Zafira OPC - Jihlava
-
Re: Zafira OPC - Jihlava
Zafira již pryč, i s boxem bylo mi hooodně smutno
Naposledy upravil(a) firebladetom dne 20 lis 2012, 10:39, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Tak doufám, že jsi dal novému majiteli i "naše" www stránky!!!!! Co bude za další auto??
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
-
Tak Zafa je pryč a do rodiny přistál nový člen...
Z rozumu jsem šel do nafty... Takže BORA Variant TDI 96kW.. No motoricky nelze srovnávat se Zafirou... Ale spotřebou taky ne. Jezdím město za 7l a mimo město, když jedu do 150tikm/h, tak + - za 6... Před dvěma týdny do Brna, pořád kolem 180ti - 190ti km*/h a spotřeba v Brně ..... 6,9l... Ty motory jsou v tomhle neskutečný. Jsem cca o 1,50 Kč na kilometr dole... A najezdím ročně cca 30.000km... tak si to spočítejte. Úspora 45.000,- Kč / rok není málo...
Jinak jsem hned pořídil to, co na Zafiru stálo strašnej balík - stavitelnej podvozek, k tomu hned kola - 19" a zase se ujíždím...
Tady pár fotek pro seznámení
Z rozumu jsem šel do nafty... Takže BORA Variant TDI 96kW.. No motoricky nelze srovnávat se Zafirou... Ale spotřebou taky ne. Jezdím město za 7l a mimo město, když jedu do 150tikm/h, tak + - za 6... Před dvěma týdny do Brna, pořád kolem 180ti - 190ti km*/h a spotřeba v Brně ..... 6,9l... Ty motory jsou v tomhle neskutečný. Jsem cca o 1,50 Kč na kilometr dole... A najezdím ročně cca 30.000km... tak si to spočítejte. Úspora 45.000,- Kč / rok není málo...
Jinak jsem hned pořídil to, co na Zafiru stálo strašnej balík - stavitelnej podvozek, k tomu hned kola - 19" a zase se ujíždím...
Tady pár fotek pro seznámení
Je pěkná ale není to blesk 19" ty jo na D1 to z tebe musí vytřepat duši, ne? I když při té rychlosti co jsi psal se asi pohybuješ v levém pruhu a ten není tak hroznej Ale řekl bych že 18" by byly o trochu lepší, zdá se mi to už docela dost velký na to že to není moc velký auto.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hezká, hlavně ať slouží
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Teda nevím co tě vedlo k tomu zbavit se takovýho krásnýho prostornýho auta a koupit tuhle škatuli ale každopádně je to tvá volba tvé prachy. Nezbývá než popřát hodně šťastných km. bez nehody a poruch. Je pravda že finančně co se týče provozu tohle bude někde jinde
Škoda že jsme neměm prachy koupil bych tu zafirku hned byla fakt luxusní.
Škoda že jsme neměm prachy koupil bych tu zafirku hned byla fakt luxusní.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
-
- Kontaktovat uživatele:
nešla náhodou zafira někam do Královehradeckýho kraje??? pájč sem nedávno potkal opc zafu z hradeckejma RZ
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
- oldisekt
- Kontaktovat uživatele:
,,Nic v tom chlapi nehledejte. Tohle dělám naprosto normálně. Cca po roce se mi auto trochu "okouká" a tak auto prdnu na inzeráty a víceméně sleduju, jak moc spadla cena a jestli je ještě prodejné. A jelikož pošilhávám po Zafiře B OPC, tak kdyby se objevil vážný zájemce, šel bych do novější. Ale vím, že ta doba ještě nenastala a současnou Zafu si ještě chvíli nechám. Řekněme, že je to něco, jako průzkum trhu
Takže se nebojte, nehodlám zdrhnout k jiný značce ,,
Takže se nebojte, nehodlám zdrhnout k jiný značce ,,
Astra 1,6 X16XEL
mail - oldisekt@centrum.cz
mail - oldisekt@centrum.cz
-
No joooo, já vím... Máte pravdu...
Zafira byla srdcovka jako prase!!! Ale ten provoz byl prostě dražší... a jak jsem psal... ušetřím ročně nemalý peníze a jelikož teď nemám na rozdávání, tak jsem musel tuhle volbu podstoupit
Prostorově, vzhledově, ani jízdou se ty auta nedají srovnávat... A vím, že OPC ještě bude. Letos ne, ale za rok za dva zase bude stát v garáži... A hlavně lidi tady na fóru jsou FAJN!!
OPEL OPEL ÜBER ALLES!!!
Zafira byla srdcovka jako prase!!! Ale ten provoz byl prostě dražší... a jak jsem psal... ušetřím ročně nemalý peníze a jelikož teď nemám na rozdávání, tak jsem musel tuhle volbu podstoupit
Prostorově, vzhledově, ani jízdou se ty auta nedají srovnávat... A vím, že OPC ještě bude. Letos ne, ale za rok za dva zase bude stát v garáži... A hlavně lidi tady na fóru jsou FAJN!!
OPEL OPEL ÜBER ALLES!!!
-
Zafira šla někam, tuším, k Hodonínu... takže to byla asi spíš další mezi námi...Absinth píše:nešla náhodou zafira někam do Královehradeckýho kraje??? pájč sem nedávno potkal opc zafu z hradeckejma RZ
-
Děláš si srandu, ale když jsem tam loupl 19ky, tak jsem na to čučel jak opařenej, protože mi to přišlo malý... čekal jsem víc... Ale soudě z pohledů kolemjdoucích, nebo kolemjedoucích, tak to asi nevypadá tak malý...Mirdas píše:pěknej golf ale chce to ještě větší kola
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ac golfy nemusim tak tento je ok, i kdyz si rika bora Okna mas stejne velky jak u zafiry, chtelo by to folie. Kola na zimu ok na leto dej vetsi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
Jdou tam v klidu i 20" ale už jsem bojoval s cenou pneu... Teď tam mám 215/35 R19 a jedna nová vyšla na 1560,- Kč, což je hodně rozumný...
Ale teď řeším, jakou barvu límců ....
Ale teď řeším, jakou barvu límců ....
Pekná je, len bacha na ňu. Presne takú len v striebornej pred pár rokmi ukradli kamošovi v Jihlave a už ju nikdy nevidel.
Prajem nech ti dlho slúži
Prajem nech ti dlho slúži