doporučuji vyměnit obě a to dobré si nechat max. do rezervyJardaLN píše:Chlapi
Stejně radši koupím celej náboj nerad bych si někde rozbil hubu ':o'
Dík všem
Ložisko přední nápravy - help !!!
Re: Ložisko
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
- Reklama
Svatá pravda
Taky jsem se poptal více odborníků a vlastní kuličková dráha je v náboji a tak se mění celý .Jsme domluvený napíšu .Zdar
Caravan 1,6 16 V Elegance 1998
Re: Svatá pravda
Pro SlagaJardaLN píše:Taky jsem se poptal více odborníků a vlastní kuličková dráha je v náboji a tak se mění celý .Jsme domluvený napíšu .Zdar
Tak...a teď jde už jen o to, kolik Aster s motorem 1.6 16V má označení X20XEV, X20XER a nebo mají turbodenny píše:S motorem X20XEV,X20XER plus turba 100procentně
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Náboj Starline
Zdar chlapi známej mě nasměroval taky tímto směrem - druhovýroba Starline 3 roky záruka atd. ostatní na webu.
Co vy na to jako odborníci ?
Náboj stojí i s ABS kolem 2300,-
Ale zároveň tvrdí že SKF a spol .jsou lepší
Znáte někdo Starline a jejich kvalitu ?
Dík
http://www.starline-parts.com/
Co vy na to jako odborníci ?
Náboj stojí i s ABS kolem 2300,-
Ale zároveň tvrdí že SKF a spol .jsou lepší
Znáte někdo Starline a jejich kvalitu ?
Dík
http://www.starline-parts.com/
s tím jedině souhlasit, i když je to kulišárna, protože koupit takové auto, prokleju výrobceUdo píše:Můj známý automechanik tvrdí že Starline je dobrá na auto který jde na prodej ,,levné díly odpovídající kvalita"a ta záruka?Prý minimální šance na uzdání.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic
Úžasný, jak na starline všichni nadávají, všichni vědí, jak to stojí za prd, že je to china.... a on prodej starline výrobků drží kelly nahoře, jsou to nejprodávanější díly..... ale jistě, je to věc lidí a snahy na všem šetřit.
Nicméně starline skutečně patří mezi lowend. Ale sám mám na pracovním tranzitu kotouče, čepy, ložiska starline, bylo to kvůli ceně ale šlape to a mám klid, rozhodně lepší levný s tím že odejde rychle, jak drahý, který odejde za stejnou dobu.... což už jsem taky viděl.
Nicméně doporučím samozřejmě SKF to je bez diskuze, ale pokud ti jde o co nejmenší výdaje, pak klidně starline kup.
Nicméně starline skutečně patří mezi lowend. Ale sám mám na pracovním tranzitu kotouče, čepy, ložiska starline, bylo to kvůli ceně ale šlape to a mám klid, rozhodně lepší levný s tím že odejde rychle, jak drahý, který odejde za stejnou dobu.... což už jsem taky viděl.
Nicméně doporučím samozřejmě SKF to je bez diskuze, ale pokud ti jde o co nejmenší výdaje, pak klidně starline kup.
END
Ono ani SKF made in Malaysia, Czech Republic, apod. nebudí moc důvěrudenny píše:STARLINE - made in china.To snad stačí........
I když je fakt, že se ty dvě značky moc srovnávat nedají.
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz