Sport.podvozek
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sport.podvozek
divneee ale je to na sedan ale tie hodnoty mi pridu divne urcite to bude 50/30 aj ked v reale to je asi 60/40 kedze tie pruziny pod vahou sadnu
- Reklama
Tak pružiny už sou na autku a je to supr.Tvrdší to je,ale žádná šílenost.Ikdyž mám ještě respekt to poslat rychlej do zatačky...je potřeba pomalučky zkůšat a hlavně nepřehnat
...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
budu nucen měnit zadní tlumiče tak jsem se rozhodl jít do sportovního podvozku, ale měním to jen, že musím a nepotřebuju žádný extra drahý... proto jsem našel nejlevnější od JOM http://podvozek.k-tuning.cz/632/sportov ... tra-g.html nebo http://www.tuningshop.cz/exterier/sport ... e-1-6-1-8/ mělo by to být to samé... potřebuji je na hb 1,6 16V. Myslíte, že to bude stačit a bude to alespoň o něco lepší než originál? O snížení mi moc nejde, ale spíš aby byl trošku tvrdší a líp seděl v zatáčkách (třeba v sobotu jsem jezdil na klopeném oválu v Kopřivnici a bál jsem se vytáhnout víc než 170km/h, protože bych asi vyletěl ze zatáčky... Díky všem za odpovědi
už HONDA civic VTEC
-
- Kontaktovat uživatele:
lacny sport. podvozok nieje vzdy vyhra lepsia kombinacia ako lacny sport.podvozok je seriove tlmice a neake nizsie pruziny
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
naprostej souhlas
za takovi mali penize mit komplet podvozek ? to bude kvalitka za ty penize
rekl bych ze se na podvozku nema setrit
mozna origo tlumice a jiny pruziny ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa
( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru
+ 2x garfild za oknem ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru
- Specnaz.oto
- Kontaktovat uživatele:
Podvozek za takový peníze? ... neblázni
Já mam komplet podvozek od Weitecu (pevnej) za 13.000 ,- (po slevě) a to je takovej střed ... máš ještě dražší
... tak si udělej obrázek o podvozku za tu cenu co uvádíš
![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
LÍNEJ ROPÁK
Opel Astra Caravan, r.v. 1999
2.0 Di 16V (X20 DTL)
Opel Astra Caravan, r.v. 1999
2.0 Di 16V (X20 DTL)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
mněl bych dotaz. pro jaký výbavy jsou určené ty tlumiče kayaba excel g sportovní podvozek? to je jen pro OPC a nebo i třeba pro sportive? děkuji za objasnění.
-
- Kontaktovat uživatele:
excel G od Kayaba su tuhsie / sportovejsie a mozes ich dat na akekolvek auto (typ) pokial na dany typ ich vyrabaju . vo vseobecnosti patria kayaby k dobrym tlmicom pomer cena/kvalita/trvacnost ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
jj tak jsem nasadil Kyb excel-g (pro vozidla se sportovním podvozkem) a docela slušná změna oproti těm starejm. už mně ani nebaví jezdit rovně
všem doporučuji
zdravím. keďže aj mňa čaká výmena podvozkových dielov medzi nimi aj tlmičov tak tiež uvažujem o znížení auta.nejde mi vôbec o to aby som vedel prejsť 90° zákrutu 120-tkou (nemám pretekárske ambície
)ale iba znížiť auto o cca 35/20 alebo 30/30.jedna sa mi o to že buď to bude:
1. komplet pevný znížený šport. podvozok - kit od niektorého z renomovaných výrobcov KW, KONI, H&R, EIBACH, WEITEC - o tom je tu toho popisane dosť
2. kombinácia BILSTEIN B6(B8) + znížene pružiny.
ak dobre viem tak bilstein B6 sú tlmiče presne na to aby sa auto mohlo znížiť do cca 35mm bez toho aby trpeli tlmiče (seriovy tlmič+znížene pružiny
) a B8 sú na väčšie zníženie cca 60mm.
ak mi vie niekto z vas potvrdiť alternativu č.2 alebo nejake skusenosti s B6-B8 budem rad.niečo som o nich našiel BMW forume ich chvalia na tuning forume kritizuju,ford forume nerozhodne.![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
a ešte ako to je s nastavovanim tuhosti u tlmičov KONI? tvrde a ešte tvrdšie alebo zakladne nastavenie je nejake "civilnejsie"?
