Geometrie + auto má snahu táhnout doleva
Re: Geometrie + auto má snahu táhnout doleva
mě táhlo auto doprava jakmile jsem dal volant rovně, takže jsem musel jezdit s volantem natočeným mírně doleva a nic moc pro ruce a záda..
nepomohlo přehození gum na opačnou stranu, výměna čepů ani gumy nové, (kola samotná 3x převažována a problém jak na letních, tak na zimních) takže jsem to dal na geometrii.. 3 ze čtyř údajů červeně, srovnali mi to do tolerance a HLE - najednou jezdím rovně .. takže to, že geometrie netřeba není pravda určitě je to případ od případu, někdy to je opravdu pneu, nevyvážeností, ale mě osobně pomohlo až toto..
nepomohlo přehození gum na opačnou stranu, výměna čepů ani gumy nové, (kola samotná 3x převažována a problém jak na letních, tak na zimních) takže jsem to dal na geometrii.. 3 ze čtyř údajů červeně, srovnali mi to do tolerance a HLE - najednou jezdím rovně .. takže to, že geometrie netřeba není pravda určitě je to případ od případu, někdy to je opravdu pneu, nevyvážeností, ale mě osobně pomohlo až toto..
nyní: Zafira B Z18XER, 2007
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
kdyby mi to někam táhlo tak jo, ale pustím volant a jedu rovně!! no nic, gumy už mám nové, zítra jdu na geo, jsem zvědavý na ty odchylky
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Mike.S: sorry, já to bral obecně
nyní: Zafira B Z18XER, 2007
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
omlouvat se nemusíš
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Taky pojedu s autem na geometrii. Je lepší ji nechat seřídit na origo 15 kolách nebo na 17 který používám v létě?
Naposledy upravil(a) ntnt dne 04 led 2012, 10:10, celkem upraveno 1 x.
mě to dělal nižší tlak v jedné pneumatice...
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
silně pochybuji že po výměně čepů to nastavi na těch závitech stejně, moje mínění
V KAŽDÉM PŘÍPADĚ DĚLAT
V KAŽDÉM PŘÍPADĚ DĚLAT
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Co jsem vyzkoušel tak astra G je velmi náchylná na příklony předních kol.... měl jsem na pravým kole větší příklon než vlevo... a ejhle... jelo to doleva..... jinak co brzdy?? nepřibrzďuje něco někde?,,
Zdravím,
Chtěl sem udělat geometrii kol a v servise mi řekli, že potřebuji nové nebo rovnoměrně sjeté pneumatiky, ale jiní automechanici mi řekli, že je to blbost....
Jaký je váš názor?
Chtěl sem udělat geometrii kol a v servise mi řekli, že potřebuji nové nebo rovnoměrně sjeté pneumatiky, ale jiní automechanici mi řekli, že je to blbost....
Jaký je váš názor?
-
Jasne že je to blbosť, ved sa meria cez disky kolies a nie cez pneu, nebol to nahodou nejaky pneuservis?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Byl to právě pneuservis.