Na co sa zamerat??

Brzdy, tlumiče, výfuk, prostě o všem co je pod autem.
Odpovědět
nada
Kontaktovat uživatele:

Na co sa zamerat??

Příspěvek od nada » 03 říj 2007, 09:47

Pani rad by som sa spytal....O niekolko dni sa chystam robit mensiu generalku predneho zavesu kolies..Zatial viem ze mi treba menit homokineticky klb...Ale z predu sa ozyvaju klepoty pri jazde po nasich skvelych cestach....Mam podozrenie na vybite gulaky riadenia...ako by som mohol spolahlivo zistit co to presne je?? Totiz ked dam dolu koleso....v gulakoch riadenia citim volu pri pomikani....ale ako zistit ci su v poriadku stabilizatory a spodne rameno s gul.čapom pripadne silentbloky...? Ak mate niekto potuchy rad sa nieco nove dozviem...Dakujem...
no páni splnil som si detsky sen a mam astru:) je to uz staršia dáma 1,4 16V 98...

Reklama

Chavron

Příspěvek od Chavron » 11 říj 2007, 20:48

Ja mam podobny problem...tak sem s radami:)

Ako vlastne poznam ze je zly homokineticky klb a nie gulovy cap? BUcha mi to v zakrute pri plnom rajde a viac zoslapnutom plyne...

spermin

Příspěvek od spermin » 11 říj 2007, 23:23

Chavron píše:Ja mam podobny problem...tak sem s radami:)

Ako vlastne poznam ze je zly homokineticky klb a nie gulovy cap? BUcha mi to v zakrute pri plnom rajde a viac zoslapnutom plyne...
Tvůj popis pasuje přesně na ten kloub. :evil:
čep klepe i na rovině při nerovnostech, a neprojevuje se jenom v zatáčkách.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 16 říj 2007, 20:15

Jak píše spermin, vidím to taky jen na homo. Jinak projeď všechny čepy, zkus za ně zatahat, vůli by jsi cítil. A nezapomeň zkontrolovat kosti, občas rády praskají..... :wink:
END

Chavron

Příspěvek od Chavron » 19 říj 2007, 07:50

Ok, klby objednam zajtra, buduci vikend dam vymenu.... Aj ked som pozeral, tak klby su najvacsia palka oproti capom a tie dam do poriadku aj neskor...

dateli

Příspěvek od dateli » 20 říj 2007, 22:41

Podle toho co se tu piše mam v čudu homokineticky kloub Při plnem rejdu to klepe
Je šance si to vyměnit sam podle nějakeho navodu Nebo se tu najde někdo kdo bydli kousek odemně co by mi s tym pomohl A jaka je cena Prava strana

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 22 říj 2007, 20:18

dateli píše:Podle toho co se tu piše mam v čudu homokineticky kloub Při plnem rejdu to klepe
Je šance si to vyměnit sam podle nějakeho navodu Nebo se tu najde někdo kdo bydli kousek odemně co by mi s tym pomohl A jaka je cena Prava strana
Šance je, záleží jaký máš zkušenosti. Jeslti moc velké ne, spíš to svěř někomu, kdo to už dělal.
Jinak kloub stojí v oplu 8.035,56 Kč a v replice se dá sehnat za nějakých 1850,- třeba v Kelly, nebo Elitu, Meteoru, Ad partnerovi (bývalý auto Bados) :wink:
END

Odpovědět