1. komplet pevný znížený šport. podvozok - kit od niektorého z renomovaných výrobcov KW, KONI, H&R, EIBACH, WEITEC - o tom je tu toho popisane dosť
2. kombinácia BILSTEIN B6(B8) + znížene pružiny.
ak dobre viem tak bilstein B6 sú tlmiče presne na to aby sa auto mohlo znížiť do cca 35mm bez toho aby trpeli tlmiče (seriovy tlmič+znížene pružiny
ak mi vie niekto z vas potvrdiť alternativu č.2 alebo nejake skusenosti s B6-B8 budem rad.niečo som o nich našiel BMW forume ich chvalia na tuning forume kritizuju,ford forume nerozhodne.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
a ešte ako to je s nastavovanim tuhosti u tlmičov KONI? tvrde a ešte tvrdšie alebo zakladne nastavenie je nejake "civilnejsie"?
1,4 16v - x14xe - 90k - edition2000 zelená http://astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=19128
tak na toto si sam odpoviem,lebo som nasiel odpoved na jednom maďarskom e shopea ešte ako to je s nastavovanim tuhosti u tlmičov KONI? tvrde a ešte tvrdšie alebo zakladne nastavenie je nejake "civilnejsie"?
v zakladnej polohe čize najmäksie su o 30% tvrdšie ako seriove a daju sa nastavit este o 30% tuhsie.
1,4 16v - x14xe - 90k - edition2000 zelená http://astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=19128
Re:
ja mam na Astre vyskovo nadstavitelny podvozok od firmy K&W a som nekonecne spokojny az na to ze je to tvrde ao svina..Samothe píše:chlapi neříkejte že nikdo neporadí něco jsem tady našel ale odpovědi neuspokojivé tak sem se zkušenostma a radama
Opel Astra G OPC Rv. 8/2000 motor X20XER 118Kw:)
Nechci tady JOM vychvalovat...to určitě ne,ale zase bych tak nezavrhoval.Určitě to neni podvozek někam na okruhy a existuje x jinejch které budou lepší,ale na normální lehce sportovní ježdění po našich silnicíc bych řekl že je dostačující. Když jsem vybíral stavitelnej podvozek pro svoji astru tak jsem projížděl i spoustu jinejch for (vw,audi,bmw atd.) a hledal zkušenosti s různejma značkama podvozků a vcelku dost se tam shodovali, že JOM bohatě postačí a skoro nikde jsem se nedočetl negativní zkušenost.Mám na stavitelnym JOMu teď najeto cca 4000km a jsem naprosto spokojenej. V zatákách sedí, neni to až tak moc tvrdé ( čekal jsem to mnohem horší oproti KWčku co má kamarád na autě je moje astra luxusní limuzína). Výdrž zatim nemůžu zhodnotit, ale kamarád má na Polu JOM už 4 roky a stále v pohodě, jinej na 406tce také JOM a druhym rokem taky ok.
Nicméně jsou dva druhy JOMu a lišej se barevnou kombinací - stříbrnej tlumič/modrá pružina je dobrej
- žlutej tlumič/červená pružina -špatný nebrat!!!
Pak je tušim ještě podvozek V-MAXX ale je to úplně ten samej co od JOMU a je dražší (výrobce je stejnej,jen je asi V-MAX původně pro jinej trh nebo nevim...)
To jsou moje zkušenosti s JOMem![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Nicméně jsou dva druhy JOMu a lišej se barevnou kombinací - stříbrnej tlumič/modrá pružina je dobrej
- žlutej tlumič/červená pružina -špatný nebrat!!!
Pak je tušim ještě podvozek V-MAXX ale je to úplně ten samej co od JOMU a je dražší (výrobce je stejnej,jen je asi V-MAX původně pro jinej trh nebo nevim...)
To jsou moje zkušenosti s JOMem
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
mate nekdo zkusenost s podvozkem weitec sesnizenim 30/30 mam na aute ted jen pruziny od weitecu a s origo tlumicema je to děs, moc to netlumi, skace to jak nadmuta koza a komplet bude asi lepsi. Do takhle staryho aute je mi lito investovat vic za podvozek a ten weitec stal loni komplet 15k cca a ted je za 10k coz je unosny. Uz je objednanej takze neni cesty zpet ale zajima me jeslti ma nekdo primo s timhle 30/30 zkusenost ohledne tvrdosti, tlumeni, odskoku a tak..
dik
dik
bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
Zdravíčko, nevíte jestli existuje nějakýpodvozek, který má standardní výšku, ale je o něco tužší než klasika? Díky moc
Astra G hatchback, 1999, 1.8, 85 KW, stříbrná metla