Leo píše:jako ,že jsou tvrdý? ja bych dneska možná volil jen pružiny s origo tlumičema,sice se to nemá,ale auto zůstane pak relativně pohodlný
Tvrdy jak kamen a to na typicky cesky silnice ti spis zpomali nez zrychluje. Ale kombinovat sport. pruziny se seriovyma tlumicama taky neni nejlepsi napad. Auto pak skace na kazdou nerovnosti.
Teď: Ford Fiesta mk6.5ST150 2.0 16v 150bhp
Předtím: Opel Tigra A 1.8 16v 160bhp(Moje (ex-)Tigra - Click)
znamej má na bmw 40/40 a serie tlumiče a prej pohoda.
já bych dnes spot. podvozek už nechtěl,leda kvůli tomu vzhledu jinak k ničemu, jo bydlet třeba v CH to by bylo jiný kafe
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
Leo píše:znamej má na bmw 40/40 a serie tlumiče a prej pohoda.
Zalezi na tom co od toho auta cekas. Jezdis-li rad "sportovne" je to lepsi na podvozek nesetrit. Kazdopadne rekl bych, ze -40 je opravdu uz na hranice co muzes dovolit se seriovyma tlumicama. S kratsima pruzinama maji ty tlumice totiz kratsi zdvih nez s cim se pocitalo.
Teď: Ford Fiesta mk6.5ST150 2.0 16v 150bhp
Předtím: Opel Tigra A 1.8 16v 160bhp(Moje (ex-)Tigra - Click)
to je jasný , že to tomu tlumiči nedělá dobře když nepracuje v tom rozmezí jak má, ale děla to kde kdo
mit peníze tak bych šel do Eibach, ty dělaj prej nejlepší podvozek komfort/sport
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
Leo píše:to chceš kupovat tlumiče i pružiny weitec? podle mě weitec nebude špatný...
ano když už tak komplet Weitec tlumiče i pružiny,ale protože je ještě pár věcí co bych měl dát dohromady co se auta týče a jsou to další prachy v pr.... tak silně uvažuji o té opel akci a místo snížení bych dal 17"kola
vyjde to na 10t. No chtěl jsem aby šel předek víc k zemi než zadek ale nechtěl jsem jít pod snížení 35 a v nabídce bylo tohle snížení tak jsem do toho šel... uvidíme jak to bude vypadat až to bude na autě a na 16" kolech.Případně bych pak zadek bud ješte snížil a nebo na další léto nahodil 17"kola ale to je otázka času.
kamos ma 3dver. astrulu a tak FK komplet podvozok -4cm + ktomu 8.5x17 disky s 215/40 gumami a pocit z jazdy je sialene tvrdy, ale totalne to proste sedi v zakrutach ,,je to tisic krat lepsi pocit z jazdy ako na mojom seriovom podvozku a 16alu,,,kto chce sport nech ide do toho kto nie nech ostane pri seriovom,,,