ABS

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem.
Motorkar

Re: ABS

Příspěvek od Motorkar » 06 úno 2009, 20:55

Takze problem je vyrieseny.Opravilo sa to samo.Stacilo pockat kym prestane mrznut a vsetko zhaslo.Dokonca vsetko funguje.Ale este aj tak to skusim pozret

Reklama

Eddy

Příspěvek od Eddy » 06 úno 2009, 22:09

Eddy píše:Díky, za príspevky aj ja skusím ten KONTOX a dám vedieť či pomohol. Čaute !
Kontox tiekol potokom, tak zatial to fachčí, nechcem zakríknuť, keď sa sa to zase po**rie dam vedieť. Čavte ! :)
Astra G, Y20DTL /60kW/r.v.99

Gabrihell

Příspěvek od Gabrihell » 30 dub 2009, 11:16

Ahoj,

ja riešim v súčasnosti ten istý problém. Môžeš povedať, ktoré kontakty si ošetril tým sprejom? ja som prestriekal iba kontakty nad kotúčmi a nejak mi to nepomáha..... sú dni, ked je všetko OK, a zrazu sa mi rozsvieti kontrolka z ničoho nič....už aj vtedy ked len zatrúbim na klaksón. Spozoroval som aj to, že stojím na križovatke a zabliká mi TC a ručička na tachometri sa rozkolíše :? Môžeš mi nejak poradiť????
Astra G 1,8 16V, 1999, 85 kW, X18XE1

Eddy

Příspěvek od Eddy » 30 dub 2009, 12:13

Gabrihell píše:Ahoj,

ja riešim v súčasnosti ten istý problém. Môžeš povedať, ktoré kontakty si ošetril tým sprejom? ja som prestriekal iba kontakty nad kotúčmi a nejak mi to nepomáha..... sú dni, ked je všetko OK, a zrazu sa mi rozsvieti kontrolka z ničoho nič....už aj vtedy ked len zatrúbim na klaksón. Spozoroval som aj to, že stojím na križovatke a zabliká mi TC a ručička na tachometri sa rozkolíše :? Môžeš mi nejak poradiť????
Vraj to blbne aj vtedy keď je stará, slabá baterka a kolíše napetie, ja som dal novú a tiež to pomohlo 8) Čaves .
Astra G, Y20DTL /60kW/r.v.99

Odpovědět