Havranova Zrzka X20DTL
Re: Havranova Zrzka X20DTL
aspon budes vediet nabudúce kam uz nemas chodit na servis, viem ze oficialny servis musi platit vypalne statu atd atd ale nemusia to vypalne vycucat z jedneho zákazníka naraz, to uz nevravim ze urcite tie ceny neodzrkadluju ne/kvalitu osadenych dielov.
Inak Zirafa v celkom dobrej vybave, LEDky tam nedavaj pokial ti nevypaluje ziarovky, nema to asi ziadny vyznam tam pchat LED pokial tam niesu xenony alebo nemenis 6x do roka ziarovky.
Inak Zirafa v celkom dobrej vybave, LEDky tam nedavaj pokial ti nevypaluje ziarovky, nema to asi ziadny vyznam tam pchat LED pokial tam niesu xenony alebo nemenis 6x do roka ziarovky.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
- Reklama
Co jsem obvolával různé servisy v Praze, tak domluvená cena byla obvyklá nebo nižší než nabízená od jiných za desky a kotouče ATE. Řešil jsem to na poslední chvíli a tak jsem naletěl, příště k nim už nepojedu. Varování pro ostatní.
Zda k tomu opravdu dojde bude otázkou času podle toho jak moc se budou vypalovat žárovky. Jednu jsem za rok měnil dvakrát.Troodon píše:Inak Zirafa v celkom dobrej vybave, LEDky tam nedavaj pokial ti nevypaluje ziarovky, nema to asi ziadny vyznam tam pchat LED pokial tam niesu xenony alebo nemenis 6x do roka ziarovky.
Zrzka Zafira 2.0 Di 16V X20DTL
Tak ke kotoučům a destičkám se přidaly i bowdeny ruční brzdy a komplet brzdové trubičky pod autem. Tak snad mám na nějakou dobu od oprav brzd pokoj.
A pro naše estéty (promiňte kluci, musel jsem si rýpnout) tu mám fotky čerstvě namontovaných mřížek v oknech. Takto se mi Zrzka líbí více.
A pro naše estéty (promiňte kluci, musel jsem si rýpnout) tu mám fotky čerstvě namontovaných mřížek v oknech. Takto se mi Zrzka líbí více.
No nevím, zafira si to nezasloužila Teď můžeš s autem popojíždět někde kolem ZOO a do zadní klece odchytávat zaběhlé zvířata nebo tam při cestě na dovolenou zavři manželku, aby ti z předního sedadla neříkala: jedeš zbytečně rychle, ty pokuty si zaplatíš ze své kapsy! (byl jsem 17 let ženatý, vím o čem píšu! )
ASTRA LA VISTA
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Tak ryze z praktického hlediska super - Pokud se přepravují různé věci tak to plně chápu. Já bych třeba ty mříže teď využil 100% páč třeba když tam dáš nějaké kovové věci je riziko že ty boční okna křupnou dost vysoká + k tomu síťku mezi sedadla samo.
Ale na obyč běžné rodinné jízdy je to k ničemu. Ale každého věc že.
Ale na obyč běžné rodinné jízdy je to k ničemu. Ale každého věc že.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Ale na obyč běžné rodinné jízdy je to k ničemu. Ale každého věc že. Souhlasím, psal jsem už dřív že se mu budou špatně ty zadní okna umívat.
ASTRA LA VISTA
Jak jsem psal dříve, rodinný náklaďák teď jezdívá plně naložený. Krabice a kufry až po střechu, pásoviny, kulatiny, tyče apod. Na fotce levé strany je vidět, že síťka je natažená. Daň za auto s největším kufrem z rodiny.Marťasek píše:Tak ryze z praktického hlediska super - Pokud se přepravují různé věci tak to plně chápu. Já bych třeba ty mříže teď využil 100% páč třeba když tam dáš nějaké kovové věci je riziko že ty boční okna křupnou dost vysoká + k tomu síťku mezi sedadla samo.
Btw netušíte, zda se dá někde rozumně sehnat kompresorek do pravé přihrádky kufru za rozumnou cenu a zda je alespoň k něčemu použitelný?
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Já používám kvůli přestavbě na LPG a odstranění rezervy tohle viz odkaz - a nutno říci že jsme s kompresorem 100% spokojený! - Sice sem ještě nepíchl, ale ten už nafoukal tolik (gumové čluny, kola, bazény, matrace, dokonce i pneu u traktoru!) že i kdyby odešel tak paráda!
https://www.ddpneu.cz/polo-automaticka- ... mart-spair
https://www.ddpneu.cz/polo-automaticka- ... mart-spair
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
I když stejně jako Marťasek jezdím převážně na LPG tak rezervní (úzké) dojezdové kolo vozím. Sehnal jsem to na Bazoši a doposud jsem to naštěstí nemusel použít, chtěl jsem to hlavně proto, protože lepící sada vč. kompresoru je k hovnu v případě nějakého většího "průrazu" gumy. Ale zabírá to méně místa, važí to méně.... má to své plusy.
ASTRA LA VISTA
Chtěl jsem ti napsat v Polsku to máš za dvě kila, Ale podle adresy to máš daleko. Záleží, co s tím budeš foukat. Možná něco na akru na takové to domácí foukání.
Ohledně revervy a LPG. Já vozím plnohodnotnou revezrvu v kufru. Využívám ji v kufru, aby mi neběhal bordel v autě. A u zafiry jsem píchnul jednou s velkou dírou, že by ani ty pumpičky nepomohli.
Ohledně revervy a LPG. Já vozím plnohodnotnou revezrvu v kufru. Využívám ji v kufru, aby mi neběhal bordel v autě. A u zafiry jsem píchnul jednou s velkou dírou, že by ani ty pumpičky nepomohli.
Opel Astra H 1.6 16V - X16ZEP+LPG - 157tkm
Seat Ibiza 1.4 - 160tkm
Bývalé:
Opel Corsa B 1.0- X10XE+LPG - 218tkm
Opel Zafira A 1.6 16V - X16XEL+LPG - 299tkm
Peugeot 207 1.4 8V - 75tkm
Kia Picanto 1.0 - 90tkm
škoda 120LS
Seat Ibiza 1.4 - 160tkm
Bývalé:
Opel Corsa B 1.0- X10XE+LPG - 218tkm
Opel Zafira A 1.6 16V - X16XEL+LPG - 299tkm
Peugeot 207 1.4 8V - 75tkm
Kia Picanto 1.0 - 90tkm
škoda 120LS
Jak snadno a rychle se dá přejít od mříží v oknech k rezervnímu kolu...... čumím jako B. Willis!
ASTRA LA VISTA
Právě jsem koukal, že na polských fórech se objevuje u Zafiry B kompresorek s polystyrénovým obalem co se cpe do pravé přihrádky v kufru. A napadlo mne, zda to lze hodit i do Áčkové. Využití jen na úpravu tlaku v pneu a případně takové to domácí foukání.
Rezervu mám pod kufrem plnohodnotnou a do lepící sady/dojezdového kola bych už nešel.
Rezervu mám pod kufrem plnohodnotnou a do lepící sady/dojezdového kola bych už nešel.
Tak jsem konečně Zrzku umyl a mohu se pochlubit novýma fotkama.
Na zadní vrata jsem dal reflexní pásky, stejně tak i na dveře.