farba na vyfuk
-
farba na vyfuk
ahojte chcel by som natriet vyfuk proste ho nejako ošetrit trošku. rozmyšlal som že použijem silikonovu farbu ktora je do 500°C. viem že vyfuku to neuškodí ani tlmiču predpokladám ale čo katalyzátor? možem natriet aj ten? nerad by som aby mi vyhorel katal alebo ja neviem proste čo rozsypal sa nedajbože. alebo by bolo na katal lepšie použiť hlinikovy sprej ktory je tusim do 800°C? či sa nesmie farbit vobeC? ake mate skusenosti? akekolvek rady len uvitam.
OPEL Astra G 1.6 zelená metalíza *1998
- Reklama
Re: farba na vyfuk
Zinek ve spreji na výfuky, je k dostání v každé lepší prodejně barev, cena cca. do 150 Kč
Mobil : 602318645
-
mysliš ze je lepsi ako hlinik? myslim ze ten hlinik ma vyzsiu teplotnu stalost ako zinok. a skor am zuajima ci mozem aj katal alebo nie.Defender píše:Zinek ve spreji na výfuky, je k dostání v každé lepší prodejně barev, cena cca. do 150 Kč
no nefim mě se zinek oloupal pak sem dal do 600 °C HEAT SPRAY nějaký stříbrný a je to od motoru po konec a pohoda...
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
-
ja chcem skusit tu farbu silikonovu striebornu len neviem co sa tyka katu aby som ho nejako neod..bal tym alebo čokubesmaurer píše:no nefim mě se zinek oloupal pak sem dal do 600 °C HEAT SPRAY nějaký stříbrný a je to od motoru po konec a pohoda...
-
Jsem použil barvu ve spreji BOSNY NA VYFUK a velice dobrý vysledek , 2 roky drži barva až do 600c, koupil jsem na www.bosny.eu bohužel prodava se zatim jen v ČR A SRN, A JEŠTĚ NA AUKRO. ALE CENY JSOU VELMYZAJIMAVÉ MYSLIMŽE JSEM PLATIL NECO KOLEM 6 EURO ZA 400ML TERMO FARBY (BARVY).ZBYTEK JSEM POUŽIL NA GRIL A DRŽI TOPERFEKTNĚ
-
Prosim ťa predpokladam, že ho chceš logicky strieknuť z vonkajšej strany a nie zvnútra, lebo inač nechápem túto otázku.tomas13538 píše: ale čo katalyzátor? možem natriet aj ten? nerad by som aby mi vyhorel katal alebo ja neviem proste čo rozsypal sa nedajbože. alebo by bolo na katal lepšie použiť hlinikovy sprej ktory je tusim do 800°C? či sa nesmie farbit vobeC?
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957