![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Ani neviem ako zacat. Nebol som na fore od roku 2009. Moj povodny nick bol Paladin123 a na forum som sa zaregistroval po kupe mojej astry. Auto islo dobre 2 roky, menil som olej a filtre a vozil som sa ale posledny rok sa zacala nejako kazit. Vymenil som baterku, termostat, zadnu cast vyfuku, predne capy, zadny strmen brzdy aj s kotucom, platnicky a bol zas chvilu klud. Az do vcera kedy mi nieco prasklo v pravom kolese. Nejak som sa dokotulal ku kamaratovi co sa mi stara o auto a ked sme dali dolu kryt motora tak sme ostali ticho sediet asi 5 minut. fotky v prilohe hovoria same za seba. Poradte mi co mam urobit? On mi doporucil zohnat si novu napravu ale ja nemam ponatia kolko to moze stat a kde to mam zohnat. na srotovisku tazko zozeniem dobru napravu. povedal mi ze ked mu prinesiem napravu tak mi to vymeni ale ze to bude na 3 dni roboty lebo na napravu je upnuty motor ramena servo vyfuk a vsetko sa musi rozobrat a ze nevie ako to pojde dole lebo tie skrutky co vytiahol ked dal dole kryt motora uz boli v takom stave ako moja naprava. Poradte mi prosim co mam urobit