brhy píše:tak to hej len priamo weitec vychadza drahsie a miesto weitecu je tu este jedna firma co ma od nich licenciu a robi ich podvozky len v inej farbe a lacnejsie a je to to iste
to je priamo na tvoje auto som to pozrel mas tam 3 strany podvozkov
DTS?To jsou ty co sis kupoval na své autí?
DTS je firma co to predava oni kupuju potom od inych ale taktiez vyrabaju pod svojou znackou preto som ja objednal podvozok DTS a mam AP racing len s pruzinami vo farbe dts je to zlozitejsie ja by som ti odporucil vogtland ci ako sa to vola popripade kw mne ten weitec neako nesedi
brhy píše:DTS je firma co to predava oni kupuju potom od inych ale taktiez vyrabaju pod svojou znackou preto som ja objednal podvozok DTS a mam AP racing len s pruzinami vo farbe dts je to zlozitejsie ja by som ti odporucil vogtland ci ako sa to vola popripade kw mne ten weitec neako nesedi
no ted jsi mi v tom udělal troška guláš ale to je jedno ..... každému sedí něco jiného a já jsem na 95% rozhodnutý pro fa Weitec a jestli mi nebudou sedět tak se budu dlouho proklínat
brhy píše:DTS je firma co to predava oni kupuju potom od inych ale taktiez vyrabaju pod svojou znackou preto som ja objednal podvozok DTS a mam AP racing len s pruzinami vo farbe dts je to zlozitejsie ja by som ti odporucil vogtland ci ako sa to vola popripade kw mne ten weitec neako nesedi
no ted jsi mi v tom udělal troška guláš ale to je jedno ..... každému sedí něco jiného a já jsem na 95% rozhodnutý pro fa Weitec a jestli mi nebudou sedět tak se budu dlouho proklínat
pánové mám dotaz:Kdo všechno tady z nás na foru má snížený podvozek???Nejsem si jistý jaké kola mám koupit při snížení tak pokud má někdo zkušenost s výběrem kol při sníženém podvozku byl bych rád kdyby sem nahodil příspěvek a svou zkušenost.
Díky