Žofka :) nové foto str.4,8 a 19!!!
Re: Žofka :) nové foto str.4,8 a 19!!!
Ty světla ale mají čočku... http://www.f2tuning.cz/produkt/10517-op ... cerne.html
END
- Reklama
a dopr....
proc jsem si vsugeroval, ze cocku nemaj? Ja je teda hlavne chtel kvuli tech LEDek...ale kdyz nemaj homologaci, tak jsem asi sel do tech xenonu...stejne bych svitil xenonama i ledkama soucasne...takhle svitim jen xenonama...takze vlastne dobre
proc jsem si vsugeroval, ze cocku nemaj? Ja je teda hlavne chtel kvuli tech LEDek...ale kdyz nemaj homologaci, tak jsem asi sel do tech xenonu...stejne bych svitil xenonama i ledkama soucasne...takhle svitim jen xenonama...takze vlastne dobre
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
No ty ledky jsou tam jen jako parkovačka, ale fakt to vypadá suprově....
END
-
- Kontaktovat uživatele:
Joeli tie xenony origos su pekne a hlacne su to original a ne dake umelace od cinanov aspon vies ze ti cocka svieti tak ako ma a ze sa po roku ked tam budes mat xenony nezazltne
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pekne to mas pane, chvalim i ti masku tmavou
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
nj ja by som tiez zobral tie xenony origo ale ta cena ma troska odpudzuje najma ak tam chcem mat xenon tak este tie ostatne veci dorobit... ach... tak rozmyslam nad tymi devil tiez len stale nezlacneli... uz rozmyslam ze si tiez najprv hodim len svoje do stylu njoy. Pripajam ti par fotiek z netu co boli tie devil na zafire kedze si ich chcel vidiet:
P.S.: Neviem ci nedojdem v ektembi radsej na biku, lebo sa moja zafca bude hanbit stat v blizkosti tej tvojej
P.S.: Neviem ci nedojdem v ektembi radsej na biku, lebo sa moja zafca bude hanbit stat v blizkosti tej tvojej
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora
-
- Kontaktovat uživatele:
pretoze origo cocka na astru sa mi vobec nelubi pretoTrdlo píše:Brhy, tak proč máš chiny na astře?
Hmmm, jenže jestli jsi se koukal, tak na Zafiru je úplně stejná...
END
-
- Kontaktovat uživatele:
neni taka vajcovitaaaaaaaaaa
No taky připojím svůj postřeh, Joel udělal nejlíp jak mohl, origo xenony jsou podle mne to nejlepší co můžeš na Astru/Zafiru dát
A ty Devils no v noci pěkný pokus o Audi a přez den to vypadá jak pouťovka , je to jen můj, ale taky názor
A ty Devils no v noci pěkný pokus o Audi a přez den to vypadá jak pouťovka , je to jen můj, ale taky názor
Mobil : 602318645
Děkuji za pochvaly...i za názory. Já teda v začátku znejistěl, protože ty DE se mi líbily moc, ale pak si říkám, origo je origo a navís devilama bych svítil xenonem i LEDkama a to bych vypadal jak vánoční stromek
Bahy: Cena originál xenonů se díky zdejším členům pohybuje "téměř" na stejné hranici, jako DE...
Bahy: Cena originál xenonů se díky zdejším členům pohybuje "téměř" na stejné hranici, jako DE...
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
nj jenze kdybych dava lxenon tak bych chtel i automaticky naklapeni a ostrikovani, vse jak ma byt takze to by boli dalsi $$ navyse a navic si toho sam ja moc udelat nedokazu
jo tak to ja ti neporadim...ale pokud koupis DE a das do nej xenon....to taky nema aut. naklon ne? A ostriky bys musel taky dodelat...jinak kupovat svetla s cockou, aby do nich prisla obyc.zarovka...to mi prijde zbytecne...to bych si radsi striknul origo svetla na cerno, jak to ma Cobein (anebo moje byvale svetla)...a LEDky schovat do narazniku a hotovo...a vyjde to na mene nez polovinu, co DE...
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
tak to chci asi udelat... jen se trosku bojim tych svetel rozebret to a tak... skusim sehnat druhe kde to spravim a pak je vymenim... a taky uvaziju do narazniku namisto hmlovek protoze ja je namemam na tymy daylitami homologizovanymi