Žirafa 2.0 DTi 74kw, 16valve,rv 03 Olomouc + Pokračování
Re: Žirafa 2.0 DTi 74kw, 16valve,rv 03 Olomouc + Pokračování
kleinak: poslal jsem ti zprávu 

1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
- Reklama
O víkendu jsem se konečně dostal k nějakým opravám.
Přední kulový čep vyměněn a zadní brzdová čelist na leve straně vyměněna, jelikož ručka už skoro nebrzdila.
Po sundání jsem si všiml, že prasátko bylo zaseklé, ruční brzda se nevracela a kolem byla smotaná gumová prachovka, nedivím se, že to nebrzdilo jak mělo.
Teď je to OK
brzdí to jak sviňa
Jelikož jezdím na tkz. svou technickou, tak jsem s tímhle prošel, ale říkal, že to musím odstranit co nejdřív, jinak mě příště nepustí.
Nehodlám své auto trápit na technické a rozhodně nejezdím se šrotem, mám to na práci a teď vozím i malou, takže, je většinou auto v pořádku, až na nějaké kosmetické vady.
Třeba malé přední poziční světlo, to mi nejde už 4roky
ale s tím se jezdit dá žít
Jinak Zafira je dnes od 12h do 18h dne u Opla, uvidím jak dopadne.
Přední kulový čep vyměněn a zadní brzdová čelist na leve straně vyměněna, jelikož ručka už skoro nebrzdila.
Po sundání jsem si všiml, že prasátko bylo zaseklé, ruční brzda se nevracela a kolem byla smotaná gumová prachovka, nedivím se, že to nebrzdilo jak mělo.
Teď je to OK

Jelikož jezdím na tkz. svou technickou, tak jsem s tímhle prošel, ale říkal, že to musím odstranit co nejdřív, jinak mě příště nepustí.
Nehodlám své auto trápit na technické a rozhodně nejezdím se šrotem, mám to na práci a teď vozím i malou, takže, je většinou auto v pořádku, až na nějaké kosmetické vady.
Třeba malé přední poziční světlo, to mi nejde už 4roky

Jinak Zafira je dnes od 12h do 18h dne u Opla, uvidím jak dopadne.
Tak tady je ta hrůza, prostě musela ven. Na vrakáču chtěli 1000kč, ale hlavně jak funguje, opravdu je to rozdíl. 

Takže pánové, žádná kalibrace nebyla potřeba a jak říkal Azafír, a ten měl pravdu, byl problém v elektroinstalaci.
ALE HLAVNĚ ŽE TO UŽ FUNGUJE
Jenže normální člověk se v tom prostě nevyzná, problém byl, že se jeden káblik, co je ve svazku, prostě prošoupal a za to si můžu sám. Když pořád za ty kabely taháte ,tak se to prostě stát může, kdyby je dělali jen o něco delší
,že.
Takže opraveno, pánovy jsem dal 500kč
a byl jsem rád jak blecha.
To aby jste mohli takhle udělat, musíte prostě elektrice rozumět
ALE HLAVNĚ ŽE TO UŽ FUNGUJE
Jenže normální člověk se v tom prostě nevyzná, problém byl, že se jeden káblik, co je ve svazku, prostě prošoupal a za to si můžu sám. Když pořád za ty kabely taháte ,tak se to prostě stát může, kdyby je dělali jen o něco delší

Takže opraveno, pánovy jsem dal 500kč

To aby jste mohli takhle udělat, musíte prostě elektrice rozumět

Gratulace k opravě

Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
Takže pánové, po 14 denním používání, je všechno v pořádku, doufám, že to tak zůstane
Foukám jak steklej, teď si to i užívám
Jinak, kdo by měl zájem, mám na prodej funkční panel ke klimatizaci Klimatronicu, prodám ho za to, co jsem ho koupil v autě byl jen na odzkoušení, jelikož jsem si už nevěděl rady a koupil jsem ho.
Je na 100% funkční.
Cena bude i s dopravou, to už mě nezabije.

Foukám jak steklej, teď si to i užívám

Jinak, kdo by měl zájem, mám na prodej funkční panel ke klimatizaci Klimatronicu, prodám ho za to, co jsem ho koupil v autě byl jen na odzkoušení, jelikož jsem si už nevěděl rady a koupil jsem ho.
Je na 100% funkční.
Cena bude i s dopravou, to už mě nezabije.
Pořád klimatronik na prodej.
Tak aby bylo jasno,jen pro pořádek,stál mě 1500kč + pošta
Takže prodávám za 1500kč včetně poštovného.
Tak aby bylo jasno,jen pro pořádek,stál mě 1500kč + pošta

Takže prodávám za 1500kč včetně poštovného.

