Kopani do brzdoveho pedalu
Kopani do brzdoveho pedalu
Ahoj nevite co to muže byt Při bržděni kope brzdovy pedal tak jak ABS včera jsem měnil předni kotouče a desky A problem je pořad stejny Diky za rady
1.6 74 KW 16V X16XEL
- Reklama
- mr.login
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kopani do brzdoveho pedalu
Mě se to taky dělo po výměně kotoučů a destiček. Samo se to časem uklidnilo
Kombi, 1,6 16V 74kW r.v.99, x16xel, zaslepený EGR, zavírání okýnek dálkou, díra ve výfuku...
Daignostika VAG-COM
Daignostika VAG-COM
mr.login Tvou odpověd bych bral protože vyměna ložiska by mně hodně nasrala To ložisko vypada v pořadku řadne zvuky v zatačkach
1.6 74 KW 16V X16XEL
- mr.login
- Kontaktovat uživatele:
dělalo to jenom když jsem razantněji brzdil, ale kola se neblokovola. Při jemným brzdění to nedělalo...
Kombi, 1,6 16V 74kW r.v.99, x16xel, zaslepený EGR, zavírání okýnek dálkou, díra ve výfuku...
Daignostika VAG-COM
Daignostika VAG-COM
Mně to spiše jde při tom spiše jemnem bržděni Ale kopani se postupně zesiluje Možna by chtělo zkusit razantněji zabrzdit at to sedne Ale to asi nebude dobre hned na začatku
1.6 74 KW 16V X16XEL
zadní kotouče jestli je máš
mě to kopalo přesně jak říkáš jak ABS, nedejbože když jsem musel šlápnout kvůli nějakýmu inteligentovi v 90ti na brzdy, to bylo tututututututu a rány jak zděla a způsobily mi to zadní kotouče, byly malinko křivý a ještě na nich byly vyrezlý místa od destiček.. denny mi to na dílně trochu stáhnul přímo na autě a od tý doby je klid a hlavně to i líp brzdí..
mě to kopalo přesně jak říkáš jak ABS, nedejbože když jsem musel šlápnout kvůli nějakýmu inteligentovi v 90ti na brzdy, to bylo tututututututu a rány jak zděla a způsobily mi to zadní kotouče, byly malinko křivý a ještě na nich byly vyrezlý místa od destiček.. denny mi to na dílně trochu stáhnul přímo na autě a od tý doby je klid a hlavně to i líp brzdí..
nyní: Zafira B Z18XER, 2007
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
Zadni kotouče jsou 1,5 roku stare Ale dneska na ně kouknu
1.6 74 KW 16V X16XEL
Takže jsem to dneska cele rozebral Předek vyčistil dosedaci plochy kotouču Je to o maličko lepši už to neděla pořad ale jen nepravidelně Odpojil jsem ABS a stejny Zadek jsem take vyčistil čepy promazal a zase stejny Sakra co stym muže bejt
1.6 74 KW 16V X16XEL
A vybitym uloženim na tlumičich by to byt nemohlo Jak zvednu auto tak prava strana se hybe daloko vice než leva A pak to chvili vypada že kopani přejde Jen takovy muj usudek
1.6 74 KW 16V X16XEL
ja som mal tento problem sice na combe a kamos-automechanik povedal že to je krivý -zdeformovaný zadný bubon (mal cez 380000km za sebou).ale kedže menil aj bubon aj vnutorne časti aj predok tak neviem cim to bolo ale už to nerobí.
1,4 16v - x14xe - 90k - edition2000 zelená http://astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=19128
Tak to byli zadni kotouče Stahnute na soustruhu A ted je vše OK
1.6 74 KW 16V X16XEL
Ahoj, mám Zafiru a vypadá to, že i stejnej problém jako měl 22Tomik.
Dík za odpověď
Myslíte, že bude stačit stočit ty kotouče? Nevíte, kdo by mi to udělal v Brně? Jedna ilustrativní fotka:22 ToMik píše:zadní kotouče jestli je máš
Dík za odpověď
mel bych dotaz trosku mimo tema: kdyz chci koupit desticky, jak zjistim bez demontaze kola jake tam mam? vim ze jsou bosch a jeste nejake tak abych
nekoupil spatne.. v autkely mne to take nabizi obe moznosti...diky
nekoupil spatne.. v autkely mne to take nabizi obe moznosti...diky
- vasekpetr1
Jenda1: předpokládám, že máš na mysli jestli se signalizací nebo bez - pokud po vytočení kola do největšího rejdu neobjevíš z brzdové destičky vedený samostatný vodič s konektorem (pozor nespleť si to s dvoudrátem pro čidlo ABS do náboje kola), tak máš desky bez signalizace opotřebení. Ale pokud chceš mít úplnou jistotu, tak pošli svůj VIN v SZ uživateli Mike.S a ten ti zjistí z EPC i číslo spolujezdcových bot .
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)