ochrana podvozku
ochrana podvozku
čim vystrikat podvozek proti korozi? je kvalitni pripravek Body 950 ve spreji ma někdo zkušenost?
Nebo co bystemi doporučili ale jedna semi v barvě bila nebo Kremova. DIky z nazory
Nebo co bystemi doporučili ale jedna semi v barvě bila nebo Kremova. DIky z nazory
- Reklama
Re: ochrana podvozku
Tak Body 950 v sedej farbe som pouzival na favorita, najprv som to poriadne umyl, potom strhol zvysky predosleho nateru, vystriekal dutiny a potom zatrel bodyckom vsetko co bolo treba, myslim ze moze byt nie?
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
já nevím proč tu řešíte ošetření podvozku, já to nikdy neřešil, jelikož má Oplík už spodek ošetřen z výroby - pogumován!! jediný co jsem natíral byly kovový ramena - ty nejsou ošetřeny ničím! (nebo spíš byly pouze černou barvou ale ta už je sežraná )
Když jsem to kontroloval minulý rok a tento tak spodek je jako novej, dle mého vyhozený peníze
aj boha to není škodofka nebo favorit
Když jsem to kontroloval minulý rok a tento tak spodek je jako novej, dle mého vyhozený peníze
aj boha to není škodofka nebo favorit
Naposledy upravil(a) rychlyradim dne 31 bře 2010, 17:17, celkem upraveno 1 x.
no a to body vydrzi tak rok... tiez by som sa na to vys***
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
jo vydrži ale ja to chci na krasu Kremovy cely spodek stavim auto na cup. ale nevim čim to laknout. obyč lak mi rozežere pogumovani a tlumex plast na ramenech a nosnikach.Shimmeron píše:no a to body vydrzi tak rok... tiez by som sa na to vys***
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
na krásu? to budeš auto vystavovat někde vzhůru nohama
no jo proti gustu žádný dišputát...
no jo proti gustu žádný dišputát...
jedna semi hlavně o podběhy. shanim proto kremove bodiško co vydrži kaminky. Ale nevim kde to sehnat. Na poharovych soutěžich se bere duraz i na vylakovani podvozku a dilu.
Ochrana podvozku není špatná věc,ale někdy se taky může vymstít,pokud není podklad dokonale vysušený a nebo to někde nepřilne je zaděláno na průser.Vznikne bublina v které se drží vlhko,voda,sůl nebo to kámen naruší,vidět to není jen zjistíš po zimě že je tam koroze nebo díra Originál ošetření je něco jiného než nástřik
Opel Astra K r.v.2016 enjoy 1,4 74kw - současnost
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
Červený sedánek Opel Astra G CD, r.v 1999 1.4 16V X14XE, ,69000km - historie
DUTINY KAROSERIE,DVEŘE,DUTINY V NOSNÍCÍCH PODVOZKU: Pořádně vystříkat voskem,výborný je od fa DINITROL.
Podlahu bych nestříkal,jen sundal plast prahy , podběhy a pod něma to natřel nějakým ochranným nátěrem na bázi bitumenů,třebas taky od DINITROLu..
Podlahu bych nestříkal,jen sundal plast prahy , podběhy a pod něma to natřel nějakým ochranným nátěrem na bázi bitumenů,třebas taky od DINITROLu..
Na podvozek bych se asi vykašlal, jenom opravil případné odřeniny.
Dutiny tchán doporučil vystříkat olejem do transformátorů, prý má obrovskou vzlínavost, prej šel skoro až ke střeše.
Existuje nějaká současná alternativa (ten transformátorovej se asi blbě kupuje a nechci vypnout celou dědinu )
Dutiny tchán doporučil vystříkat olejem do transformátorů, prý má obrovskou vzlínavost, prej šel skoro až ke střeše.
Existuje nějaká současná alternativa (ten transformátorovej se asi blbě kupuje a nechci vypnout celou dědinu )
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Takže ten transformátorovej olej se dá sehnat do stovky za litr a prý by dva mohly stačit... To nezní špatně.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Fluid Film AS-R
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima