Ve vyšší rychlosti auto plave
Ve vyšší rychlosti auto plave
Zdravím, astru mám jen krátkou chvíli takže ještě jsem si nestačil zvyknout na jízdní vlastnosti. Při vyšší rychlosti cca 80 km/h do zatáčky auto plave a má snahu jakoby mě vynést mimo silnici. Ale při dřívějších jízdách s ní jsem to nepociťoval.Když na rovince zaškubu volantem, auto se rozhoupe a jde cítit, že hodně plave zadek jako by mě to chtělo tlačit do smyku. Při rychlosti cca 40 km/h auto v pohodě drží. Když jsem zastavil a zkusil hýbat se zadními koly cítil jsem vůli ale zatím nedokážu identifikovat na čem. Jinak pneu jsou nové. Sice nějaké polské které hučí jak sviňa ale nové. Zítra v práci to pořádně projdu i na zvedáku. Chci se zeptat, jestli jste někdo s tímhle měl problém, popřípadě co všechno mám kontrolovat a na co si dát pozor. Nerad bych někde na cestě něco ztratil.
- Reklama
Re: Ve vyšší rychlosti auto plave
zkus si půjčit jiné gumy,na shitech mi nexia taky plavala.nepíšeš,jak vypadají tlumiče
zafira Y20DTH 2001 PP od davida +tempomat za 300,- :-)))
agila 1,2 2004 drahé polovice(pasé,teď ochcávka :D)
op-com 1.39 EN
agila 1,2 2004 drahé polovice(pasé,teď ochcávka :D)
op-com 1.39 EN
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
mozna bych zkusil jine gumy polsky sme.di nic moc uz sem otom slysel ze vubec nedrzeji a jinak jak rika predchozi juknout na tlumice a kolem nich a koukal si jestli je mas dost nahusteny?
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jestlipak to nebudou pneu Debica a třeba náhodou Passio
Já bych kouknul na tlumiče...
Já bych kouknul na tlumiče...
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Tak auto jsem důkladně prohlídnul. A příčinu jsem odstranil tím, že jsem kola upustil z 4.0 a 3.5 atmosfér na 2.5 dozadu i dopředu a vše je v pohodě. Protože otec ( předchozí majitel) s tím tahal karavan a měl to nahuštěné víc.. Takže tím jsem vyřešil plavání a ještě budu muset časem vyměnit silentbloky na zadní nápravě, ty už jsou jedlé. A zadní tlumiče mají vůli v horním uložení na čepu. Ale to ještě chvilku vydrží. Jinak dík za rady a tipy
máš sice dýzl, ale ten tlak se mi jeví hodně, na víčku od nádrže jsou doporučené tlaky.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
No na víčku je tuším dopředu 2.2 a dozadu 2.0 při méně naloženém autě. Ale to se mi zdá málo.. Favorita co jsem měl jsem foukal na 2.2 a 2.1 a to je to lehčí auto..
Raději tam dávej to co je na víčku, nebude to tam pro srandu králíků, třeba benzín vpředu 2,2 a vzadu 1,9 ve dvou lidech a pohoda
Mobil : 602318645
a dotaz, na Favu jsi měl stejné kola a pneuBalbex píše: Favorita co jsem měl jsem foukal na 2.2 a 2.1 a to je to lehčí auto..
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic
Samozřejmě že neměl.. Dofoukám to teda podle údajů na víčku
To boli poriadné tlaky - určite tie gumy mali dotykovú plochu, ako galusky na cestnom bicykli . Potom aby to auto neplávalo na ceste .
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Tak to jsi dopadl na Polské pneu ještě dobře... Naši koupili na favo co mají jen jako náklaďák pneu Debica a už od nových prostě utíkají. V servisu kde jim je montovali,prostě jen řekli,at si do těch bezdušáků dají duše... taky možnost
Opel Zafira 1,8 16V (2003) 92kW Z18XE
balbex : To auto muselo být jako šutr samo o sobě, ne? Jezdit s tak přehuštěnými pneu po tak krásně udržovaných místních komunikacích No, zasejc si měl určitě menší spotřebu phm
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!