Gorbo a jeho modra laguna-SOLD-nove faro
Re: Gorbo a jeho rodinne a pracovne priblizovadlo
Proto má naše holka zákázáno v autě jíst tatranky a chipsi
Opel Zafira 1.8 X18XE
- Reklama
jist v aute?... u me sou lidi radi, ze se tam muzou napit... a to jeste opatrne
Ked jedia,tak su aspon ticho .Raz za tyzden ten bordel povysavam a mam klud.Spokojny som ja i deti .
Tak dneska dorazili deflektory okien,tak som ich tam hned dal.S vysledkom som celkom spokojny.
budeš dávat folie na okna?Gorbo1 píše:Dik za pochvalu.Ten hasicak mi tam nezavadzia.Myslis,ze by som si ho tam nechal,keby zavadzal ?A binec?To si teda este nevidel,ked mi tam zacnu deti jest chipsy.kubesmaurer píše:ten hasičak ti musi zavazet není kam dat noha,a ty vonavky a binec v aute hruuuuuuuza,,,jinak pškná zafirka at slouži
to bych neprezil v autivku musí byt čisto a jak píšou někteří spolujezdce by bylo nejlepší vozit tak někde v pytli v kufru aby nedělali binec
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Re: Gorbo a jeho rodinne a pracovne priblizovadlo,new foto s
Budem davat folie na okna.Chcem dat spravit cele auto.Sice chcu zato 7000kc i s kartickou,ale co uz.A to upratovanie v aute uz mam nacvicene .Takze pohoda,zvykol som si .
Co si dal za ofuky?Pokud to netajíš.
Mám na ně taky zálusk.Vypadá to dooooost dobrý.
A už si to skusil ve větší rychlosti?Nepískají či jiné zvuky?
Mám na ně taky zálusk.Vypadá to dooooost dobrý.
A už si to skusil ve větší rychlosti?Nepískají či jiné zvuky?
Opel Zafira A 1.8 16V X18XE1
Netajim .Kupil som ich na aukru za 828kc i s postovnym.Predavajuci sa vola JJautomotive,alebo tak niak podobne.Zatial som isiel cca 100km/h s otvorenymi oknami a bez niakych pazvukov.Tie zadne tam sedeli presne,ale tie predne som musel trosicku upravit,boli az moc dlhe,ale neni to vidiet .Mal som ich aj na predchadzajucom aute a maximalna spokojenost .
Až se mladej vrátí z dovolený,tak ho pro ně pošlu.Má známýho co s tím kšeftuje a nabízel mu je asi za 500kč.
Už se těším.
Už se těším.
To si mohol napisat skor,mozno by sme viacery usetrili .
To jo,jen nevím jestli bych mohl v tý ceně odebírat větší množství.
Teraz je uz to je jedno.Teda aspon mne .Ale ostatny by to mozno privitali .Ale ako vravis ty.Zalezi na predavajucom.
Ale nejlepší je to předem nějak vyzkoušet. Já je mám na předku a už jsem je i trošku zbrousil ale furt jsou těsný.když se okno dotkne vršku tak zas sjede tak to musím tlačítkem dotukávat.A to na obou oknech.A to bylo napsaný že pasujou na opla
Opel Zafira 1.8 X18XE
Měl jsem na Š120 dvoje,jedny co se zasunuly dovnitř a jedny s úchytama na lemy dveří.Ty byly lepší,taky proto mi je ukradli,jen je při tom zničili-ulomili ty háčky.