Žofka :) nové foto str.4,8 a 19!!!
Re: Žofka :) nové foto str.4 a 8
Já jsem nic nevypustil a NIC NEVÍTE!!!!!!! Nebo mě Marťa zastřelí tvojí kulovnicí.... a kdo ti pak bude dělat auto??
A necituj Majestyho, i když ono je to svatá pravda.
A necituj Majestyho, i když ono je to svatá pravda.
END
- Reklama
JoeL píše:No já myslím, že když už jsi vypustil do světa takovou zprávu, tak bude hotová z mého synátora Jsou mu 2, takže jako nastávající mamča z něj bude mimo Znám to...nakonec..."některý ženský jsou všechny stejný"
Jo, hotová bude;)) Tak jako my v Praze. Jen aby byl stále po ruce tlumočník. A ještě jedno upozornění, nedá se to vypnout
já nic...já muzikant Nic nevím, ani Babičku jsem nečet
Gallo
Gallo
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.rekreacebuchlovice.cz
www.dopravak.cz
Tak jsme dnes zjistili, ze mi neplechu na aute dela sibr, ktery nemam ale taky alarm...ten mam, ale moc nejde a navic dela problemy...jo a taky lambda, tepelne cidlo atd atd... pekne vyhlidky, ze?
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jen tak dál, aspoň bude víc ND
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Gallo: Dnes jsme zjistili, ze se "to" da vypnout....staci bramburky
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
No na šíbru zapracujeme zítra, flexu tu prej Joel má, kdyžtak i nějaký ten majzlík s kladivem pohledáme...
Chybí tu jen Defender, aby jsme vzali přijednom i tu jeho plečku, taky má chybu na šíbru...
Dnes nalezeny a opraveny zlámané kabely v dveřních průchodkách, takže co se týče elektriky, měla by být Žofka konečně v pohodě... možná..... snad...
Chybí tu jen Defender, aby jsme vzali přijednom i tu jeho plečku, taky má chybu na šíbru...
Dnes nalezeny a opraveny zlámané kabely v dveřních průchodkách, takže co se týče elektriky, měla by být Žofka konečně v pohodě... možná..... snad...
END
Tedy Joeli, máš opravdu hodně veliké štěstí Kdyby např. já požádal o takovouto prohlídku vozu a případné opravy, tak mě každý pošle do ( no pryč no ) Ikdyž bych se tomu ani nedivil, protože komu by se chtělo jedit přes půl republiky a bastlik vše možné na parkovišti před panelákem
Každopádně pevně doufám, že ti ji všichni pomocníci zpraví a pak bude jako jedna z mála bez chyby
Každopádně pevně doufám, že ti ji všichni pomocníci zpraví a pak bude jako jedna z mála bez chyby
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
No...když koupíš dostatek Zelené od Božkova, tak to naši opraváří zavětří a dojedou i na druhý konec republiky
Žofka se dostává pomalu do kondice, i když zrovna nějak klepou ventily a není to moc příjemné... Ale důležité je, že už mi dojíždí okna a jsou opravené drátky všude možně.
Dneska nás čeká další trénink, tak vám ten pátek nezávidím...
A když bůh dá, budeme dneska svítit zeleně A ti, kteří přijedou v pátek nebo v září, se můžou těšit na zcela originální pojetí automatické převodovky Po srazu dám foto i tady
Žofka se dostává pomalu do kondice, i když zrovna nějak klepou ventily a není to moc příjemné... Ale důležité je, že už mi dojíždí okna a jsou opravené drátky všude možně.
Dneska nás čeká další trénink, tak vám ten pátek nezávidím...
A když bůh dá, budeme dneska svítit zeleně A ti, kteří přijedou v pátek nebo v září, se můžou těšit na zcela originální pojetí automatické převodovky Po srazu dám foto i tady
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Napadla mě jedna věc...pořád koukám na různé krásné hlavice řadících pák manuálních převodovek a zajímá mě, jestli už jste někdo viděli nějaké na automaty? Konkrétně na Zafiru A teda? Kdyby jste něco našli, odkazy sem! Mě se zatím nic nepodařilo najít..
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Měl ses v autoškole naučit řadit, a mohl jsi mít krásné řadicí páky.
ja musim mit automat, protoze pri jizde rad papam ... kdyz jsem papal s manualem, tak to bylo o hubu
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Tak a je to tu
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz
Já Ti to pochválím, protože se mi to líbí. Ale máš tam na boku nějaké díry.
No bud rad, ze Ti to Cobein vymenil az v sobotu...kdyby to bylo v patek, jel bys domu s dirama Ty
www.Hasic.net
www.dopravak.cz
www.dopravak.cz