Cobeinův Gildemeister /vs. Concordia III (str. 20..a dál...)

Ukažte ostatním svojí Zafiru.
Odpovědět
COBEIN

Re: Cobeinův Gildemeister /vs. Concordia III (str. 20.....)

Příspěvek od COBEIN » 24 led 2018, 18:53

Těm co jim není lhostejné jak nám EU diktuje kolik tady musíme mít migrantů, jak se chovat k cikorkám, kdy budeme smět zajet do měst navrhuji toto:
011.jpg
:D :D :D 8)
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 07 úno 2018, 19:29, celkem upraveno 1 x.
ASTRA LA VISTA

Reklama

HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ » 24 led 2018, 18:59

Sice plne te chapu, a v podstate bych taky rad tuto variantu, tak jen male upozorneni, tohle je neplatna RZ a muzou ti kvuli ni odstavit auto a dostanes tucnou pokutu.
Obrázek

Obrázek

Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 24 led 2018, 19:27

To je sice možné Herry ale mám k těmto nálepkám papír ve kterém se píše něco v tom smyslu že jsou v CZ platné značky úplně bez modrého pruhu s EU hvězdičkami, platné jsou dokonce ještě staré tabulky jiného rozměru a značka s jiným vyobrazením není neplatná-vše je doloženo ruznými vyhláškami,směrnicemi paragrafy a pod. Papír vozím s sebou v dokladech od auta a tak to teď tady doma z hlavy nevím.
Každopádně zastávám názor: narazíš na Policajta který nebyl doma připuštěn nebo ho bolí zub- břicho, tak máš problém o kterém jsi psal, ale taky narazíš na Policajta který je v pohodě, normálně s ním komunikuješ bez zbytečné arogance a zjistíš že to jsou taky jenom lidi jako je třeba pekař, zeník, lékař, úředník, či třeba ten pohřebák.
Nemá cenu se s nimi hádat, oni mají uniformu a tím i pravdu. Teď jsem sice pár let neměl s Policii problémy- kromě toho co se snažila "vymyset" bývalá stará (i to proběhlo bez postihu, pokuty a pod.) ale i když jsem jezdíval náklaďákem tak jsem se vždy k Policistům choval slušně, a v mnoha případech to skončilo jen domluvou!
Mimo to, nejsem sám kdo s tím jezdí:
001.jpg
006.jpg
To jsem jen tak náhodou objevil na autech když se procházím městem!
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 06 úno 2018, 22:17, celkem upraveno 1 x.
ASTRA LA VISTA

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 06 úno 2018, 14:27

Nechci malovat čerta na zeď, ale pokud se rozhodnu pro ,tak bude mít Concordia celou sadu kožených-vyhřívaných sedaček. Jednou jsem to měl v černé Gé astře kombi a říkal jsem si že už to nikdy nebudu chtít, ono to auto se v létě dost rozpálí na sluníčku a pak je problém do toho jen tak v kraťasech a tričku sednout, vypadá to ale luxusně. Teď když namám garáž a parkuji volně tak to musím víc zvážit.
Jestli do toho půjdu, tak budou moje sedačky (krásné, čisté, neprosezené, nepropálené-po FACE LIFTU) na prodej.
https://auto.bazos.cz/inzerat/83989116/ ... Zafira.php
ASTRA LA VISTA

Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marťasek » 06 úno 2018, 17:56

Nemyslíš vážně že takovou sračku si chceš nasadit do auta že ne? Se podívej v jakém jsou stavu proboha!
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 06 úno 2018, 21:37

Marťasek píše:Nemyslíš vážně že takovou sračku si chceš nasadit do auta že ne? Se podívej v jakém jsou stavu proboha!
Mám jen malý Notebook a oči už 43 let staré tak jsem se asi špatně koukal, stejně jsem byl už rozhodnutý že si pro ně nepojedu. Vpomínám si na trápení s kůží v černé astře a Zafira má větší okna, stojívá volně na parkovišti..... Ne nebudu je brát, ale i tak Marťasku děkuji za vyléčení! 8)

Po upozornění člena Marťaska na stav sedaček jsem usoudil že je nebudu brát! Chci mít auto hezké i vevnitř.
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 07 úno 2018, 19:34, celkem upraveno 3 x.
ASTRA LA VISTA

Vectra11

Příspěvek od Vectra11 » 06 úno 2018, 21:58

COBEIN píše:To je sice možné Herry ale mám k těmto nálepkám papír ve kterém se píše něco v tom smyslu že jsou v CZ platné značky úplně bez modrého pruhu s EU hvězdičkami, platné jsou dokonce ještě staré tabulky jiného rozměru a značka s jiným vyobrazením není neplatná-vše je doloženo ruznými vyhláškami,směrnicemi paragrafy a pod. Papír vozím s sebou v dokladech od auta a tak to teď tady doma z hlavy nevím.
Ten papír bych rád viděl, hlavně kdo ho vystavil. Ano, staré SPZ bez EU označení jsou platné, ale jakékoliv úpravy SPZ/RZ jsou zakázané, tudíž i tyto nálepky.

