Cobeinův Gildemeister /vs. Concordia III (str. 20..a dál...)

Ukažte ostatním svojí Zafiru.
Odpovědět
COBEIN

Re: Cobeinův šedo-stříbrný Gildemeister

Příspěvek od COBEIN » 26 čer 2017, 15:02

Ne, rozhodl jsem se pro patnáctky! Auto má naj. míň než Gildemaister a v přední nápravě to už rachtá (čepy- kosti) jako blázen. I když ten helmut jezdil po "komfortních" silnicích a dálnicích které v Říši jsou, tak to rachtá, klepe....
Navíc na patnáctky jsem koupil téměř nové pneu a ty 17-tky jsou skoro K.O. Nemám peníze na nákup nových gum,dále STK+ME a řeším už zase LPG.
Na těch velkých kolech vždy auto vypadá líp, ale to je tak všechno, na naše cesty to prostě není.

Kdyby tady byl někdo kdo chce kola ze Zafiry OPC tak jsou kmání. Gumy na odpis ale ráfky neházejí a nejsou nějak extra poškozeny- jen probné oděrky od obrubníků na dvou kolech. Cena 6000.-Kč + dopravné nebo osobní odběr.
ASTRA LA VISTA

Reklama

Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG » 26 čer 2017, 17:09

No nebudu tu rozebírat, že ty 17 bys tam měl nechat, je to tvoje rozhodnutí, jinak vypadá hodně dobře 8) 8) 8) 8) .
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 27 čer 2017, 06:33

Astra - R@SAG píše:No nebudu tu rozebírat, že ty 17 bys tam měl nechat, je to tvoje rozhodnutí, jinak vypadá hodně dobře 8) 8) 8) 8) .
Vzpomínáš si na Concordii kdy měla taky chvilku obuté taky 17-ti palcové papuče? Auto tím trpí! (Vypadá však dobře)
ASTRA LA VISTA

Gallo

Příspěvek od Gallo » 27 čer 2017, 10:01

Taky jsem byl natěšený, že budu vozit prdel v novém, holt si pořídím jinde :-) Tak ať slouží a sviští na cvičišti 8)

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 27 čer 2017, 14:44

Gallo píše:Taky jsem byl natěšený, že budu vozit prdel v novém, holt si pořídím jinde :-) Tak ať slouží a sviští na cvičišti 8)
Já ti to Gallo vysvětlím osobně a budeš možná rád že to dopadlo jak to dopadlo. Mimo to, auto které jsem ti nabízel je teď jedno kmání, ale s benzínovým motorem, nemáš o to zájem? LPG? Pokud jsem to ještě nesmazal, tak ti to v emailu pošlu. Po chvilce: ještě jsem to našel v emailovém koši a poslal jsem ti to.
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 09 dub 2018, 20:41, celkem upraveno 2 x.
ASTRA LA VISTA

MAX - CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAX - CZ » 27 čer 2017, 19:36

Je to blbost že trpí na 17" kolech. Mám je taky od počátku a naftovym autě, najeto 170tis km a všechny čepy, tyčky původní 8) Nesmíš s tim mlátit o obrubníky při parkování.
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005

https://www.automilacek.cz

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 28 čer 2017, 06:45

MAX - CZ píše:Je to blbost že trpí na 17" kolech. Mám je taky od počátku a naftovym autě, najeto 170tis km a všechny čepy, tyčky původní 8) Nesmíš s tim mlátit o obrubníky při parkování.
To že bych s autem mlátil obrubníky se mi stávalo naposledy někdy v roce 1995, to jsem měl řidičák 1 rok! Víš Maxi, ty jsi z Jižní Moravy a tam je většinou tepleji jak ve zbytku republiky, takže se tam tolik v zimě nesolí, cesty tam jsou hezké (jezdíval jsem do Uh. Hradiště za bratrem) ale co my tady na severu? Někdy se rozhlížím kolem sebe abych nepřehlédl Karla Lopraise když testuje Tatru na další Dakar. :x Je to tady hrůza, Troppau dokonce v min. roce skončila na II. místě v republice v nejhorším stavu silnic. Příští Opel bude nejspíš Frontera nebo tak něco.
Mimo to, včera jsem koupil obě "kosti" na přední nápravu a zítra je pojedu měnit k synovi od paní co má dnes Concordii II. A taky jsem objednaný až na 11.07. na STK- dřív to nešlo, nejbližší volný termím!
ASTRA LA VISTA

COBEIN

Re: Cobeinův Gildemeister vs. Concordia III (str. 20.....)

