Cobeinův Gildemeister /vs. Concordia III (str. 20..a dál...)

Ukažte ostatním svojí Zafiru.
Odpovědět
Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Re: Cobeinův šedo-stříbrný Gildemeister

Příspěvek od Astra - R@SAG » 21 čer 2017, 12:57

Tak COBEINe co ty prodávášZafiru, no trochu jsem to čekal, že to příjde a že budeš chtít zase o kus dál a OPC paket a černá, to je tvůj styl :D :D :D :D . Drřím palce.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0

Reklama

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 21 čer 2017, 13:28

Astra - R@SAG píše:Tak COBEINe co ty prodávášZafiru, no trochu jsem to čekal, že to příjde a že budeš chtít zase o kus dál a OPC paket a černá, to je tvůj styl :D :D :D :D . Drřím palce.
O ten OPC paket mi zas až tak moc nejde, myslím si že třeba ten nerezový rám k OPC nárazníku moc dobře vypadat nebude, ale šlo mi spíš o tu černou metalízu, výbavu a pod. Dále mi byla ta stříbrná (na dopravce napsali šedá) doslova nepříjemná- jezdí jich tady v Troppau strašně moc. Auto už je v Říši domluveno/rezervováno a tak bude příští týden tady. Potom si ze stříbrno-šedé vytáhnu rádio+monitor s navigaci, přehodím volanty, cobeinovky (zad. lampy) a asi i kola. Tam jsou orig. 17 ti palcové ALU kola. Vím že na větších kolech to vypadá líp, ale ty cesty tady ve městě a v celé ČR jsou katstrofální a já nebudu věčně měnit čepy, kosti a jiné blbosti které díky velkým kolům trpí. :?
ASTRA LA VISTA

Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ » 21 čer 2017, 13:31

K OPC paketu větší kola bejt musej, jinak to vypadá úsměvně :D .

Zrovna dneska jsem viděl Vietnamce se Zafirou s OPC paketem a měli na tom 15" ALU z béčkový Vectry (ještě díky ET49 zalezlý) a vypadalo to neskutečně :D .

A ještě měli vkusně vyříznutej nárazník kvůli dodělanýmu tažnýmu :D .
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 21 čer 2017, 13:38

No oni ti Vietnamci rozumí víc pokémonům než úpravě auta, ale zase na druhou stranu- buďme rádi že je tady máme. Ty jejich stánky (u hranic) byly otevřeny v kteroukoli denní i noční dobu, vždycky měli dostatek Eur na výměnu- prostě NON STOP provoz. Stejný provoz mají i cikáni na úředech práce a na siciálkách. 8)
ASTRA LA VISTA

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 21 čer 2017, 13:47

Tady je pár fotek ještě z Říše:
IMG-20170620-WA0107.jpg
J-65BBNuitoiNWkBjeCRKpASFSbKauWrtrxf3iWemS-6Pdk_jONzzmG0a37twPeKSMyDljY.jpg
J-65BBNuitoiNWkBjeCRKpASFSbKauWrtrxf3iWemS-6Pdk_jONzzmG0a37twPeKSMyDljY.jpg (1.57 KiB) Zobrazeno 4028 x
K7ge1BlRLZ5F74yesG9h-mBCxRbXYmHLibxe4PMH9ObFIIMO_DMD_jGEO069kMdaeJxTZuY.jpg
ASTRA LA VISTA

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 21 čer 2017, 13:51

Ještě si přehodím přední světla (upraveny na černo) a zcela určitě i KAMEI masku (síťku)

Na fotkách lze vidět,že to auto stálo opravdu v garáži za dřevěnými vraty.
ASTRA LA VISTA

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 21 čer 2017, 14:02

Právě mi volal Čecho-Němec že pokud chci, tak si můžu v neděli jet pro auto sním a zpět pojedu po ose na převozních číslech. V pondělí budu doma kluci........ "Bože já se tak těším...." Taže pokud se něco po cestě neposere tak bude stát auto v pondělí v noci před továrnou.
ASTRA LA VISTA

vasekpetr1

Příspěvek od vasekpetr1 » 21 čer 2017, 15:08

Stále Zafira A? Jaký je to ročník Renku?
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.

A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 21 čer 2017, 16:18

vasekpetr1 píše:Stále Zafira A? Jaký je to ročník Renku?
Je to r.v. (poprvé přihlášeno v Říši se uvádí jako r.výroby) 2004 Nikdy jsem nekupoval auto podle r.výroby ale podle stavu. Nevozí mě techničák ale auto a to bude vždy po jednom majiteli udržované a v pořádku. Já nebudu nalhávat nic vám ani sobě, Béčková zafira (i když má víc bezpečnostních prvků a pod.) se mi prostě nelíbí. Ty "obrovské" přední světla bych překousl jen kdyby měli tmavé pozadí ale to auto mi připadá opticky úzké. Navíc ty lišty místo hagusů a zadní světla jsou děsné. To auto se dle mého názoru nepovedlo a neviděl jsem ani moc doplňků na tuto tipovou řadu. Tak si budu tvrdě vydělané peníze na vrátnici střádat a počkám si až bude kmání nějaká třeba i trochu bouraná Céčková Zafira- ta je zase TOP!

