Gorbo a jeho cierna mamba-SOLD a nova cierna perla
Re: Gorbo a jeho cierna mamba
Nie,ze skoro,ale su to origo pedaly
Presne bolo v inz.pisane pedaly OPC line.
Cenu urcite vies
Presne bolo v inz.pisane pedaly OPC line.
Cenu urcite vies
- Reklama
Vím kolik stojí ale neříkej, že jsi za ně tolik dal? Poslední dobou ty díly letí nehorázně nahoru, viz doopla
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Obaja sme pisali na ten sami inz. na H fore.
Bohuzial dal som za ne 60eur.
Bohuzial dal som za ne 60eur.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi už se to řešilo, ale ten hasičák byl letěl jako první .
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Já ho do naší Zafiry dal do kapsy co má řidič z boku na sedadleale.
Ale Michal je štíhlej kluk a s hasičákem se tam vejde
Jinak Michale pedály super
Ale Michal je štíhlej kluk a s hasičákem se tam vejde
Jinak Michale pedály super
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
Pedály chválím taky, a teď k hasičáku: v minulé Zafiře (Concordia wagen II) byl už při koupí a dovozu namontovaný na sedadle spolujezdce-hned pod šuplíkem na doklady a překážel taky! Mi tedy ne, ale těm co seděli co by spolujezdci to občas poškodilo silonky a pod. Dnes ho mám v kufru v boční levé přihrádce a nevadí nikomu. (Horší by asi bylo to, kdybych ho někdy nutně potřeboval k hašení!). Samozřejmě kdyby začal hořet Gilemeister tak zdrhám pryč- kvůli LPG!
ASTRA LA VISTA
Dakujem,za pochvalu.Hasicak mi tam vobec neprekaza.Zafu soferujem iba ja.Riesilo sa to tu milionkrat.Ale keby sa mi podarilo zohnat niaku peknu opierku nohy,tak by sa presunul
Tak hasicak je presunuty ,docasna opierka nohy na svojom mieste.
Trosku to tu ozivim.Aby ste si nemysleli,ze sa len flakam
1.Vdaka Alzafirovi mam funkcne oba kluce.Jeden fungoval normalne a na jednom nesiel central na DO.Vdaka Alzafirovi sa vsetko podarilo spravit.Potom stacilo cez diagnostiku prihlasit.
2.vymenene LP a LZ dvere.V LZ dverach som mal vytrhnuty omedzovac.A opravovat to nemalo zmysel.Takze kupene ine dvere/modre/kamos mi ich nastriekal a uz su na aute.Len ma zaskocilo,ze na obyc.zafe su listy zacvakavacie a na koncoch prisrobovane a na opc su lepene.Docela dal zabrat aj zamok dveri,vybrat siel v pohode,ale spatky to bol porod.
3.Nedavno mi zafa zacala strajkovat.Znicoho nic sa vypol motor.Potom som ho sice hned nastartoval,ale svietila kontrolka motoru.Zistil som chybu a vdaka Alzafirovi/viem,opakujem sa/ som hu odstranil.Bolo vadne relatko.
4.Kupene nove letne pneu 225/45/R17.Zimne mam tiez ten sami rozmer a znacku Matador.Tak som letne kupil tiez od tej samej znacky.
5.Chystam sa k Dennymu,prebehne vymena rozvodov,vodnej pumpy,fridexu,vycistenie a doplnenie klimi,vymena oleju v prevodovke.......
6.Este prebehlo par drobnosti,ako je vycistenie po zime,naimpregnovanie koze......
1.Vdaka Alzafirovi mam funkcne oba kluce.Jeden fungoval normalne a na jednom nesiel central na DO.Vdaka Alzafirovi sa vsetko podarilo spravit.Potom stacilo cez diagnostiku prihlasit.
2.vymenene LP a LZ dvere.V LZ dverach som mal vytrhnuty omedzovac.A opravovat to nemalo zmysel.Takze kupene ine dvere/modre/kamos mi ich nastriekal a uz su na aute.Len ma zaskocilo,ze na obyc.zafe su listy zacvakavacie a na koncoch prisrobovane a na opc su lepene.Docela dal zabrat aj zamok dveri,vybrat siel v pohode,ale spatky to bol porod.
3.Nedavno mi zafa zacala strajkovat.Znicoho nic sa vypol motor.Potom som ho sice hned nastartoval,ale svietila kontrolka motoru.Zistil som chybu a vdaka Alzafirovi/viem,opakujem sa/ som hu odstranil.Bolo vadne relatko.
4.Kupene nove letne pneu 225/45/R17.Zimne mam tiez ten sami rozmer a znacku Matador.Tak som letne kupil tiez od tej samej znacky.
5.Chystam sa k Dennymu,prebehne vymena rozvodov,vodnej pumpy,fridexu,vycistenie a doplnenie klimi,vymena oleju v prevodovke.......
6.Este prebehlo par drobnosti,ako je vycistenie po zime,naimpregnovanie koze......
Dnes som stravil prijemny den s Dennym a spol.Prebehla vymena rozvodov,vodnej pumpy.Vsetko som to videl na zivo,este nikdy nevidel/bolo radost pozerat na Mirkove sikovne ruky/ dalej prebehlo:vycistenie,doplnenie klimy,vymena kabinoveho filtru,vymena oleju v prevodovke a vymena vzduchoveho filtru za filter od KN.
Zase mame daco nove,alebo staronove:-)Spolocne s Pajakom7 sme vymenili zafiracke slnecne clony za clony z vctry B.Tie maju obe zrkadla a aj osvetlenie.Klasicke ziarovky nahradili ledky.
Tymto dakujem Pavlovi za pomoc
Tymto dakujem Pavlovi za pomoc
Dneska som vymenil plast okolo ovladacov kurenia........
Stary uz bol dost poskriabany.Nezohnal som pekny a neolamany v ciernej farbe,tak farba je ina,ale vypada to dobre.Mam aj tu cast kde je popolnik a aj zapalovac,ale uvidim,ci vymenim aj to.Posudte sami
Stary uz bol dost poskriabany.Nezohnal som pekny a neolamany v ciernej farbe,tak farba je ina,ale vypada to dobre.Mam aj tu cast kde je popolnik a aj zapalovac,ale uvidim,ci vymenim aj to.Posudte sami
paráda len tak ďalej
Opel Insignia OPC Line
ex: Opel Astra G Caravan Sport, OPC Line - 1.8 16V. Xenony, Kožený interiér, Tempomat, PP, GPS, DVD,TV ...
VIAC na adrese : [code]https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=49&t=27763[/code]
ex: Opel Astra G Caravan Sport, OPC Line - 1.8 16V. Xenony, Kožený interiér, Tempomat, PP, GPS, DVD,TV ...
VIAC na adrese : [code]https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=49&t=27763[/code]