Hruškal mi na nálepku ještě taky neodpověděl. A SPZ vpředu je pravda, že to je supr, vzadu si zvyknu, ale začíná se mi to líbit.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
No, jak to dolehlo, už bych to ani nenarovnal tak asi jo. Doufám že to někde neztratím, ale když s tím drží zrcadla, tak snad ne.
Včera jsem dal trysky ostřikovače z Insignie, seřídil, vystříkal skoro většinu letní kapaliny, další náplň už dáme zimní, (nějaké ty pětilitrovky letní kapaliny už jsme na jaro nakoupili v akci za poloviční ceny ), vyměnil jsem světýlka SPZ za origo GM, nové, i základny, protože tam byly zoxidované kontakty, do zadního světýlka kufru jsem dal 3 LED pásky a svítí to hezky, další LEDky jsou na cestě ke mně, teď nemám s čím pracovat - došly. SPZ jsem zkoušel tahat, fakt nejde sundat. V pátek mi Bundeles vyměnil tyčky stabilizátoru a to způsobem bez sundání kol. No tak zjistil že i tak to jde. Protože nějaký pitomec dotáhl tak kola, že nejdou povolit šrouby, se s tím mordoval a jelikož jsou tam origo bezpečnostní šrouby, ke kterým jsme zničili ořech, protože to je tak utáhnuté, že se ořech vždy vykousl a tím se postupně zničil. Musíme něco navařit a povolit. Chytit někde defekt tak se picnu.