tak já bych ti za ní taky dal nějakou tu korunu možná i dvě abys neřekl
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
Dneska jsem Opici umyl a taky umyl na zimu kola. Konečně jsou i vidět, protože mi je dali normálně v černé barvě. No, jde na nich vidět, že jsou jeté jen v zimě. Poškrábané, na místech se odlupující barva, na jiných místech bublinky od koroze a soli. No, zimu to vydrží a pak se uvidí co s nimi. Možná to láknu.
Přílohy
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Dnes jsem byl v Opelu v Opavě objednat pár drobností, jako šroubky a svítilny na SPZ a ještě něco a když jsem zaparkoval, tak už ke mně šel prodejce, (kterého trošičku znám, nedávno jsem řešili i nákup nového) a jak jsme se pozdravili, tak mi říká: "Doufám že to jezdí tak skvěle jak to vypadá". Tak jsem mu říkal že jsme nakonec pořídili tohle a že jsem tu dneska s rodinou, že tu má klíče, že to má omrknout, ale že plánuji za ním přijet sám, aby se projel. A on že supr, ale že tu mají dneska návštěvu z Prahy a že se jim může věnovat, že by si to nechal na příště. Tak se těším. Seděl jsem u pána co mi objednával díly a prodejce ke mně přistoupil a dal mi něco na stůl přede mně se slovy "tohle nikde nekoupíte" a usmál se. Tak jsem moc poděkoval a pak jsme se rozloučili. Dostal jsem supr čupr omalovánky pro malého, origo OPEL a nádherné pexeso. Takže zatím se to schová, malý zatím má oblibu v trhání a malovat zatím moc neumí, jen kolečka a čáry, ale strašně to chce, takže omalovánku už skenuji a pošlu to Miloshovi, aby to dal na hlavní stránku, můžete si to pak vytisknout pro vás. Pexeso můžu taky, budete li chtít.
A ještě jeden zážitek. Byli jsme před pár dny se Zuzkou v obchodě a nebylo místo, tak jsem to postavil vedle obchodu za roh. (Tady). Když jsme odjížděli, tak jsem sedli do auta a z poza rohu vykoukl nějaký kluk. Rychle se schoval, to nešlo přehlédnout, jako kdyby se zlekl a hned na to vykoukli dva, čučeli jak puk a bylo na nich vidět že asi ví na co koukají. Tak to byli snad první lidi, co asi věděli o co jde. No koukali celou dobu, než jsem nastartoval, popojel a aby neřekli, tak jsem jim ukázal, že to i jede Tak mně to potěšilo, že jsou lidi, co znají auta.
jo jo. Lidi dokážou auto ocenit. Dnes mi to byl opět ofotit pán z pojišťovny a pak povídá. Koukám že leštěnka co?? A já - no ale vhodná na vysokou amortizaci pane. 12 let jí nikdo neodpáře. A von mi vystřihl poklonu že je vidět že si auta hledím. Na jedný straně to potěší, ale na druhou stranu když není na nový. Každej dělá co umí. Ještě že se nekouknul na Berlingo. To by otočil.
Radoš 92 píše:Dnes jsem byl v Opelu v Opavě objednat pár drobností, jako šroubky a svítilny na SPZ a ještě něco a když jsem zaparkoval, tak už ke mně šel prodejce, (kterého trošičku znám, nedávno jsem řešili i nákup nového) a jak jsme se pozdravili, tak mi říká: "Doufám že to jezdí tak skvěle jak to vypadá". Tak jsem mu říkal že jsme nakonec pořídili tohle a že jsem tu dneska s rodinou, že tu má klíče, že to má omrknout, ale že plánuji za ním přijet sám, aby se projel. A on že supr, ale že tu mají dneska návštěvu z Prahy a že se jim může věnovat, že by si to nechal na příště. Tak se těším. Seděl jsem u pána co mi objednával díly a prodejce ke mně přistoupil a dal mi něco na stůl přede mně se slovy "tohle nikde nekoupíte" a usmál se. Tak jsem moc poděkoval a pak jsme se rozloučili. Dostal jsem supr čupr omalovánky pro malého, origo OPEL a nádherné pexeso. Takže zatím se to schová, malý zatím má oblibu v trhání a malovat zatím moc neumí, jen kolečka a čáry, ale strašně to chce, takže omalovánku už skenuji a pošlu to Miloshovi, aby to dal na hlavní stránku, můžete si to pak vytisknout pro vás. Pexeso můžu taky, budete li chtít.
A ještě jeden zážitek. Byli jsme před pár dny se Zuzkou v obchodě a nebylo místo, tak jsem to postavil vedle obchodu za roh. (Tady). Když jsme odjížděli, tak jsem sedli do auta a z poza rohu vykoukl nějaký kluk. Rychle se schoval, to nešlo přehlédnout, jako kdyby se zlekl a hned na to vykoukli dva, čučeli jak puk a bylo na nich vidět že asi ví na co koukají. Tak to byli snad první lidi, co asi věděli o co jde. No koukali celou dobu, než jsem nastartoval, popojel a aby neřekli, tak jsem jim ukázal, že to i jede Tak mně to potěšilo, že jsou lidi, co znají auta.
Nebo se chystali na čorku a ty ses brzo vrátil
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Omalovánky posli,y ty se budou hodit, nejlepe original Pokud to neni problem sem dat. Ale opel web jsmetakze omalovanky opel zde sve misto maji.
Jinak ad stav auta a lidi co jej zhodnoti, byl jsem na technicky pred rokem a pak taky jen cucel kdyz jsem otevrel motor, od toho se o ty nase auta starame ne?
milosh píše:Omalovánky posli,y ty se budou hodit, nejlepe original
Jendoznačně! Ale ofotit to pořádně!
milosh píše:od toho se o ty nase auta starame ne?
Když jsme otevřel onehdá motor před Makrem v OL tak ke mě přišel takovej pán a koukal. Po chvíli říká: "teda takovej pořádek a čisto nemáme ani doma v kredenci" - Měl Astru G OPC ale byla v dost bídném stavu tak jsem mu dal letáček...
Vždycky to potěší - však teho času a chechtáků co to stojí!
Dneska jsem musel odvrtat rezavé nepovolující šroubky z osvětlení SPZ. Tak jsem musel sundat lištu a zároveň to vyčistil, zjistil že to nesvítilo, protože tam je oxidace a tak půjdou vyměnit i ty druhé části ukryté v liště, na světla SPZ.
A taky jsem páskou TESA na zrcadla přilepil SPZ a tím sundal podznačníky AUDI.