Jó máš pravdu, přes Levice jsem vždycky projížděl. Když se budeš chtít sejít tak napiš do SZ tel.číslo a já ti zavolám- - Od 15.06. 2017 už u našich operátorů neplatíme Roaming ne?Astra223 píše:COBEIN Štúrovo je naozaj pekné mne sa tiež páči to mesto, je to kúsok odo mňa cca 30 km
Cobeinův Gildemeister /vs. Concordia III (str. 20..a dál...)
Re: Cobeinův šedo-stříbrný Gildemeister
ASTRA LA VISTA
- Reklama
Môžeš mi kludne tu napísať, chodím sem často 

Opel Insignia OPC Line
ex: Opel Astra G Caravan Sport, OPC Line - 1.8 16V. Xenony, Kožený interiér, Tempomat, PP, GPS, DVD,TV ...
VIAC na adrese : [code]https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=49&t=27763[/code]
ex: Opel Astra G Caravan Sport, OPC Line - 1.8 16V. Xenony, Kožený interiér, Tempomat, PP, GPS, DVD,TV ...
VIAC na adrese : [code]https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=49&t=27763[/code]
O.K napíšu ti tady v den odjezdu tady z Troppau (Opava). Nevím sice jak rychle/pomalu do Levice stihnu dojet, je to už přece jen pár let co jsem tam projížděl a navíc tehdy jsem byl zdráv!
A s největší pravděpodobností už pojedu přihlášenou černou Zafirou. 
Dnes tj. 23.06. jsem ji už zaplatil a v neděli v 06 hod. vrážíme pro auto do Říše. Zpět pojedu sám a tak pro sichr nepojedu přes Rakousko ale přeskáču přes Šumavu (hr. přechod ve Strážném nebo Žel. Ruda) a potom směrem sem na Moravu. Přes Rakousko je to pohodlnější- stále po dálnici, ale co kdyby se na autě vyskytl nějaký problém a já bych byl nucený volat silniční pomoc nebo dokonce odtahovku. To bych nezaplatil
.
Pokud tady je "další" nadšenec do Ačkových zafir jako jsem momentálně já a má zafiru která má v zad. světlech ještě ten oranžový blinkr a chtěl by novější červeno-čiré světla které má ta s OPC paketem pro kterou jedu, tak je klidně můžeme prohodit. Ale to jen za podmínky že ty "oranžové" nejsou nějak poškozené- podřené a zaplatí poštovné. Auto se bude po přihlášení černé prodávat a Cobeinovky budou na černé tak tam nemusí být novější světla které bych tam byl nucený dát. S kabeláží se nemusí nic dělat, jen se vymění světla.

Dnes tj. 23.06. jsem ji už zaplatil a v neděli v 06 hod. vrážíme pro auto do Říše. Zpět pojedu sám a tak pro sichr nepojedu přes Rakousko ale přeskáču přes Šumavu (hr. přechod ve Strážném nebo Žel. Ruda) a potom směrem sem na Moravu. Přes Rakousko je to pohodlnější- stále po dálnici, ale co kdyby se na autě vyskytl nějaký problém a já bych byl nucený volat silniční pomoc nebo dokonce odtahovku. To bych nezaplatil

Pokud tady je "další" nadšenec do Ačkových zafir jako jsem momentálně já a má zafiru která má v zad. světlech ještě ten oranžový blinkr a chtěl by novější červeno-čiré světla které má ta s OPC paketem pro kterou jedu, tak je klidně můžeme prohodit. Ale to jen za podmínky že ty "oranžové" nejsou nějak poškozené- podřené a zaplatí poštovné. Auto se bude po přihlášení černé prodávat a Cobeinovky budou na černé tak tam nemusí být novější světla které bych tam byl nucený dát. S kabeláží se nemusí nic dělat, jen se vymění světla.
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 23 čer 2017, 20:22, celkem upraveno 3 x.
ASTRA LA VISTA
Tím jsme spolu domluvili
To jsi vasekpetr1 myslel vážně?
I já to beru s nadsázkou a humorem.

To jsi vasekpetr1 myslel vážně?
I já to beru s nadsázkou a humorem.

ASTRA LA VISTA
- vasekpetr1
Renku, já taky
. Ale na moju Béčkovou Žiráfku mně nešahej! Jasný? 

Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
vasekpetr1 píše:Renku, já taky. Ale na moju Béčkovou Žiráfku mně nešahej! Jasný?
Jasně, každý má právo na svůj názor. Jednou, /to jsem ještě nebyl členem tohoto fóra/ jsem jel do říše koupit OPEL Calibra 2.0i 16V do města Freiburg, a až na místě jsem si všiml něčeho co mi u tohoto auta vadilo- ty malé okýnka (trojúhelníky) ve dveřích. Vím že to jinak u "Adama" vymyslet tehdy nešlo když Calibra nemá rám kolem okna, ale to auto jsem tahdy nekoupil a neodvezl jsem si jej tady do CZ. Ale abych tehdy nejel s prázdnou a nemusel bych platit zbytečnou cestu, tak jsem hledal dál a našel jsem! Astra F 1.6i 52kW Caravan v bílé barvě a né zrovna s bohatou výbavou. Auto bylo ale hezké stavem, tak jsem najel na vlek a putovala sem. Nechci Vám tady lhát, ale na tom autě "bez klimatizace" jsem tenkrát vydělal 23 tisíc Kč a to se o něj na autobazaru "Král" dva lidi málem poprali. Hold jak jsem už mnohokrát napsal- byla jiná doba, na auta lidi čekali až je dovezeme......

ASTRA LA VISTA
Vloženo dne 15.06. 2015
Až budu mít CZ značky, tak to někde na hezkém místě nafotím a něco sem vložím.
Samozřejmě pár úprav plánuju, ale nebude toho tak moc jak tomu bylo u černé CONCORDIE WAGEN II. Hlavně to nebude brzy, teď jako invalidní důchodce jsem rád že jsem nastřádal alespoň na auto jako takové.....
A teď po dvou letech si jedu pro Druhou s OPC paketem!
Škoda že se semnou bývalá "zlatokopka" nerozvedla dřív, dnes bych mněl možná Zafiru C Turer
Až budu mít CZ značky, tak to někde na hezkém místě nafotím a něco sem vložím.
Samozřejmě pár úprav plánuju, ale nebude toho tak moc jak tomu bylo u černé CONCORDIE WAGEN II. Hlavně to nebude brzy, teď jako invalidní důchodce jsem rád že jsem nastřádal alespoň na auto jako takové.....

A teď po dvou letech si jedu pro Druhou s OPC paketem!
Škoda že se semnou bývalá "zlatokopka" nerozvedla dřív, dnes bych mněl možná Zafiru C Turer
ASTRA LA VISTA
RÁNO V 5 hod.ODJÍŽDÍME Z TROPPAU SMĚR RAKOUSKO, TO JEN PROJEDEME A POTOM DEUTSCHLAND pro Zafiru. Mou budoucí Zafiru s OPC paketem.
Zpět pojedu asi přes Žel. Rudu nebo přes h.přechod ve Strážném. Dnes jsem si z Gildemeistru vytáhoval věci a rádio které si dám do druhého auta. Tak zatím pá kluci, budu po cestě dělat nějaké fotky. 

ASTRA LA VISTA
- Luboš X17DTL
Papír snese všechno 

Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Ahoj Gorbo, ano je to můj inzerát. Nebudu přeci potencionílním zájemcům povídat to, že jsem si přivezl další kus,(mohl bych být považován za handlíře s ojetinami)Gorbo1 píše:Tak Cobe ako to teda vlastne je????
https://auto.bazos.cz/inzerat/76536938/ ... v-2000.php
tak jsem si vymyslet to odebrání papírů.
V 05 hod. odjezd z Troppau a ve 22:30 návrat i s autem. Vložím pár fotek: tak toto Caddy jsem celou cestu tam řídil a měl jsem zapřaženy "dva" vleky: , první setkání:
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 26 čer 2017, 16:01, celkem upraveno 1 x.
ASTRA LA VISTA
Což jsem nevěděl (zase) na autě je namontováno odnímatelné tažne Westfalia tak mám zase o starost míň, dále jsou v zad. nárazníku 4x čidla pro couvání ale asi to nefunguje protože se mi to po celou cestu ani jednou nerozpípalo:
musím vyměnit žárovičky v malém displeji- nesvítí
- prodám tyto kola, nebo výměna za hezké 15-ti palcové 5x110ASTRA LA VISTA
A to už jsem si přestěhoval věci s Caddy do "Nové" Concordie!
ASTRA LA VISTA
Poslední zastávka na cigárko před hranicemi Bayerische Einsenstein/Železná Ruda:
- a tady už jsem doma, v CZ. Jel jsem zpět po okrskách až po Humpolec a domů po "oprvované"D1. Šlo to, v osobáku ty praskliny a spáry mezi panely cítit tolik nejdou.ASTRA LA VISTA
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá moc hezky
A neblázni a nech jí ty 17" kola, prostě k tomu patří. Ty 15" budou vážně HROZNÝ.

A neblázni a nech jí ty 17" kola, prostě k tomu patří. Ty 15" budou vážně HROZNÝ.
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G