Příspěvek od COBEIN » 28 čer 2017, 22:13

Tak jsem to kluci udělal, kola jsem přehodil, auto kleslo k zemi a podle mého názoru to nevypadá úplně zle. Taky jsem přehodil zad. lampy a možná zítra přehodím i přední. Fotky budou snad zítra.(pokud nebude vyloženě hodně pršet)
ASTRA LA VISTA

Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG » 29 čer 2017, 10:38

No už se těším na fotky :D :D :D , opět černá slečna. Ty jsi na černou a ja na modrou :D :D :D :D . Měl jsem pouze červenou Astru F, ale u te jsme si nemohl vybírat, tak nastala modrá vlna :wink: :wink: :wink: .

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 29 čer 2017, 17:29

No jo, hold jsem na černou zatížený- dokonce v práci (noční hlídač) chodím jen v černém. :D Asi aby mně případný zloděj neviděl dřív jak já jeho.... :?:

Obě auta jsem dnes převezl ke karosářovi aby mi přehodil výfuky. Na stříbrné/šedé jsem měl nerezový "hlučnější" a tak jsem je nechal přehodit. V Concordii bylo moc ticho když jsem ji z Říše vezl a tak to chtělo změnu.
ASTRA LA VISTA

Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG » 29 čer 2017, 18:34

:lol: :lol: :lol: :lol: asi se budu muset přijet podivat na tu tvou černou krásku. Hodím rodinku do Globusu na nákup a přijedu ji očihnout.

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 30 čer 2017, 12:31

R@sagu klidně někdy přijeď na čumendu, ale dokud nebudu mít auto přihlášené tak s ním nejezdím. Dopředu ale napiš/zavolej abych nebyl na vrátnici.
Mimo to, ten pan Robenek (Markvartovice) má na svém place odmontovanou celou sadu krásných sedaček ze Zafiry A za 2500.- Kč s tím že ty přední dvě mají výsuvný díl pod stehny. Nemají však loketní opěrku a tak jsem je včera nebral. Vím že se tam dá opěrka dodělat-namontovat, ale co pak budu dělat ze svými? Vyhazovat je nechci- jsou hezké neprodřené a prostor k uskladnění nemám. :?

Ta černá nemá tlačítko TC pod rádiem! U modifikovaných modelů "PO" faceliftu prý už se to zapíná automaticky. Řekl mi to "Robajs" a tak mi nezbívá než tomu věřit. :?
ASTRA LA VISTA

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 04 črc 2017, 18:22

Dnes Tj. 04.07. jsem vyměnil na Concordii III. přední stabilizátory (kosti) a oba dva spodní čepy. Mechanik říkal že ten levý je O.K. a já jsem stejně vyměnil oba, je to přeci jen auto které si delší dobu hodlám nechám. Po montáži jsem ocenil to ticho, už tam nic neklepe. :lol: Příští týden v pondělí s tím projedu přes STK a budu už normálně "legálně" jezdit, už nebudu muset sundávat SPZ z Gildemeistru. Pak do ní nechám zase namontovat LPG a už se pomalu začnu chystat na odjezd do Štúrova(SK).
ASTRA LA VISTA

COBEIN

Re: Cobeinův Gildemeister /vs. Concordia III (str. 20.....)

Příspěvek od COBEIN » 07 črc 2017, 20:11

Zítra sundám "zase" s Gildemeistru SPZ a nandám je na Concordii III a jedu do dílny měnit olej+filtr. Vojto děkuji, dnes všechno dorazilo a v pořádku! Pak zase značky vrátím tam kde být mají. (Nikomu o tom co Cobein dělá neříkejte prosím!)

Vím že by to byl průšvih jako prase kdyby se zrovna něco stalo, ale já v tu chvíli jedu opatrně- tak jako farář!
ASTRA LA VISTA

COBEIN

Re: Cobeinův Gildemeister /vs. Concordia III (str. 20.....)

Příspěvek od COBEIN » 08 črc 2017, 16:39

Právě jsem se vrátil z parkoviště kde parkuji Gildemeistra protože na něj přijel kupec. A PRODÁNO! Zatím sice stojí na parkovišti dál, protože kupec odjíždí na dovolenou jiným autem a nestihli bychom to přepsat. Mám ale zálohu a tak mu do návratu domů počkám. Stejně musím zítra zajet na tu opravnou STK protože trubku u brzdy mám vyměněnou. On ten kupující už jednu Béčkovou zafiru má a tu co bere ode mně koupil manželce. To jsou dneska lidi? Mimochodem, ten kupující je tak jako já kdysi řidič kamiónu! Auto se mu líbilo a jeho ženě taky, jen musím opět sundat ty 17-ti pal. kola a dát jim tam 15-tky které jsem si chtěl nechat na zimu já.(jsme tak domluvení) Hold budu shánět jiné :cry: . Myslím si, že bude jeho paní máma spokojená. Ale členem fóra zůstávám dál!

Ještě před tím než přijel jsem na Cocordii III. zase pracoval tím že jsem si své černé přední světla přehodil.
002.jpg
003.jpg
004.jpg
ASTRA LA VISTA

Odpovědět