nízký napětí bych řek, dobíjí ti to jak má?Lysek Vladimír píše:Opláci potřebuji radu! Při startu studeného motoru a po jeho nastartování mi neustále svítí ABS. Někdo tu psal, že se má vypnout a opětovně zapnout klíč v zapalování. Ono to doopravdy funguje jen do té doby, než zapnu světla. Jakmile otočím ovladačem světel ihned se mi rozsvítí kontrolka ABS. A teď mi někdo poraďte o co jde! Laďa
ABS
Re: ABS
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
ABS
Dobíjí to dobře, doufám jen že to není těma xenonama, ale začlo to blbnout po výměně zadních brzdových destiček. Laďa
2.0 DTI 16V, 2001 CDX, CARAVAN Z147
-
- Kontaktovat uživatele:
ABS
Jsem elektrikář a baterie je nová a dobíjí to 14.4V. Tzn. bez závad. Laďa
2.0 DTI 16V, 2001 CDX, CARAVAN Z147
- Michal Kus
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím potřeboval bych poradit a to sice jak zjistit jestli vůbec mám ABS? Kdyz zabrzdim kola mi jdou do smyku a žádná kontrolka nesvítí ani pri startování ale dřív bych řekl při startu že svítila, tedy snad nevěnoval jsem tomu tolik pozornosti. Ale každopádně ve velkém techničáku mám napsáno ABS ANO tak ted tedy nevím co si mám myslet díval jsem se na pojistky a myslím že je to číslo 23 tak tam tu pojistku mám je tam 10A a je neporušená na tom kastlíku zezadu je napsáno něco ve smyslu s ABS a počítačem tak mi jde o to jak se dá s určitostí zjistit jestli tam tedy je nebo není a pak co by mohlo být za závadu že ani ta kontrolka nesvítí spatný čidlo to by mela svítit tak mě jen napadá že je to nekde přerušený a nebo to tam není vůbec což zas je divné vzhledem k tomu techničáku. Děkuji za každou radu
- Michal Kus
- Kontaktovat uživatele:
Mne sa zdá, že ABS majú všetky G Astry. Zrovna dnes som sa pozeral do nového osvedčenia o evidencii, v položke ABS mám uvedené nie, ale v skutočnosti tam je.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
nemaj ABS všechny astry a bacha na technickou, neprojde ti to pokud to nebude souhlasit se skutečnostíArwy píše:Mne sa zdá, že ABS majú všetky G Astry. Zrovna dnes som sa pozeral do nového osvedčenia o evidencii, v položke ABS mám uvedené nie, ale v skutočnosti tam je.
- Michal Kus
- Kontaktovat uživatele:
Jo to mě taky napadlo že by se jim to nemuselo líbit mě jde vlastně jen o to jestli to tam je ( případně bylo ) podle toho techničáku bych řekl že ano a nebo nekdo udělal bordel v techničáku s čímž asi nic moc nenadělám. To že to případně nechám opravit je jasný spíš by mě zajímalo jestli je možná taková závada že to ani nesvítí nebo jestli je to nějak odpojené celkově ( třeba z důvodu poruchy ) a jestli je nějaký snadný spůsob jak to zjistit??? A v případě že to tam není vůbec dá se nějak dodělat a na kolik by to tak vyšlo z vrakáče orientačně? Díky
no dodělat abs je nesmyl už jenom měnit motorovej svazek a 3 náboje ne baťoh, zjisti jestli tam fyzicky je nebo ne a pak podle toho poračuj, pokud nebude TP souhlasit se zkutečností tak ti dovozce OPEL C&S udělá za 2000 lejstro a pak už to projde
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele:
cidlo ABS alebo dobijanie?
mam takyto problem: kazde rano mi svieti ABS, ale po vypnuti klucika a zapnuti je uz klud a potom nesvieti. A mozem prejst aj 1000 km alebo 20 a nerozsvieti sa viac. Trva to uz 3 mesiace a stale to iste, cize sa to nezhorsuje ani nemeni a cidlo to asi nebude....
A este toto: prve 3-4 km po starte pri preradovani, ked spadnu otacky sa skoro zhasnu svetla na okamih, kym to nema opat otacky. Ale iba prve 3-4 km, potm je napatie aj svietivost stabilne ....
Po premerani dobijania (meral som so zahriatym motorom)to je v rezime"normal"a dobija to, ale tie ranne starty a prve 3 km su stale take iste....
Ma niekto napad ako zistit ci je to dobijanie alebo cidlo?
PS: diagnostika hlasi cidlo ABS pp koleso...
A este toto: prve 3-4 km po starte pri preradovani, ked spadnu otacky sa skoro zhasnu svetla na okamih, kym to nema opat otacky. Ale iba prve 3-4 km, potm je napatie aj svietivost stabilne ....
Po premerani dobijania (meral som so zahriatym motorom)to je v rezime"normal"a dobija to, ale tie ranne starty a prve 3 km su stale take iste....
Ma niekto napad ako zistit ci je to dobijanie alebo cidlo?
PS: diagnostika hlasi cidlo ABS pp koleso...
C-Max 1,8 TDCI Ghia
Mne tiez blbci na policii nezapisali do technicaku (menila sa znacka, tak sa u nas meni aj velky a maly technicak za jednu plachtu) ABS. Vtedy som si to nevsimol. Vo velkom TP som to pred tym mal. Teraz uz nie. Je to problem na STK alebo si to nemusia vsimnut? Co ABS robi na testery brzd? Nechce sa mi natahovat s nasimi uradnikmi.
ASTRA G, 2001
ASTRA G, 2001
Astra G Caravan, X16XEL, 2000 + LPG ELPIGAZ
Diagnostika OP-COM v1.39 EN (MA, BA-po dohode)
Diagnostika OP-COM v1.39 EN (MA, BA-po dohode)
u mý starý astry si na technický pročet techničák a šel se kouknout jestli tam abs je nebo ne, jelikož to s TP nesouhlasilo tak sem neprošel a musel z opla vysomrovat potvrzení
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele: