Vyzkoušej za jízdy když bude "skřípat" zatáhnout za ručku a uvidíš jestli to přestane nebo ne..není nic jednoduššíhomadalv píše:ja jsem se dival na stav kotoucu:
- prední koutouce mají již drážku
- zadní jsou v pořádku...
jsou to opravdu zadni desky?
Máš pravdu že ložiska hučí, tak mi to říkal Denny. Zkus zvednout, sundat kolo, sundat desky, a roztotčit kolo...tím vyloučíš brzdy, pak už opravdu bude zbývat ložisko, nebo krycí plech...jde to ze předu, ze zadu?maccek píše:Tak jsem dnes prolezl skoro cely podvozek..nikde nic.. Pak jsem jel jako spolujezdec a zjistil jsem ze to jde z prave strany kde nejsou hotová ložiska. Ale ložisko by hucelo ne? Alespon na levé straně obe hucely při zatížení kola. Tohle píská bez i při zatížení.. Nejaké tipy?
To uz jsem zažil..to píská ale uz od asi 20..alespon u mě tomu tak bylo.,marko100le píše:neviem ci ti to pomoze ,ale raz som mal podobny problem na firemnom aute a stale sme nemohli prist nato koli comu.
a nakoniec sme zistili ze medzi kotuc a platnicku sa dostal mali kamienok ,samozrejme z vutornej strany aby si to na kotuci nevidel, ktory sa zaryl do platnicky a piskal si jedna radost.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |