Cobeinův Gildemeister /vs. Concordia III (str. 20..a dál...)
Re: Cobeinův šedo-stříbrný Gildemeister
, tady bych prosil o povšimnutí auta které zrovna kolem salónu projíždí ,Tuhle třeba taky jednou povezu do CZ
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 08 srp 2016, 11:29, celkem upraveno 2 x.
ASTRA LA VISTA
- Reklama
A tolik jsem se vracel s nal. dvěma auty:(stav Km)
, a takhle to dopadne když si Rumun myslí že 4x4 a 3,5 t na háku (tažné) ho opravňuje jezdit jako prase: ,
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 08 srp 2016, 11:30, celkem upraveno 2 x.
ASTRA LA VISTA
Další fotky nemám, vracel jsem se v noci a na telefonu kterým to fotím NEMÁM blesk!
Pokud pojedu za 14 dnů pro další kusy, tak zase budu fotit!
Pokud pojedu za 14 dnů pro další kusy, tak zase budu fotit!
ASTRA LA VISTA
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné fotky a zvládl jsi to, tak to je hlavní. Jinak já mám rozteč 5x105 (Astra J - 1.4 Turbo benzín) potřeboval bych nejlépe tyto
.
Opel Astra J 6,5JX16 ET39
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Opel Astra J 6,5JX16 ET39
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
R@sagu, na kola se ti budu koukat, ale je pravdou že auta budu nakládat převážně u značkových autosalónu a tam to bude jako orig. díl stát kasu. U nějakých arabů se už asi nakládat nebude, protože o starší "bubny" už tolik zájem není. Ale měl bych pro tebe jiný plán, když máš rozteč 5x105 (což je hodně divná rozteč- ale omrkni kola znovu rozteč se značí LK), tak použij šrouby pro změnu rozteče aby jsi mohl v klidu použít kola ze Škodovky- oktávky RS I řady, nebo i Fabie a Golf III (GTI, VR6) má rozteč 5x100, myslím si že i Subaru a některé Toyoty mají rozteč 5x100. Nevím jak ty, ale já bych se určitě poohlídl po kolech z jiného auta (které s pomocí šroubů budou pasovat), protože ty kola co ji mi poslal na fotce jsou děsné!-- Jak pro starého fotra co jezdí autem do továrny, a na dušičky vytáhne starou na výlet po hřbitově. Promiň, ale ty kola fakt nejsou hezké. A pamatuj na to co se říká: kola dělají auto!
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 11 srp 2016, 06:11, celkem upraveno 1 x.
ASTRA LA VISTA
Dnes, po tom co jsem se prospal po noční mi volal majitel "KINDER ODTAHOVKY"- KAMARÁD, že má v Říši další dvě auta (MINI COOPERa a ŠKODU Roomster) kdy prý můžu zase jet? Domluvený je víkend 20.-21. ¨16
ASTRA LA VISTA
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To už je má zaplacený nebo Němec čeká "na dobrý slovo" 10 dní, že přijedeš?
Cobe, asi tě někdy využiju, až budem potřebovat zavolat do Němec. Německy evidentně umíš![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Cobe, asi tě někdy využiju, až budem potřebovat zavolat do Němec. Německy evidentně umíš
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
H@nzo, probíhá to asi tak že ten kamarád (Čecho-Němec) žije střídavě tam i tady. Když má nějaké auta "v merku" jak se tady na Moravě říká, tak je vyfotí- zaplatí a tady je rozešle "autičkářům-handlířům". No a až se někdo na některé chytne tak Cobein vyrazí "Nach Deutschland" No a ještě jedna věc, pokud je na fotkách aut vidět autorádio popř. kola v kufru, tak toto všechno odběratel-kupec dostane. Tam není důvod nic "rabovat".
S tou mou němčinou to je zapeklité, jsem jen "samouk"a navíc s dírou v hlavě, mnohdy hledám sám sebe. Ale pokud budu umět přelouskat to co potřebuješ, tak ti rád pomůžu.
S tou mou němčinou to je zapeklité, jsem jen "samouk"a navíc s dírou v hlavě, mnohdy hledám sám sebe. Ale pokud budu umět přelouskat to co potřebuješ, tak ti rád pomůžu.
ASTRA LA VISTA
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aha, každopádně zajímavý
Díky díky![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Díky díky
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Gildemeister bude i v zimě jezdit na ALU kolech. Mám ty stejné co v létě, jen jsou ještě stříbrné a se znaky Opelu.
ASTRA LA VISTA
Volal mi před chvilkou ten Čecho-Němec že zítra na 100% jedu! Zase budu něco fotit. Zatím Pá kluci a dívky. (pokud tady nějaké jsou
)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
ASTRA LA VISTA
Ahoj, tak mě tady máte zpátky! Odjezd včera ve dvě ráno, zase jízda přes Rakousko a v Říši naloženo jen u servisu Renault (Mégane, Twingo) a cesta zpět. Doma v Troppau jsem byl v 19: 38 hod.! Celkem jsem to hnal, tak nebyl čas dělat víc fotek. Tady nějaké máte:
Znalci ví proč jsem tolikrát vyfotil značky s městem Branau. Pro ty co nejsou znalci je tady vysvětlení: narodil se tam vůdce Adolf!![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Znalci ví proč jsem tolikrát vyfotil značky s městem Branau. Pro ty co nejsou znalci je tady vysvětlení: narodil se tam vůdce Adolf!
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 21 srp 2016, 12:55, celkem upraveno 2 x.
ASTRA LA VISTA
Víc jsem toho nefotil, "sekal" jsem zpět domů- do Troppau. Zase příště.
ASTRA LA VISTA
Tady jsou další fotky z Troppau- focené jiným mobilem (2MPX):
Takhle snad bude časem vypadat i Gildemister:
ještě bez mlhovková soc. verzeTakhle snad bude časem vypadat i Gildemister:
ASTRA LA VISTA