji povolit. Padlo na to už hodne vercajku (2 ukroucene imbusy) a sprostych slov ...
Díky za tipy / rady ...
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
- denny
- Kontaktovat uživatele:
V háji ,protože po netu hledat takovou chybu celkem nelze.Kdybych to uměl,tak bych si nestavěl servis,ale založil info linku se sazbou 90Kč /min a ležel u televize a radil.nefakcenko píše: nikdo?? kde pak jsou odornici??
-