To je sice možné Herry ale mám k těmto nálepkám papír ve kterém se píše něco v tom smyslu že jsou v CZ platné značky úplně bez modrého pruhu s EU hvězdičkami, platné jsou dokonce ještě staré tabulky jiného rozměru a značka s jiným vyobrazením není neplatná-vše je doloženo ruznými vyhláškami,směrnicemi paragrafy a pod. Papír vozím s sebou v dokladech od auta a tak to teď tady doma z hlavy nevím.
Každopádně zastávám názor: narazíš na Policajta který nebyl doma připuštěn nebo ho bolí zub- břicho, tak máš problém o kterém jsi psal, ale taky narazíš na Policajta který je v pohodě, normálně s ním komunikuješ
bez zbytečné arogance a zjistíš že to jsou taky jenom lidi jako je třeba pekař, zeník, lékař, úředník, či třeba ten pohřebák.
Nemá cenu se s nimi hádat, oni mají uniformu a tím i pravdu. Teď jsem sice pár let neměl s Policii problémy- kromě toho co se snažila "vymyset" bývalá stará (
i to proběhlo bez postihu, pokuty a pod.) ale i když jsem jezdíval náklaďákem tak jsem se vždy k Policistům choval slušně, a v mnoha případech to skončilo jen domluvou!
Mimo to, nejsem sám kdo s tím jezdí:
To jsem jen tak náhodou objevil na autech když se procházím městem!