Gorbo a jeho modra laguna-SOLD-nove faro
Gorbo a jeho modra laguna-SOLD-nove faro
Tak zafirku som si kupil uz pred rokom.Od jedneho nemenovaneho bazaru i so servisnou knizkou.Narodila sa v roku 2000 a 5 mesiac.Na tachometri bol udaj 16877.Je to po jednej pani,tak je to mozno pravda .Samozrejme ma par kozmetickych vad,ale nic neni vecne.Pod kapotu dostala 1,6 16V 74kw.Na vybavu sudruhovia trosku zabudli,ale mne staci.Mam par airbagov,el.okna,el.zrkadla,nastavitelny volant,ten sa tvary ako multifunkcny,nastavitelne sedadla,tazne a urcite som na nieco zabudol.Za ten rok som stihol vymenit:Rozvody plus vodnu pumpu,2x olej,2x vzduchovy filter,sviecky,komplet vyfuk,lavy,pravy cep,lavy naboj s cidlom na ABS,pristrojovku,novy OPC volant,lanovody,brzdove valecky i pakny,kabinovy filter,ostrekovace z insignie,automaticke rozsvietenie svetiel,pomocou zazracnej krabicky..... Plany ktore chcem stihnut do konca mesiaca august: 1.deflektory okien. 2.osvetlenie dveri
3.dat folie na okna
3.dat folie na okna
Naposledy upravil(a) Gorbo1 dne 07 bře 2013, 23:35, celkem upraveno 45 x.
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gorbo a jeho rodinne a pracovne priblizovadlo
jen 16t najeto?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jee chyba mi tam skocila.Samozrejme je to 166 877km
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jen pro info, jak jsi nasel tento web?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Preco,som tu spatne?Najprv som kupil zafiru a zacala ma hnevat kontrolka motoru.Tak som hladal na nete niake rady skor,ako pojdem do servisu a nasiel som tento web .
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ses dobre jen me zajima proste kdo to jak nasel, jakozto admina vis?
Aha uz rozumiem .Dneska mi to pali trosku pomalsie,lebo som mal pracovnu sobotu.Menil som olej,filtre,vymenil stary volant za OPC od Vojty,namontoval zazracnu krabicku na denne svietenie....
Pribudlo par uzitocnych veci napr.hasicak,ine stropne svetlo,novy kozeny navlek na radicke a trosku som upratal
Naposledy upravil(a) Gorbo1 dne 03 srp 2011, 21:06, celkem upraveno 1 x.
pěkná zafča, ať slouží .., ale dej do pryč tu nálepku s nejmenovaným bazarem, trhá mi to oční bulvy vidět kdekoli tento název
nyní: Zafira B Z18XER, 2007
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
ten hasičak ti musi zavazet není kam dat noha,a ty vonavky a binec v aute hruuuuuuuza,,,jinak pškná zafirka at slouži
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
furt lepsi nez homemade loketka
Na odstraneni nalepky sa uz pracuje22 ToMik píše:pěkná zafča, ať slouží .., ale dej do pryč tu nálepku s nejmenovaným bazarem, trhá mi to oční bulvy vidět kdekoli tento název
Dik za pochvalu.Ten hasicak mi tam nezavadzia.Myslis,ze by som si ho tam nechal,keby zavadzal ?A binec?To si teda este nevidel,ked mi tam zacnu deti jest chipsy.kubesmaurer píše:ten hasičak ti musi zavazet není kam dat noha,a ty vonavky a binec v aute hruuuuuuuza,,,jinak pškná zafirka at slouži