Gorbo a jeho modra laguna-SOLD-nove faro
Re: Gorbo a jeho zafca,origo loketni opierka str.9
Ty by se mi hodily , nasadil jsem zimní plecháče s novým komaxitem, no ty orezlé šrouby kazí dojem
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
- Reklama
Tak si tam daj poklice A srouby budu schovane.
Tak vcera som si urobil radost a kupil pedale od sparca,ale s montazou budem musiet pockat,tak aspon foto na koberci
Tak dneska som sa trosku nudil,tak som sa pohral a nieco pripravil na jar .Rozdiel je celkom znatelny,ale naskyta sa otazka ako dlho to vydrzi.
Tak dneska konecne dokonceny vystrelovaci kluc.A aj ked som mal trosku problemy,tak uz vsetko funguje ako ma
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gorbo a jeho zafca,vystrelovaci kluc str.10
Supr! A nahodíš pak návod s odkazem kde jsi sehnal ten klíč + planžetu?
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Tak ta planzeta je zo stareho kluca.Len trosku upravena.A odkaz dam,len to teraz nemozem rychlo najst.Ale kupoval som to na http://www.auto-klic.cz. A asi do dvoch dni som to mal.
Naposledy upravil(a) Gorbo1 dne 17 pro 2011, 20:27, celkem upraveno 1 x.
Právě to upravuji stejně jako ty. Co délka použité planžety z původního klíče, není pak krátká? Když si vezmu kolik je třeba připilovat, tak se mi zdá, že budou problémy aby klíč nebyl takzvaně krátký ve spínací skíňce.
Opel Zafira CDX 1.8 16V - X18XE1 - LPG - Tempomat
Diagnostika: OP-COM v. 1.39 CZ
a jak zistim ktory kluc to je s toho odkazu
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Praveze ja som si myslel tiez,ze bude kratka,ale neni.Robil som to od oka.Urobil som to podla tej planzety,co bola v tom vystrelovacom kluci.Takze som staru planzetu na konci neskratil,ale len zuzil.Takze to tam pasuje. Inac obe planzety ked vyberies a primerias,tak su rovnako dlhe.Jaryn583 píše:Právě to upravuji stejně jako ty. Co délka použité planžety z původního klíče, není pak krátká? Když si vezmu kolik je třeba připilovat, tak se mi zdá, že budou problémy aby klíč nebyl takzvaně krátký ve spínací skíňce.
No nevím ale když původní klíč vložím do zapalování, tak mohu zúžit jen takovou délku, kde je původně jen ten otvor po plastu a zdá se mi to náchylné na ulomení.
Opel Zafira CDX 1.8 16V - X18XE1 - LPG - Tempomat
Akurat som to trosku pozrel a zistil som,ze som napisal zlu adresu.Ta spravna je http://www.auto-klic.cz. A tam si vyberies oplacke kluce a kolonku : uprava na vystrelovacie kluce a tam ho najdes. Neviem ten odkaz zkopirovat.Ak to niekto vie,tak nech ho tam vlozi.mirda2908 píše:a jak zistim ktory kluc to je s toho odkazu
[quote="Jaryn583"]No nevím ale když původní klíč vložím do zapalování, tak mohu zúžit jen takovou délku, kde je původně jen ten otvor po plastu a zdá se mi to náchylné na ulomení.[
Praveze ty nevidis celu planzetu pokial ten kluc nerozoberes.Myslim ten stary.Ked hu rozoberes,tak uvidis,ze tam zostane viac ako si myslis.
Praveze ty nevidis celu planzetu pokial ten kluc nerozoberes.Myslim ten stary.Ked hu rozoberes,tak uvidis,ze tam zostane viac ako si myslis.