Nejake moje skusenosti s elektrickym servom a nakoniec otazka.
Pri kupe auta som si vsimol ze servo je trocha hlucnejsie ako inde. Tri mesiace som jazdil a na ceste na dovolenku mi prestalo servo fungovat uplne. Najprv sice (vzdy po nastartovani) naskocilo na par minut ale pocas jazdy prestalo fungovat. Prisla chvila ked uz ani nenabehlo.
V servise (neautorizovanom) skontrolovali alternator, baterieu a ostatne elektricke zalezitosti a povedali mi ze bude potrebne vymenit cerpadlo. Momentalne jazdim bez serva a chystam sa kupit nove cerpadlo.
Otazka znie, kde zistim aky model cerpadla je v mojom aute? Podla knizky je to TRW s valcovou nadrzkou ale potreboval by som modelove cislo aby som si objednal dalsie. Model v podpise (RV:1998). Pomoze niekto? Dik za pomoc
Btw, skusali sme servo odpojit/pripojit (pomocou konektora) aj pri nastartovanom aute, zahucalo, pohasla ziarovka v interieri a do sekundy sa servo odpojilo. Kontrolka dobijania nezasvietila.
Vymena posilovac/servo
Vymena posilovac/servo
Astra G HB 1,6 8V X16SZR (1998)
- Reklama
Re: Vymena posilovac/servo
Prosim o radu,
mam podobny problem - mam Zafiru 1,8 16V 1999 a servo TRW 1 a zase pri startu se mi nezapina az po nejakem case (myslim ze po nejakem otresu pri jizde) se sepne - prosim, porad, kde jsi ho sehnal - dekuji
mam podobny problem - mam Zafiru 1,8 16V 1999 a servo TRW 1 a zase pri startu se mi nezapina az po nejakem case (myslim ze po nejakem otresu pri jizde) se sepne - prosim, porad, kde jsi ho sehnal - dekuji
Ja len doplnim. Na SK sa da zohnat. Repas tak 300€ v KE, Siho autodiely. A to do 24 hodin.(samozrejme,vymenou za stare)
Naposledy upravil(a) dudus83 dne 13 dub 2011, 15:19, celkem upraveno 1 x.
Astra G, r. v. 1998, 1,6 16V, tmavomodra metla, nalietane zatial 195 tisic
Diagnostika OP-COM, KE-okolie, Tatranska Lomnica
Diagnostika OP-COM, KE-okolie, Tatranska Lomnica
zkus napsat clenovi bundeles https://www.astra-g.cz/forum/memberlist. ... file&u=509 taky jsem ho od nej bral a urcite si tam nech dat rovnou TRW druhe generace
Taky jsem sháněl jaké mám servo v autě a tak kdyby někdo potřeboval dávám sem foto:
Zafira Z18XE, r.v.2003, LPG - Lovato