prasklé zadní pružiny
prasklé zadní pružiny
cau, chci se jen podelit o zkusenost co se me stalo... V garazi sem jednoho dne nasel kus pruziny... kdyz sem to dal do servisu spravit tak zjistili ze je praskla i ta druha... Docela sem cucel... Stalo se Vam to nekomu taky ? A jak je to vubec mozny ?
- Reklama
Re: prasklé zadní pružiny
šmarja co stim autem děláš? mě jednou praskla přední pružina na efkový astře ale zadní a obě...to je sílalibik píše:cau, chci se jen podelit o zkusenost co se me stalo... V garazi sem jednoho dne nasel kus pruziny... kdyz sem to dal do servisu spravit tak zjistili ze je praskla i ta druha... Docela sem cucel... Stalo se Vam to nekomu taky ? A jak je to vubec mozny ?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Asi takhle, stát se může cokoliv. Nevím, co máš za provedení Astry, jestli to není tím, že po něm chceš něco, na co to není stavěný, nebo naopak od pružin za 2 litry chceš stejné vlastnosti jako od podvozku za 20 litrů...libik píše:njn, ja si to nevymyslel.. proste se stalo...
Moje rada, pokud chceš skutečně jezdit ostře, nezbý nic jiného než investovat do kvalitního podvozku a tam si nemyslím, že pořídíš zadní pružiny za dvojku, nebo ubrat. Navíc u sporotovního podvozku (tvrdší pružiny a tlumiče) počítej s tím, že budeš cítit každou díru...
Gary
Forda UŽ PROBOHA NIKDY NECHCI.Měl jsem už asi 10 aut ale ford je to nejhorší co mě potkalo!! Jinak k těm pružinám.Kolega má astru caravan F.vozí v tom zboží pro soukromej krám a už měnil zadní pružiny 3krát.Podotýkám že originál a vždy praskly obě.Vždy se ho ptám kolik pružin mu to žere na 100km.Jinak výměna pružiny je otázka 20min.a u nás to mění za 300kč obě(práce).
Astra CARAVAN G 1.7DTL v plný palbě.
zadní pružiny
Hoj, taky jsem včera zjistil prasklé pružiny na zadku Astry (sedan 1,6). Kolik cca stojí? Dají se vyměnit "doma"? Nejspíš to chce vyměnit celej pár...