Cobeinův Gildemeister /vs. Concordia III (str. 20..a dál...)
Re: DOBŘÍ HOLUBI SE VRACEJÍ......
jéééé... já sem teda kurva ZOUFALEC....
pokud je člověk lojza a kupuke auto stylem jako v samošce rohlíky tak jsou áčka stejnej problém jako jako kterjejkoliv jinej bazar v cz sk de.... to se pak nemůže divit že skončí špatně
pokud je člověk lojza a kupuke auto stylem jako v samošce rohlíky tak jsou áčka stejnej problém jako jako kterjejkoliv jinej bazar v cz sk de.... to se pak nemůže divit že skončí špatně
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Reklama
To je ale hloupý názor Moc toho o situaci na trhu s ojetinama asi nevíš.COBEIN píše: Jsou to podvodníci u kterých končí vraky po nehodách, povodních, se stočeným tachometrem a pod. Kdo si tam auto koupí je ZOUFALEC! Já jsem bez auta vydržel dost dlouho, ale i kdybych měl po zbytek života chodit pěšky, tak bych nikdy nekoupil v AAA.
manli2 to popsal přesně, aneb každý si zodpovídá sám za to co koupí a čemu uvěří.
Stačí si vyhledat spoustu recenzí na "běžné" bazary, kde se kolikrát chovají hůř než v AAA. Situace se spíše obrací, protože auta se dnes točí mnohem více než před 15i lety. A tak jako je spousta lidí hloupých a nejsou schopni si zajistit/zaplatit prohlídku kupovaného auta, tak je spousta lidí, kteří slušné auto chtějí jen vyměnit za novější a nechtějí/neumí se otravovat s prodejem a čekat co bude až.... A co je pro ně nejjednodušší? Zajedou do Áček, nikoliv do nějakého bazárku, kde jim nabídnou jen komis, protože nemají prachy. A s vědomím, že prodělají nějakou korunu (někdy i hodně korun), ale mají peníze ihned a bez starostí odchází spokojeni. Proto když chceš "běžné" 4 leté auto s jasnou CZ historií, nemáš lepší výběr než v AAA.
A neboj se, nepracuji tam a díky pár výstupům při výkupu to rozhodně nejsou mí oblíbenci. Ale realita je bohužel taková.
O.K. kluci (manli+ vectra) možná máte pravdu a já se pletu, ale i tak mě na plochách bazarů AAA nikdy NEPOTKÁTE!.
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 30 čer 2015, 09:24, celkem upraveno 1 x.
ASTRA LA VISTA
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Že jsi to byl ty! Jsem si říkal, hele to byl asi Cobein, kurde kde máš kila??? Ty jsi zhubnul 50 kilo nebo co....COBEIN píše:DNES JSEM JEL DO PRÁCE AUTEM ABYCH V NĚM TROCHU UKLIDIL A NAPUCOVAL JSEM HO. Mé překvapení nastalo, když jsem si chtěl poprvé vytáhnout 3-ti řadu sedadel. Ty zadní dvě sedačky jsou snad z výroby ještě v igelitu! To znamená že ten "HELMUT" ty sedadla nikdy nepoužil! Dokonce jsou pro cestující na poslední řadě i koberečky pod nohy. (Nové) Taky jsem dnes před tím než jsem do práce jel, viděl v Opavském Lidlu Radoše se ženou a malým.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Ano byl jsem to já "hubeňour z Dachau" Před nehodou 126 Kg a teď už jsem měl dokonce i 82 Kg! Ale už pomalu nabírám- současnost 90 Kg! Už když jsem k Lídu přicházel a viděl jsem stříbrné Géčko s nálepkou na zadních vratech, tak jsem si říkal že tam bude asi někdo z fóra. A ejhle- Radoš s familii!Radoš 92 píše:Že jsi to byl ty! Jsem si říkal, hele to byl asi Cobein, kurde kde máš kila??? Ty jsi zhubnul 50 kilo nebo co....COBEIN píše:DNES JSEM JEL DO PRÁCE AUTEM ABYCH V NĚM TROCHU UKLIDIL A NAPUCOVAL JSEM HO. Mé překvapení nastalo, když jsem si chtěl poprvé vytáhnout 3-ti řadu sedadel. Ty zadní dvě sedačky jsou snad z výroby ještě v igelitu! To znamená že ten "HELMUT" ty sedadla nikdy nepoužil! Dokonce jsou pro cestující na poslední řadě i koberečky pod nohy. (Nové) Taky jsem dnes před tím než jsem do práce jel, viděl v Opavském Lidlu Radoše se ženou a malým.
ASTRA LA VISTA
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
(nemusíš citovat poslední příspěvěk, když je hned nat tím tvým, pak se to jen ztrácí.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Aha, díky za ponaučení- já se do toho dostanu! Však mám ještě čas, doktoři říkají že po tak závažném zranění je to zázrak že vůbec třeba chodím. Když mě tenkrát pouštěli do domácí péče (nevěděli co mám doma a kdo se o mě má starat) tak mi řekli, že léčba může trvat 5- 10 let, ale taky že už nemusím nikdy hlavu uzdravit!
