Žofka :) nové foto str.4,8 a 19!!!
Žofka :) nové foto str.4,8 a 19!!!
Tohle je moje Žofinka 1.8 16V. Narodila se v roce 2000 Fotil jsem to teď a docela tu sněží no ... ani není moc čistá ... ale snad se líbí Mě teda až moc. Za pár týdnů oslaví už 200.000 km a šlape jak hodinky!!!
Naposledy upravil(a) JoeL dne 20 črc 2009, 22:57, celkem upraveno 3 x.
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
- Reklama
Re: Žofka :)
Díky....elektrony mám 16" , ale šetřím je jen na léto...jsou orig.Opel
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Presne také by mi tam pasovali potom hoď foto.joelproduction píše:Díky....elektrony mám 16" , ale šetřím je jen na léto...jsou orig.Opel
Určitě se s ní pochlubím...a předtím ji pořádně umyju
Jinak koukám, že máš Astru....taky jsem ji ještě loni měl...ale na co dvě auta, když je jeden řidič Měl jsem 1.6 16V, 5dv.hatch, stříbrná met., komplet elektřina, vyhřívané sedačky i zrcátka, komplet kůže...byla nádherná..uronil jsem i slzu, když jsem ji dával pryč...
Jinak koukám, že máš Astru....taky jsem ji ještě loni měl...ale na co dvě auta, když je jeden řidič Měl jsem 1.6 16V, 5dv.hatch, stříbrná met., komplet elektřina, vyhřívané sedačky i zrcátka, komplet kůže...byla nádherná..uronil jsem i slzu, když jsem ji dával pryč...
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
To mi vysvetli prečo si ju dal preč ??
Tiež mám 1.6 16v ale 3dv. ... som spokojný s ňou
Tiež mám 1.6 16v ale 3dv. ... som spokojný s ňou
Mám rodinu a astra je malá...Do Žofky dám klidně kufry a ani nemusím skládat kočár Větší auto se mi tu hodí...třeba když jezdím na nákupy
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
To máš pravdu, ja stále hovorím že keby mám rodinu tak by som bral určite zafirku ! Alebo aspom astru kombi. Inak keď máš ten motor 1.8 16v čo naň hovoríš ?? Zafira je dosť veľké auto a keď niekde v inzeráte vidím zafiru 1.6 16v tak si myslím že je to dosť slabý motor na také auto. Tá 1.8čka by mohla byť v pohode. Len čo spotreba ??
1.8 je určitě nejlepší motor u Zafir. I přesto, že je to velké auto, tak to má hodně slušný tah a i ta 1.8 s tím autem dokáže dělat divy... Samotného mě to překvapilo. Se sportovním režimem to tahá kolem 6500 ot. a to je jízda Když jsem naložený do plna, tak to taky jede krásně. V létě s tím dokážu jet i za 6,5 litru, a to je na automat víc než slušné... V zimě si to zase vezme víc, ale je to taky tím, že nebydlíme ve městě, ale spíš v lese tak se ta spotřeba vyhoupne i ke 13 litrům... Ale takový zdravý průměr mám v podpisu ))
1.6 to možní zvládá taky..to nevím..mě osobně příjde 1.6 ok pro astru...zafira si tech 1.8 zaslouží
1.6 to možní zvládá taky..to nevím..mě osobně příjde 1.6 ok pro astru...zafira si tech 1.8 zaslouží
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
zrovna tak u asterjoelproduction píše:1.8 je určitě nejlepší motor u Zafir.......
Tak až ji vypucuješ tak hod fotky.
lepší...spíš výkonnější....já třeba s 1.6 astrou jezdil kolem 6.5 litru..)) umíš to s 1.8?
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
No ta spotreba v zime je trošku vyššia aj u mňa. Jazdím prevažne po meste tak sa ani nečudujem tomu. Inak v lete ti to vychádza dobrá spotreba, to musím uznať
Tiež si myslím že ta 1.6ka je pre astru .... aj keď v niektorých situáciach na cestách ma to zamrzí že mám ,,len" 1.6 16v. Ale veď nie je to najhoršie. Nemám problém dať dole VW Bora 1.9 TDi.
Tiež si myslím že ta 1.6ka je pre astru .... aj keď v niektorých situáciach na cestách ma to zamrzí že mám ,,len" 1.6 16v. Ale veď nie je to najhoršie. Nemám problém dať dole VW Bora 1.9 TDi.
- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
No tak pokud lepší neho horší hodnotíš jen podle spotřeby tak to je podle mne dost krátkozraké hodnocení.
A tvrdím že s 1,8kou se dá jezdit se stejnou a možná i lepší spotřebou než s 1.6kou. Ted mám průměr sice kolem 8, ale je zima a jezdím jen krátké trasy kolem 5km a navíc často s přívěsem.
Ale i ted v zimně jsem dokázal ujet trasu Ostrava-Uh.Brod se spotřebou 5,6l/100km- stačí to?
Já myslím že ted když máš 1,8ku tak jsi spokojený ne?
A tvrdím že s 1,8kou se dá jezdit se stejnou a možná i lepší spotřebou než s 1.6kou. Ted mám průměr sice kolem 8, ale je zima a jezdím jen krátké trasy kolem 5km a navíc často s přívěsem.
Ale i ted v zimně jsem dokázal ujet trasu Ostrava-Uh.Brod se spotřebou 5,6l/100km- stačí to?
Já myslím že ted když máš 1,8ku tak jsi spokojený ne?
Naposledy upravil(a) Hribek dne 26 úno 2009, 15:25, celkem upraveno 1 x.