Na co sa zamerat??
Na co sa zamerat??
Pani rad by som sa spytal....O niekolko dni sa chystam robit mensiu generalku predneho zavesu kolies..Zatial viem ze mi treba menit homokineticky klb...Ale z predu sa ozyvaju klepoty pri jazde po nasich skvelych cestach....Mam podozrenie na vybite gulaky riadenia...ako by som mohol spolahlivo zistit co to presne je?? Totiz ked dam dolu koleso....v gulakoch riadenia citim volu pri pomikani....ale ako zistit ci su v poriadku stabilizatory a spodne rameno s gul.čapom pripadne silentbloky...? Ak mate niekto potuchy rad sa nieco nove dozviem...Dakujem...
no páni splnil som si detsky sen a mam astru:) je to uz staršia dáma 1,4 16V 98...
- Reklama
Tvůj popis pasuje přesně na ten kloub.Chavron píše:Ja mam podobny problem...tak sem s radami:)
Ako vlastne poznam ze je zly homokineticky klb a nie gulovy cap? BUcha mi to v zakrute pri plnom rajde a viac zoslapnutom plyne...
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
čep klepe i na rovině při nerovnostech, a neprojevuje se jenom v zatáčkách.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Šance je, záleží jaký máš zkušenosti. Jeslti moc velké ne, spíš to svěř někomu, kdo to už dělal.dateli píše:Podle toho co se tu piše mam v čudu homokineticky kloub Při plnem rejdu to klepe
Je šance si to vyměnit sam podle nějakeho navodu Nebo se tu najde někdo kdo bydli kousek odemně co by mi s tym pomohl A jaka je cena Prava strana
Jinak kloub stojí v oplu 8.035,56 Kč a v replice se dá sehnat za nějakých 1850,- třeba v Kelly, nebo Elitu, Meteoru, Ad partnerovi (bývalý auto Bados)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
END