Nástřik spodku
- Reklama
OPEL to dělá a i vystříkává dutiny, ale je to dost drahé počítej odstrojení a nastrojení prahů cca 2000 kč a nástřik jako lakýrnická práce tak kolem 8 000 Kč je to drahé.Zigi píše:Diky kluci,to se fakt hodi,protoze to asi budu muset udelat asi co nejdriv,protoze nechci aby mi to zacalo brzo hnit nekde na podlaze!Dela to OPEL servis?
Tak si kup kompresor za 2 000 a ten nástřik tě vyjde se vším na 2500 Kč tak to udělal můj soused, je spokojen a kompresor mu zůstal a barvu používá MITOP na spodky.
Re: Nástřik spodku
Ja som si to dal spravit a stalo ma to 3500sk, ale bez dvery len podvozok!
Astra Caravan 1,6 8V,man. klima, 2001, Z16SE
nástřik
zdary,hlavně to dej někomu,tedy servisu,kde někoho znáš,nebo má dobré reference,je důležité,aby ti to pořádně prolili,pěknou vrstvu,někdo ti tam flákne jen lehkou krupici,škraloup,nestalo by se tak prvně,někdo sříká spodek pouze maximálně třema patronama,tzv.letecký postřik,někdo dává patron pět,raději si zaplatím těch pět,velký plus je když ti to dělá známý,nebo jsi přítomný,opláchnout,očistit rez,nejlépe i odmastit,jenže když tam nejsi,nevidíš to,tak to ani nepoznáš,já mám nyní konečně osvědčeného chlapíka,který to vyleje vážně poctivě,jsem s ním spokojený,cena kolem 2500 kc
- Princ William
Re: nástřik
az to budu potrebovat vim na koho se obratitpepca píše:zdary,hlavně to dej někomu,tedy servisu,kde někoho znáš,nebo má dobré reference,je důležité,aby ti to pořádně prolili,pěknou vrstvu,někdo ti tam flákne jen lehkou krupici,škraloup,nestalo by se tak prvně,někdo sříká spodek pouze maximálně třema patronama,tzv.letecký postřik,někdo dává patron pět,raději si zaplatím těch pět,velký plus je když ti to dělá známý,nebo jsi přítomný,opláchnout,očistit rez,nejlépe i odmastit,jenže když tam nejsi,nevidíš to,tak to ani nepoznáš,já mám nyní konečně osvědčeného chlapíka,který to vyleje vážně poctivě,jsem s ním spokojený,cena kolem 2500 kc
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO