Cobeinův Gildemeister /vs. Concordia III (str. 20..a dál...)
Re: Cobeinova zafira
Až se dnes po 12-ti hodinové noční prospím, tak odvezu auto ke karosářovi a ten mi konečně převaří ten rezavý zadní blatník. Ale ještě než mu auto předám, tak tu korozi vyfotím.
ASTRA LA VISTA
- Reklama
Všechno proběhlo tak rychle, že mám auto vyvářené a ani jsem to nestihl vyfotit. Teď ještě nalakovat, dodělat troubení ve volantu a seru na to, už do ní nevrazím ani korunu- kromě benzínu (LPG) a výměny potřebných věcí.
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 03 črc 2016, 15:41, celkem upraveno 1 x.
ASTRA LA VISTA
Ha-Ha-ha.Ze nevrazi ani korunu
Kolko krat som si to povedal
On se vždycky najde někdo, kdo příjde s něčím co se Cobeinovi bude líbit! Ale nee, stačilo.
ASTRA LA VISTA
Krásné...folie jsi si dělal sám?COBEIN píše:Zítra namontuju ten zadní- stropní monitor z Concordie Wagen II !
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Felicie 1.3 a 1,6 - LPG 2000 a 1996
Škoda Octavie 2.0 LPG 2001
Škoda Rapid LPG
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
Ne Dupine, viděl jsem tady po městě jezdit auto s reklamou na celopolep a fólie, a tak jsem tam zavolal a domluvili jsme se na částce 2800.-Kč na všechny zadní okna. V 08 hod. ráno jsem mu to předal, a v pravé poledne jsem si auto odvážel hotové.
ASTRA LA VISTA
Dnes je to přesně rok co jsem si "tehdy" na socku přidělal nově přidělené SPZ a tak jsem na ní dodělal malý dárek- úpravu světel. Předevčírem to bylo rok co jsem ji převzal, a s úpravou jsem na oslavu začal.
Protože se mě pár lidí přes SZ ptalo co to je na třetí fotce, tak je to nerezový štítek pišroubovaný ve světle a na něm je vygravírováno: COBEIN DESIGN
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 29 čer 2016, 01:00, celkem upraveno 1 x.
ASTRA LA VISTA
Moc pěkné Cobe taky jsem to chtěl kdysi dělat na naší Zafiře ale nějak jsem se na to nedostal .
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
pajaku7, ani nevím jestli se vůbec Zafira A někdy se sériovými (obyčejnými) světly v černém provedení dělala. U Xenonů ta možnost byla, ale obyčejné světla? Nevím!
Každopádně ať je to jak chce, v Troppau už jsou dvě Zafiry co mají černý prostor světel za parabolami: Concordia Wagen II a teď stříbrno-šedý Gildemeister.
Každopádně ať je to jak chce, v Troppau už jsou dvě Zafiry co mají černý prostor světel za parabolami: Concordia Wagen II a teď stříbrno-šedý Gildemeister.
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 20 led 2018, 18:04, celkem upraveno 2 x.
ASTRA LA VISTA
A je to tady Gorbo1, v pondělí pokud všechno klapne tak jak chci a má, tak bude mé auto jezdit a spalovat LPG!Gorbo1 píše:Ha-Ha-ha.Ze nevrazi ani korunu
Dnes (03.07.) jedu na vrátnici naposledy autem které spaluje "jen" benzín! Zítra se bude montovat LPG + toroidní nádrž místo rezervy.
ASTRA LA VISTA
Re: Cobeinův šedo-stříbrný Gildemeister
Tak když už jezdím na plyn, udělal jsem si dnes výlet k řece a tam jsem si konečně na podstřeší připevnil externí monitor. To aby se mohli ti vzadu koukat na to co já.(nikoho vzadu nevozím ) Pamětníci Concordie a ti co byli na sraze v Buchlovicích (před 7-mi léty) ví o čem píšu. Jen toto rádio co mám už není přizpůsobeno na DVD ale na Flashku. Zítra dodám fotky.
Dnes tj. 11.07. jsem byl v rámci záruky autorádio reklamovat. Když si pustím přes Flashku film, tak se mi do toho motá i rádio a navíc externí monitor na stropě mi píše NO SIGNÁL což znamená že ten výstup signálu je asi v háji. Ve spojení sjiným rádiem normálně hraje to co v rádiu. Že já nemůžu mít nic napoprvé v pořádku!
Dnes 09.08. jsem si byl převzít nové stejné autorádio. Původní neuměli opravit, tak uvidím, dnes to budu do auta dávat.
Dnes tj. 11.07. jsem byl v rámci záruky autorádio reklamovat. Když si pustím přes Flashku film, tak se mi do toho motá i rádio a navíc externí monitor na stropě mi píše NO SIGNÁL což znamená že ten výstup signálu je asi v háji. Ve spojení sjiným rádiem normálně hraje to co v rádiu. Že já nemůžu mít nic napoprvé v pořádku!
Dnes 09.08. jsem si byl převzít nové stejné autorádio. Původní neuměli opravit, tak uvidím, dnes to budu do auta dávat.
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 11 srp 2016, 05:51, celkem upraveno 1 x.
ASTRA LA VISTA
Ahoj...si děláš pr..l? Všechen zadek za 2800????COBEIN píše:Ne Dupine, viděl jsem tady po městě jezdit auto s reklamou na celopolep a fólie, a tak jsem tam zavolal a domluvili jsme se na částce 2800.-Kč na všechny zadní okna. V 08 hod. ráno jsem mu to předal, a v pravé poledne jsem si auto odvážel hotové.
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
Nedělám si pr..el, opravdu, od B sloupků celý zadek 2800.-Kč a bezchybně! Dělá i celopolep aut a tak má asi zkušenosti. Možná bych našel jeho tel. kdyby bylo potřeba.
ASTRA LA VISTA
Díky...ale asi to bude ode mně zrukyCOBEIN píše:Nedělám si pr..el, opravdu, od B sloupků celý zadek 2800.-Kč a bezchybně! Dělá i celopolep aut a tak má asi zkušenosti. Možná bych našel jeho tel. kdyby bylo potřeba.
Zafira 1.8 LPG-čko Z18XE
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
Zafira 1.8 LPG. X18xe
Škoda Rapid LPG
Je to v Oticích což je 4 Km před Troppau. Olomouc- Troppau 73 Km! Ale nikoho nenutím, pokud by jsi číslo chtěl tak napiš a já ho pohledám.
ASTRA LA VISTA