Přední brzdové desky Problem pomoc
Aha, tak jestli to padá po našlapání, tak propuštěj gumičky...jestli jsou brzdiče suchý, tak na hl. válci se vrací kapalina zpět (propouští).
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by ale zase bylo vidět na tom kotouči, že to netěsní a teče. To by bylo docela poznat, jak by to bylo zliskané od kapaliny, navíc by se docela nechutně ztrácela.. propuští asi hlavní.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
![Obrázek](http://img86.imageshack.us/img86/3903/dieselinsidezj7.jpg)
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Spíš bych řekl, ty pružiny co to drží obráceně ne ?? ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Moje Astrina 1,7DTi
- LEGEND007
- Kontaktovat uživatele:
baba a dala sa sama na vymenu brzdovych dosticiek????
aj napriek vysledku vsetka cest, uz len tym ze si sa na to dala mas u mna jedno velke (aj ked bezvyznamne
) + !!!!
aj napriek vysledku vsetka cest, uz len tym ze si sa na to dala mas u mna jedno velke (aj ked bezvyznamne
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka
MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI.
Moja ex
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přední brzdové desky Problem pomoc
lenka.m píše:Dnes jsme se synovcem dávali nové přední brzdové destičky,vše proběhlo bez problému až na to že špatně brzdí![]()
pedál jde úplně na podlahu nevím co stím.brzdy jsou i odvzušněné,najela jsem pomalu asi 40km že se to udajně zvedne samo ale nic, poradíte????jedná se o ASTRU-G 1.4 16V s ABS Motor Z14XE r.v.2001[/b]
SAMA?!!!TAdy ctu neco jinyho!
-
- Kontaktovat uživatele:
To je tak, když někdo čte vlákno od poloviny ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moje Astrina 1,7DTi