ASTRA LA VISTA
Tak vítej zpátky Renku , jj dostal jsem tvou smsku a konec konců už jsem od tebe věděl že se k něčemu schyluje
No to zkusíme zase udělat nějakej minisraz v Hlučíně a pak zas třeba na tu pizzu do Bohumína, v srpnu bych měl být na moravě, tak vymyslím nějakej datum a frknu to sem na forum jestli se slezem alespoň v desti kusech
No to zkusíme zase udělat nějakej minisraz v Hlučíně a pak zas třeba na tu pizzu do Bohumína, v srpnu bych měl být na moravě, tak vymyslím nějakej datum a frknu to sem na forum jestli se slezem alespoň v desti kusech
Mobil : 602318645
ZÁZRAK! Pamatuje si tady někdo ze starých členů fóra na "cobeinovky?" Byly to zadní LED diodové světla (kouřové) které jsem přivezl z Říše. Přivezl jsem tenkrát dvě balení/krabice, a jedny si koupil kluk co s Favoritem rozvážel po Troppau Pizzu. On potom svou Zafiru i se světly prodal jistému panu Komendovi který pracuje v továrně kterou v noci hlídám. Já jsem své světla prodal i s autem manželům Hebelkovým a ti pak auto prodali paní do Troppau. Stojívá taky nedaleko továrny kterou hlídám. Jednou na jaře jsem si všiml že má Concordia namontovány sériové zadní světla. Napsal jsem lístek s dotazem proč tam jsou sériovky a taky jsem tam napsal svůj tel. v případě že by chtěla LED světla prodat. Dnes k tomu došlo, světla vyměnila proto, protože ji levé světlo občas nesvítilo a pak zase pár dnů ano. Já jsem tedy využil možnosti mít cobeinovky zpět a mám je! Celý problém s nesvícením světla je vyřešen! Šlo o "studený" spoj! Jeden z drátků se občas přestal dotýkat tam kde měl, a pak se zase dotkl a světlo svítilo. Já jsem to pájkou propájel a světlo svítí jak má! Už se těším až si je namontuju! Ono zase to auto nebude vypadat špatně když bude stříbrné s černými doplňky. Concordia už to ale nebude, což mě trochu mrzí.
ASTRA LA VISTA
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Tak tos měl obrovskou kliku . No taky pokukuji po zadních světlech LED na svou Astru, ale nemohu se rozhodnou zda celo LED (za 8500Kč)a nebo jen na půl (za 4600Kč). No uvidím zda pod stromeček něco přibude.
V tom srpnu by to šlo, ale nejdříve 15-16 srpen.
V tom srpnu by to šlo, ale nejdříve 15-16 srpen.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
R@sagu v tom ti neporadím, já bych bral ty co tomu autu sluší, vzpomeň si na Concordii II, ta byla černá a světla jsem měl kouřové. Dnes jsem přidal další doplněk- originální maska je fuč a místo ní je na autě to "drátěná" síťka styl KAMEI. Je celkem dobré obcházet mé bývalé zákazníky kteří koupily moje auta a ptát se na díly které jim třeba zůstali po prodeji auta. S maskou to bylo taky tak, kdysi jsem stejnou sehnal i jednomu chlapíkovi a ten ji ještě měl ve sklepě. Kdo byl na sraze na Jižní Moravě tuším že se to jmenovalo "smrďavka" nebo tak nějak a viděl v Concordii II DVD rádio s druhým monitorem uvnitř na podstřeší, tak ten už mám taky! Ještě musím sehnat (asi v Gliwicích) DVD rádio a bude opět všechno fungovat. To je ale daleká budoucnost- důchod!
ASTRA LA VISTA
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Řeknu ti ale jedeš , no už se těším, až tebe a Zafiru uvidím naživo.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
No to snad ne R@sagu, spíš sbírám zpět díly- doplňky které jsem kdysi sháněl a dodával. Mám rozjednanou i stříšku na zadní vrata a možná i prahy. Ale ty musím nejdřív vidět, ty nejsou ode mě. Nechci žádné "ala China" ale něco co třeba je kopii z laminátu, ale je pro daný model určené.
Přes víkend mám být hezké počasí a tak pokud se mi bude chtít, rozeberu stejným způsobem jako u Concordie II přední světla, a udělám z nich Njoy! Tmavé.
Přes víkend mám být hezké počasí a tak pokud se mi bude chtít, rozeberu stejným způsobem jako u Concordie II přední světla, a udělám z nich Njoy! Tmavé.
ASTRA LA VISTA
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdar Renku, ode mne nic nedostanes, bo vse je stale na aute. Jinak hod sem nejakou tu fotecku tveho "noveho" priblizovadla.
Koukám jak člověk ožije, když má možnost hrát si s něčím co ho baví Jen tak dál.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort