vibrace volantu
Re: vibrace volantu
Trdlo aj ja si myslím, že by to mohlo byť ono. Len teraz keby som vedel, ktoré koleso to je. Vizuálne som na to neprišiel. Pamätám sa, že po prezutí som na jednom z kolies nevidel označenie pneumatiky kriedou ale nie som si už istý, ktoré to bolo. Dá sa to nejako poznať ?
Astra II
- Reklama
Podle házivosti a valivosti na vyvyžovačce, jinak většina lidí z pneuservisu koukne a hned Ti řekne, je to sjetý tak a tak...
END
Trdlo, mohla by mi tú šarapatu robiť aj jedna zadná pneumatika, včetne tých vibrácií na volante ?
Astra II
Mal som ich uskladnene na sebe,dokonca aj zimne mam tak uskladneneAstraMan píše:Rici_X: Na sobě nebo vedle sebe? Ptám se proto, že údajně se může u méně kvalitních disků ( možná i pneu ) stát to, že když je necháš na sobě pár měsíců, tak se jakoby sešišatí či co Nevím přesně a je to jen z doslechu Ale prej to pak dělá tyhle blbosti, jako jsou vibrace volantu z ničeho nic apod
Nevím co je na tom pravdy, ale raději je nechávám vedle sebe na stojáka
Takze ked je pravda co hovoris,tak musim moje uskladnovanie hned zmenit.
No vcera som sa dostal konecne na dialnicu a to moje vibrovanie sa skoro uplne vytratilo.Nez som nahodil naspat predne letne kola,tak som zacistil dosedacie plochy a pouzil vacsiu silu pri utahovani kola.
To vibrovanie sa objavuje v mensej miere a ovela slabsej intenzite,ale to uz moze byt aj moja deformacia,ze ho citim napr.pri zdrsnenej vozovke
Astra 1.6 / 16V / 74kW / EDITION 100 / X16XEL
To až tak ne, nevyváženost zadní pneu na volantu neucítíš...Pico píše:Trdlo, mohla by mi tú šarapatu robiť aj jedna zadná pneumatika, včetne tých vibrácií na volante ?
END
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak me to stale i po dvojim vyvazeni pri 120km a vic vibruje, muze to byt tlumicema?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Přední tlumiče by mohli způsobovat vibrace volantu... Ale zadní nee, ty ikdyž máš skoro na odpis, tak vibrace do volantu pocítíš jen trochu a jen při určité rychlosti ( 110-130km/h v závislosti na stavu poškození tlumičů ). Toť mé poznatky z praxe
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
milosh, vibruje Ti to vždy nad 120 alebo len niekedy ? U mňa sa mi zdá, že to nerobí stále. Na F-ku so mal vymlátené predné tlmiče a hlavne guľové čapy. Tam mi to robilo pri pridaní plynu už od 80 a poriadne. Vedel som ale čím to je. Teraz nechápem.
Astra II
hmm při 120 mi to začne vibrovat a pří 160 už se nedá jet jak vibruje celý auto... vyvážit kola? nebo jsem něco po?
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Že by nakopaný ramena, bo ohnutá poloosa, prasklý kosti, prdlý oko stabi, uložení stabi...? U Tebe je vše možný...
END
takže kola vyvážena.... trochu se to zlepšilo ale.... při průjezdu pravotočivou zatáčkou začnou vibrace při 130 km/h a při průjzdu levotočivou se to sklidní a i ve 170 je relativní klid... a pak zase pravotočivá a vibruje...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Prohlídni pořádně ramena a veškerá uložení včetně stabi, někde najdeš vůli. Na pravé straně pravděpodobně....
END
Tento problém jsem měl loni také... Při průjezdu pravotočivou zatáčkou rychlostí nad 90km/h se začali objevovat vibrace ( začala vibrovat prdel ) Příčinou byl horší stav horního uložení PZ tlumiče a tlumič sám o sobě už nebyl také nejnovější
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.