Cobeinův Gildemeister /vs. Concordia III (str. 20..a dál...)
Re: Cobeinův Gildemeister /vs. Concordia III (str. 20..a dál
Na parkovišti kde často stojívám se to množí:
Oprava i s výměnou čepu za 3270.-Kč! Scházela mi v motoru podlaková trubka (hadička) a tu mi tam dodali. Je mi to přesto divné, protože auto do toho osudného chladného rána jezdilo normálně. Pochopil bych že hadička třeba na jenom konci spadla z místa kam patřila, ale že by scházela úplně? No jsem z toho jelen který už zase jezdííííííí
a mimo to, Cobein už zase jezdí!Oprava i s výměnou čepu za 3270.-Kč! Scházela mi v motoru podlaková trubka (hadička) a tu mi tam dodali. Je mi to přesto divné, protože auto do toho osudného chladného rána jezdilo normálně. Pochopil bych že hadička třeba na jenom konci spadla z místa kam patřila, ale že by scházela úplně? No jsem z toho jelen který už zase jezdííííííí
ASTRA LA VISTA
- Reklama
Protože jsem na Sylvestra sloužil, tak jsem musel příchod Nového roku odložit a probral jsem se až teď! RESEKCE dvou zubů-dásně pod nimi! Už teď mám z toho zákroku hrůzu
A to jsem se právě na zubním dozvěděl, že 27.02. mi bude provedena ASTRA LA VISTA
A je to v háji, jsem na týden práce neschopný(moribundus) a dokonce i Concordia má nějaký neduh, i když jezdí normálně, tak se mi dnes rozsvítila diagnostika.
ASTRA LA VISTA
Diagnostika už nesvítí, namontována nová Lambda sonda orig. VDO + vyměněn brzdič na zadním levém kole. Už se zase STKčka nebojím! A možná bude auto na prodej protože mám v plánu jiný "malý" projekt. Pojedu se podívat do Říše na SMART cabrio a pokud bude v cajku, odvezu si ho domů a budu v něm lítat tady v Troppau. JEŠTĚ NEJSEM PLNĚ ROZHODNUTÝ, ale nahlodaný to jo!
ASTRA LA VISTA
Předevčírem jsem si tak normálně jezdil a říkal jsem si že mám auto (kromě toho klepání v př. nápravě) v cajku. Včera bylo všechno jinak! Po otočení klíčku ve spínačce se mi nerozsvítil ten displej vedle budíků. Nic, ani čas,datum,venkovní teplota- jen temno! Můžu mačkat co chci a displej nesvítí..... Já to auto začínám nenávidět!
ASTRA LA VISTA
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Mě se to sem tam stávalo taky - oddělal jsem patici displeje zase zasunul zpět a od té doby klid.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Já tomu autu nerozumím! Dnes ráno když jsem byl v práci vystřídán denní směnou tak jsem si auto nastartoval(ať se zahřeje než jsem se na šatně převlékl) a když jsem chtěl odjet displej normálně svítil a svítí i když otočím klíčkem teď! Čáry a kouzla!
ASTRA LA VISTA
Protože Concordia prošla zdárně přes STK, dostala dnes dárek. Už jsem to měl ve sklepě nachystané min. 1 měsíc ale čekal jsem až na tu kontrolu. Kamarád co dělá v opavském kreminále zabezpečovačku (kamery, alarmy a pod.) mi doma k tomu ještě sestavuje kabeláž.(relátko, vypínač, pojisky...) Možná si budu muset po spuštění udělat svařovací průkaz! (zatím to není zapojené)
Na první fotce jsem naznačil kam asi budu světlo časem přesouvat. Ten rám (trubka z Chiny) bude nejspíš odstraněn a plastolep mi odstraní i tu mříž z výplně v nárazníku. Potom se do obvodu dá tahokov, a do něj se vpreparuje světlo. Chtěl bych sehnat takový který má stejně velké otvory jako má maska. (asi to jistí burza v Gliwicích)
A ti co mají pozorné oči si asi všimli, že mám na RZ lvíčky zpět! Na STK sice technik kvůli tomu řval, ale tam jedu až za dva roky!
Na první fotce jsem naznačil kam asi budu světlo časem přesouvat. Ten rám (trubka z Chiny) bude nejspíš odstraněn a plastolep mi odstraní i tu mříž z výplně v nárazníku. Potom se do obvodu dá tahokov, a do něj se vpreparuje světlo. Chtěl bych sehnat takový který má stejně velké otvory jako má maska. (asi to jistí burza v Gliwicích)
A ti co mají pozorné oči si asi všimli, že mám na RZ lvíčky zpět! Na STK sice technik kvůli tomu řval, ale tam jedu až za dva roky!
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 05 črc 2019, 20:06, celkem upraveno 1 x.
ASTRA LA VISTA
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
brutální kára cece!!
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Děkuji Marťásku, v rámci možností.......Marťasek píše:brutální kára cece!!
ASTRA LA VISTA
Kvituju, že jsi csundal ty kříže, ale to světlo...
Co zámek, už je vyměněný?
Co zámek, už je vyměněný?
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
- Luboš X17DTL
Taky jsem si říkal, kdy už ten starý c.p z toho vyroste
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Všechno je jinak kluci, kříž jsem sundal proto, protože brzy pojedu na dovolenou se známým a ten mi řekl: když sundáš tu "parádu" pojedeme Zafirou, když né tak pojedeme mým Peugeotem 308 (dva roky starým ) a já jsem moc toužil zjistit v jaké "kondici" Concordia je, tak jsem odlepoval a odlepoval! Alzafire, tobě se to světlo nelíbí? Dnes mi ho kamarád uvedl do provozu-už svítí když chci. Jak jsem napsal dřív, není to finální podoba, to světlo bude dole pod SPZ(RZ) ale musím sehnat ten tahokov(stejnou velikost otvorů jaká je v masce KAMEI. A taky ti Alzafire napíšu že zámek ještě vyměněný nemám. Teprve včera jsem ho koupil na vrakáči v Praze a musím počkat až mi dorazí domů. Snad to do odjezdu na dovolenou stihnu .
ASTRA LA VISTA
Váli se mi na zahradě maska kamei, tak za pár krábek cigár může být tvoje
Děkuji Gallo za nabídku, na výplnění toho otvoru je jí málo. Ani maska ze Zafiry by nestačila. Budu muset zajet do Gliwic a doufat v to že ten "Grzesek" tam ještě tahokov prodává. To ale až po dovolené, teď nemám peníze na pí...y! Ale tady na fóru v inzerci by se někdo mohl chytit....Gallo píše:Váli se mi na zahradě maska kamei, tak za pár krábek cigár může být tvoje
Včera jsem třeba kupoval dálniční známku a poplatky za dálnice na Slovensku a Maďarsku --985.-Kč! Jedeme dva tak se o to podělíme. Pak ještě trajekt nebo jízda přes most na ostrov PAG. Jak jsem hrkal tou "kinder" odtahovkou, nějaké fotky jsem dělal, teď budu třeba fotit taky..... nevím jestli bude čas a nálada. S tou náladou bych si starosti moc nedělal (2x 0,7l Grant's, dohromady 50x 0,5l plechovek piva Budvar a 1x0,5l klášterní medoviny)
ASTRA LA VISTA