Třepe se mi volant. Prosím o radu.
Třepe se mi volant. Prosím o radu.
Na mé astře G se mi z ničeho nic začal třepat volant. Při větší rychlosti je to k neudržení Kolega, co dělá v servisu mi řekl, že je to buď ztrátou závaží na poloose a nebo na disku kola. Co si myslíte Vy? Díky
- Reklama
Re: Třepe se mi volant. Prosím o radu.
jj, nech převážit kola. můžeš zkusit prohodit přední a zadní disky, měla by být patrná změna třepání k lepšímu nebo horšímu a pak to bude na 100%
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Šmarja, další jobová otázka
Zajeď do pneu servisu a řekni že chceš vyvážit všechny 4 kola + ať ty horší dají na zadek....
Jinak přestane to když začneš brzdit?
A závaží na poloose asi těžko někam odkráčí, to je pořádnej kus matroše na pořádných šroubech, ale na to se stačí podívat, stačí jen vytočit kola....
Zajeď do pneu servisu a řekni že chceš vyvážit všechny 4 kola + ať ty horší dají na zadek....
Jinak přestane to když začneš brzdit?
A závaží na poloose asi těžko někam odkráčí, to je pořádnej kus matroše na pořádných šroubech, ale na to se stačí podívat, stačí jen vytočit kola....
Už ne Opel ....
Ex
Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
Ex
Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
tak v prvom rade nechat vyvazit kola , ak to bude robit nadalej tak skus pri neakej rychlosti (napr.60km/h) zacat brzdit , pokial sa volant prestane klepat tak mas v prdeli naboj na niektorom z prednych kolies , pripadne ak budes mat dole predne kola tak skus pohnut kotucom k auta a od auta , ak bude mat volu je v prdeli naboj