Nazdar všichni.
Před nedávnem mě odešel posilovač TRW-vyhořela elektronika. Sehnali sme druhý /použitý/ TRW2 po zapojení fungoval, pak sme nastartovali podruhé a shořel taky. Nemá někdo nějaký nápad čím by to mohlo být /zapojený byl správně/, nebo sem měl prostě smůlu na špatný kus, nerad bych tam dal další který mě zas vyhoří. Pojistka přepálená nebyla.
Astra G caravan
X16Xel, 1998
vyhořelý posilovač
- Reklama
Re: vyhořelý posilovač
Bludný proudy.... Přeměř altík, jestli nedává moc, někdy odchází tím způsobem, že těsně před smrtí začne dávat strašně moc. Ale je divný, že ti to odpálí servo a pojistka zůstane celá, proměř i průchodnost a ztátu kabelů. Jesli nemáš někde některý zlomený nebo upadlý. Hlavně kostru.
END
Re: vyhořelý posilovač
altrnátor zdá se být v pořádku...ještě jestli to nemůže být v tom že původní posilovač byl dvoudrátový a ted sme dali třídrát když sme ho kupovali chlapik říkal že to nevadí akorát se nezapojí hnědý drát, že je to od kontrolky /nekecal?/, a vyskytl se další problém ikdyž servo nefunguje /ještě sme ho nevymontovali/ během tří dnů se mi totálně vymlátila baterka, pujčil se druhou a bylo zas po ní, v čem to může být? U předchozího spáleného serva se nic takového nestalo. Ted je servo odpojené a baterka drží.