Hučení od podvozku při vyšší rychlosti
-
Hučení od podvozku při vyšší rychlosti
Ahoj lidi, nevím jestli je to normální (myslím že ne), při vyšší rychlosti, třeba 60-80 je docela dost slyšet hučení zepředu auta. Hučení jako v letadle. Určitě to není od motoru, protože se to mění podle rychlosti, ne podle otáček motoru a na aerodynamický hluk se mi to nezdá. Nedá se určit, jestli to jde od pravýho nebo levýho kola, spíš celkově. Že by ložiska? Když mi ale odešlo ložisko na koktě, tak to vydávalo úplně jiný zvuk a to i při nízké rychlosti. A že by odešly obě ložiska najednou? Auto pravidelně servisováno. Já ho mám teprve 10 dní a kupoval jsem ho právě od toho dealera. Ještě mě napadlo, jestli to nedělaj pneumatiky, ale Michelin Energy - to si myslim že tady problém nebude. Tak nevim co to je, docela to kazí požitek z jízdy.
Astra G Comfort, 2,0 DTi 16V
- Reklama
-
-
-
No mě to hučí taky a myslel jsem si že to jsou ložiska a pak jsem byl v pneuservise a zeptal jsem se na to zda to nemohou dělat gumy. Maník sáhl poslepu na běhoun a pohladil ho rukou a řekl že to stoprocentně dělají gumy, ty zadní a že mají na vnitřní straně plošky. Tak že si brzo nechám změřit tlumiče aby jsem zjistil jestli tam ty gumy někdo při prodeji nešoupnul a když ne tak budu muset koupit nové tlumiče. Vyzkoušej si přejet rukou po běhounech a jestli máš plošky tak to určitě zjistíš, ruka by ti zadrhávala o vyžší plošky. Jo a mám taky michelin energy.
Opel Astra Caravan 2.0 DI
Měl jsem to samé . Hučely gumy . Na STK za asi 230kč mi udělali test tlumičů a pravý přední byl v háji. Pak už stačilo " jenom" vyměnit přední tlumiče , udělat geometrii a koupi 4 nové gumyDave píše:No mě to hučí taky a myslel jsem si že to jsou ložiska a pak jsem byl v pneuservise a zeptal jsem se na to zda to nemohou dělat gumy. Maník sáhl poslepu na běhoun a pohladil ho rukou a řekl že to stoprocentně dělají gumy, ty zadní a že mají na vnitřní straně plošky. Tak že si brzo nechám změřit tlumiče aby jsem zjistil jestli tam ty gumy někdo při prodeji nešoupnul a když ne tak budu muset koupit nové tlumiče. Vyzkoušej si přejet rukou po běhounech a jestli máš plošky tak to určitě zjistíš, ruka by ti zadrhávala o vyžší plošky. Jo a mám taky michelin energy.
OPEL ASTRA 1,6 16v 3dv.
-
ani ne tak michelin ale tlumiče...verstappen píše:jo chlapi, díky asi to bude fakt těma ploškama na okrajích gum - mám je tam . A pak že Michelin....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz