Myslím si, že zafira A s motorem 1.8i 16V 92kW je normální auto které má akurát originální doplňky (spojlery) ze sportovní verze a tak bude mít nejspíš i normální brzdy. Napíšu to asi takhle, v neděli večer budu v autě sedět a pojedu směrem k Troppau. Zjistím až na České silnici jak se auto na velkých kolech chová/trpí a pak se rozhodnu. Když si toto vlákno přečtete od začátku znovu, tak už jsem tady psal že je Gildemeister(tehdy sozial edition) pevnější než byla kdysi Concordia Wagen II a to proto, protože jsem na ní měl 17-ti pacové kola a pak široké 16-tky. Na naše cesty (obzvlášť tady na Moravě) jsou 15-ti palcové kola ideální.
Nevím, třeba se v serv. knížce z Říše dočtu to, že byly třeba před 20 tisíci vyměněny tlumiče a kola tam nějakou dobu zůstanou. Když se to tam nedočtu, tak budou na prodej.
To Luboš: ve Štúrově na termálním koupališti jsem byl už dvakrát, je to tam opravdu moc hezké, hodně se tam invastovalo i do úprav města (vodotrisky, kašny, chodníky, fasády.... skoro jako v Berlíně

) ale nezapomenu na obchod s obuvi kdy v regálech bylo jen pár páru bot a to ještě v roce 2007! Byly tam hlavně černé kopačky se dvěma žlutými pruhy. Jako za komančů tady v Troppau ve staré prodejně bot vedle kina Odboj- později diskotéka Alhambra. Nechápal jsem co tam prodávají, vypadalo to tam jak ve středověku. Ale třeba ti prodejci zmrzliny tam dokázali s kopečkem sehrát nádhernou podívanou.