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 06 úno 2018, 22:13

Netvrdil jsem Vectro11 že mi ten papír pomůže s Policii při řešení nálepky na SPZ, jen jsem napsal že ho mám, a že mi snad četník při slušném chování a přečtení toho lejstra hlavu neutrhne ne? Nechci se chlubit, ale už jsem párkrát parkoval na místě kde si četníci z nehodovky odkládají své civilní auta v době kdy jsou v práci- v uniformě, a nic se zatím nedělo. Zatím!
ASTRA LA VISTA

Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marťasek » 07 úno 2018, 18:12

co vím tak se tohle řešilo na foru pro kamioňáky kde radí i dálniční policisté - výsledek je ten, že nálepka nikterak nemění vzhled SPZ která zůstává pro identifikaci vozidla plně čitelná - tedy nikdo tohle s nich neřeší...

Další věcí je když narazíš na blba co dostal plácačku s čepicí... Ale co sem tak vše o tomhle projektu četl tak nikdo za celou dobu kdy se přelepují znaky EU za to pokutu nedostal!!

Jinak cobe za nálepku 8)
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 07 úno 2018, 19:22

Marťasek píše:co vím tak se tohle řešilo na foru pro kamioňáky kde radí i dálniční policisté - výsledek je ten, že nálepka nikterak nemění vzhled SPZ která zůstává pro identifikaci vozidla plně čitelná - tedy nikdo tohle s nich neřeší...

Další věcí je když narazíš na blba co dostal plácačku s čepicí... Ale co sem tak vše o tomhle projektu četl tak nikdo za celou dobu kdy se přelepují znaky EU za to pokutu nedostal!!

Jinak cobe za nálepku 8)

Marťasku, celkem lituji že nebydlíž blíž protože bych u tebe někde v dílně/garáži trávil asi dost svého volného času.Tak jako tady byl kdysi Gallo-ten co mě sem přitáhl, tak jsi ty teď tím rozumným. Nenavážíš se, poradíš, pomůžeš, prostě rozumný chlap!
Netvrdím že za ty nálepky na značkách nebudu nikdy nějak postižen-třeba narazím na "toho" s placačkou a čepicí, ale za to vzrůšo mi to stojí. Jsem samozřejmě proti vystoupení z EU, ale to vzrůšo, to mě nabíjí-to je GOOD! Nevím jestli si lidi hledí(všímají) víc toho auta nebo si prohlížejí SPZ ale když mám auto stát před vrátnici továrny tak(někteří) pracovníci kteří projdou kolem se mně potom na vrátnici ptají: ve kterém městě už dávají takové značky co máte, nebo: jakto že vaše značky nemají tu EU vlajku a pod. Tak jako jsem si toho všiml kdysi já na autě s Ústeckou RZ brzy ráno ještě potmě když jsem se po noční vracel domů, tak jsou i jiní lidi kteří si značky prohlížejí.... A voootoommm too je!
Mimo to, do konce února budu mít u pana co mi vyřezává už léta nálepky hotové polepy Concordie III.a to zase bude 8) .
Je 04.03. a nálepky vyřezány a nalepeny ještě nejsou!
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 09 dub 2018, 21:40, celkem upraveno 3 x.
ASTRA LA VISTA

HonzP

Příspěvek od HonzP » 08 úno 2018, 14:51

Na jaře půjdu do tohohle a přitom podpořím dobrou věc.

Na tmavěmodrém háčku to bude jako pěstí do oka, bude veselo. Miluju přestupková řízení :D
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 08 úno 2018, 16:55

HonzP píše:Na jaře půjdu do tohohle a přitom podpořím dobrou věc.

Na tmavěmodrém háčku to bude jako pěstí do oka, bude veselo. Miluju přestupková řízení :D

Když stím budeš jezdit, tak máš u mě velé + ! Já to v tom papíru co vozím s sebou nemám tak hezky napsané jako v tom co je v odkaze, ale mám to taky.

Mimo to. Marťásku dnes se to stalo!:
mm 001.jpg
a proto jdu dnes večer na pivko.

-Přišel jsem ve 02:10 hod domů, ale nezpívaal jsem si po cestě domů jako minule!(neožral jsem se tentokrát!)
Naposledy upravil(a) COBEIN dne 04 bře 2018, 18:12, celkem upraveno 4 x.
ASTRA LA VISTA

Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marťasek » 08 úno 2018, 21:14

za tacho stav 8)

Co se nálepek týče ta se lvem je podle mě lepší

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 08 úno 2018, 23:49

No myslím si že ta co mám (lev) nebude budit tolik pozornosti četníků, ale najde se ten "poctivý-nepřipuštěný" a problém asi nastane, ale dnes za mnou delší dobu jela policejní T5 a nic se nestalo. To jsem ještě nedojel na STK!
ASTRA LA VISTA

COBEIN

Příspěvek od COBEIN » 04 bře 2018, 15:53

Našel jsem dvojnici mé Concordie:
18-Zoll-Alustar-KR307-Tuning-Opel-Zafira-A-OPC-4.jpg
18-Zoll-Alustar-KR307-Tuning-Opel-Zafira-A-OPC-2.jpg
18-Zoll-Alustar-KR307-Tuning-Opel-Zafira-A-OPC-5.jpg
Je to sice plnokrevné OPC ale je hezky udělané a tu výplň předního nárazníku si seženu taky-tu jsem měl v nár. od Concordie II. Jezdí si po krásných cestách v Říši a tak si může dovolit mít 18-ti palcové kola. (trochu mi u těch plnokrevných OPC Opelů schází střešní hagusy, myslím si že na ty auta prostě patří)
ASTRA LA VISTA

Odpovědět