obracím se na Vás s žádostí o radu.... jde o to, že mi při najetí na hrbol, díru, nerovný povrch atd bouchá něco pravděpodobně u motoru. Trvá to již delší dobu a od té doby se snažím poslouchat a identifikovat. Zprvu se mi zdálo jakoby to bylo ve středu auta za předníma sedačkama. Jelikož mám Nko tak jsem dotáhl pořádně mříž v domění že to byla ona a nic, projel kufr. Došlo to tak, že jsem nechal vyměnit stabilizační kost, díky naslouchání jsem odhalil i ložisko takže jsme mu dal ještě pár km a měnilo se před pár dny, při té příležitosti i čepy na předních kolech a stejně to dělá stále. V podstatě díky naslouchání jsem dokázal eliminovat již několik věcí, ale jediné co jsem asi docílil je odfiltrování rušivých elementů

Poslouchám to už delší dobu a pořád nevím co by to mohlo být a pěkně mě to sr...

Druhá věc, která mě rochu znepokoje je, že při záběru auta v určitých otáčkách je kdesi zdola (pravděpodobně od převodovky) slyšet jako by drhnuté válcovité cosi

Omlouvám se za možná blbý dotaz a popis závady, ale nejsem mechanik, zkrátka jen řidič

Jendá se o Astru G, Caravan, nyní má necelých 130 000 km najeto, je to 11/2005.
Děkuji a přeji hezký den všem