Mimo to, vzpomeňte si jakou měl Cobein radost když si nechal dovézt szial edition na kterou si nastřádal s důchodu a min. platu vrátného. Dnes mám Zafiry dvě, jednu na parkovišti a jednu v Říši a pořád beru malý invalidní důchod a stále min. mzdu. Taky platím alimenty na dcerku kterou nevídám :cry: a nájem v garsonce. Jen už tolik nežeru a neutrácím. Mimochodem, udělal jsem si další radost, už mi to tady leze krkem a tak jedu příští měsíc sám na sám na dovolenou do Slovenského Štúrova do termálu Vadiáš.
ASTRA LA VISTA

vasekpetr1

Příspěvek od vasekpetr1 » 21 čer 2017, 16:56

COBEIN píše:
Béčková zafira (i když má víc bezpečnostních prvků a pod.) se mi prostě nelíbí. Ty "obrovské" přední světla bych překousl jen kdyby měli tmavé pozadí ale to auto mi připadá opticky úzké. Navíc ty lišty místo hagusů a zadní světla jsou děsné. To auto se dle mého názoru nepovedlo ...
Tím jsme spolu domluvili :evil: :D
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.

A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)

Gorbo1

Příspěvek od Gorbo1 » 21 čer 2017, 21:08

Cobe,chvalim.Takze sa posuvas o trosku dalej.Inac k opc paketu patria vacsie kola.A ak tam budu aj vatsie brzdy,tak tam dostanes od 16 hore.

Luboš X17DTL

Příspěvek od Luboš X17DTL » 21 čer 2017, 21:09

COBEIN píše:
vasekpetr1 píše:Stále Zafira A? Jaký je to ročník Renku?
Mimochodem, udělal jsem si další radost, už mi to tady leze krkem a tak jedu příští měsíc sám na sám na dovolenou do Slovenského Štúrova do termálu Vadiáš.
Jo, jo Vaidiš je super. Alespoň v r. 2004 byl. Pěšky výlet přes most do Maďar na tu jejich věž na katedrále, bomba. V termálech bazén s vlnobitím taky. Za mně doporučuju. 8)
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583

Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG » 21 čer 2017, 21:54

Plně souhlasím Zafira A je načasová, jako Astra G. Také si nemohu pomoci a Astra H a Zafira B mě neohromila, zato Astra J , Zafira C to uz je jiné kafe :lol: .

Držím pallce a opravdu pěkný kousek, prosím nechtam ty 17 ALU, bude to vypadat dobře a zase ty čepy atd. něco vydrží a není to tak drahé.

Taky jedu do ŘÍŠE v červenci, ale ne pro auto, ale za zábavou :D :D :D :D :D .
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 22 čer 2017, 06:34

Myslím si, že zafira A s motorem 1.8i 16V 92kW je normální auto které má akurát originální doplňky (spojlery) ze sportovní verze a tak bude mít nejspíš i normální brzdy. Napíšu to asi takhle, v neděli večer budu v autě sedět a pojedu směrem k Troppau. Zjistím až na České silnici jak se auto na velkých kolech chová/trpí a pak se rozhodnu. Když si toto vlákno přečtete od začátku znovu, tak už jsem tady psal že je Gildemeister(tehdy sozial edition) pevnější než byla kdysi Concordia Wagen II a to proto, protože jsem na ní měl 17-ti pacové kola a pak široké 16-tky. Na naše cesty (obzvlášť tady na Moravě) jsou 15-ti palcové kola ideální.
Nevím, třeba se v serv. knížce z Říše dočtu to, že byly třeba před 20 tisíci vyměněny tlumiče a kola tam nějakou dobu zůstanou. Když se to tam nedočtu, tak budou na prodej.

To Luboš: ve Štúrově na termálním koupališti jsem byl už dvakrát, je to tam opravdu moc hezké, hodně se tam invastovalo i do úprav města (vodotrisky, kašny, chodníky, fasády.... skoro jako v Berlíně :oops: ) ale nezapomenu na obchod s obuvi kdy v regálech bylo jen pár páru bot a to ještě v roce 2007! Byly tam hlavně černé kopačky se dvěma žlutými pruhy. Jako za komančů tady v Troppau ve staré prodejně bot vedle kina Odboj- později diskotéka Alhambra. Nechápal jsem co tam prodávají, vypadalo to tam jak ve středověku. Ale třeba ti prodejci zmrzliny tam dokázali s kopečkem sehrát nádhernou podívanou.
ASTRA LA VISTA

Astra223

Příspěvek od Astra223 » 22 čer 2017, 07:04

COBEIN Štúrovo je naozaj pekné mne sa tiež páči to mesto, je to kúsok odo mňa cca 30 km
Opel Insignia OPC Line
ex: Opel Astra G Caravan Sport, OPC Line - 1.8 16V. Xenony, Kožený interiér, Tempomat, PP, GPS, DVD,TV ...
VIAC na adrese : [code]https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=49&t=27763[/code]

Odpovědět