Dej to do inzerce 

Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Zdravím, tak jsem si všiml, až při těchto teplých dnech, že mi jak si klimatizace neklimuje
Zkoušel jsem všechno a opravdu. Teď když mi to autoelektrikář spravil, tak to zase pro změnu nechladí.
Ještě že ta Moja
na mě myslí. Poslala mi nabídku slevomatu, kde byla kompletní náplň klimi i s desinfekcí za krásných 590kč, tak jsem to vzal.
A můžu potvrdit, opravdu to funguje
, radost jak malej.
Můžu jen doporučit, bylo to v Kocourovci.

Zkoušel jsem všechno a opravdu. Teď když mi to autoelektrikář spravil, tak to zase pro změnu nechladí.
Ještě že ta Moja

A můžu potvrdit, opravdu to funguje

Můžu jen doporučit, bylo to v Kocourovci.
Pánové, mám dilema a chtěl bych od vás radu.
Mám najeto už přes 210000km, s druhým motorem,ujeté km +- 8000km odpovídají původnímu, takže jsem nemusel počitadlo nějak přetáčet, motor jede jak z praku, nedá se to s tím prvním vůbec srovnat. Byl to dovoz SRN, ofotil jsem si i servis knihu s ujetými km, olej 5w 40, už od začátku, tak jsem v tom pokračoval.
A teď má otázka. Kolik ten motor Y20DTH 16v 74kW ještě vydrž????
Dilem je v tom, že pokukuji po jiném vozu, přece jenom 200tis je 200tis.
Chtělo by to ještě nějaké mouchy dodělat, nejsou nutné a nevím, zda to má cenu, nebo pořídit jiný a novější vůz, než začnu něco dělat, aby to nebilo zbytečné. Toho času teď moc nemám. Rodina + Rekonstrukce + osvč = minimální čas na Zafču.
Asi Zafiru B 1,7 nebo 1,9 samozřejmě nafťáka
Jak to máte VY?
Mám najeto už přes 210000km, s druhým motorem,ujeté km +- 8000km odpovídají původnímu, takže jsem nemusel počitadlo nějak přetáčet, motor jede jak z praku, nedá se to s tím prvním vůbec srovnat. Byl to dovoz SRN, ofotil jsem si i servis knihu s ujetými km, olej 5w 40, už od začátku, tak jsem v tom pokračoval.
A teď má otázka. Kolik ten motor Y20DTH 16v 74kW ještě vydrž????
Dilem je v tom, že pokukuji po jiném vozu, přece jenom 200tis je 200tis.
Chtělo by to ještě nějaké mouchy dodělat, nejsou nutné a nevím, zda to má cenu, nebo pořídit jiný a novější vůz, než začnu něco dělat, aby to nebilo zbytečné. Toho času teď moc nemám. Rodina + Rekonstrukce + osvč = minimální čas na Zafču.
Asi Zafiru B 1,7 nebo 1,9 samozřejmě nafťáka

Jak to máte VY?
- marcus_Astra_
Ahoj, ja mam doma ešte stále Vectru B s motorom Y22DTR ktorá bola a je pravidelne servisovaná a okrem repasu čerpadla a pár čidiel a prečistenia sania a EGR ventilu stále jazdí ako má a už má cez 365 000 km najazdené.
Marcus_Astra_G_1,8_X18XE1_1998_220 000 tkm_Run_to_OPC-Line_from_GM_Parts
Vectra_B_Caravan_2.2_DTi_Y22DTR_2001_360 000 tkm_Original_Crankshaft_and_Engine_
OP-COM-diagnostika_v.1.39_EN
Vectra_B_Caravan_2.2_DTi_Y22DTR_2001_360 000 tkm_Original_Crankshaft_and_Engine_
OP-COM-diagnostika_v.1.39_EN
Marcusi díky. Ještě nejsem na 100% přesvědčen, že Zafču odepíšu.
Po výměně motoru před 2roky žádná závažná závada.
Egr je už vyměněn za nový, takže na pár let pokoj a celkový dojem je rozhodně lepší, než jsem si kupoval.
Se spotřebou už nic neudělám, prostě je to Opel
, jezdím pod 7 litrů.
Sice nevím, jak dlouho vydrží převodovka, ale i když tak, snad se do 10tis dostanu i s montáží, kdyby klekla.
Jde mi řadit trochu hůř jednička, ale nic vážného
Po výměně motoru před 2roky žádná závažná závada.
Egr je už vyměněn za nový, takže na pár let pokoj a celkový dojem je rozhodně lepší, než jsem si kupoval.
Se spotřebou už nic neudělám, prostě je to Opel

Sice nevím, jak dlouho vydrží převodovka, ale i když tak, snad se do 10tis dostanu i s montáží, kdyby klekla.
Jde mi řadit trochu hůř jednička, ale nic vážného

Re: Žirafa 2.0 DTi 74kw, 16valve,rv 03 Olomouc
Máte někdo nějaký TIP na sraz v okolí Olomouce ???? 

Re: Žirafa 2.0 DTi 74kw, 16valve,rv 03 Olomouc. Nové pneumat
Tak jsem si dnes udělal radost, to nešlo nevzít.
I když budou až na příští sezónu, tak je lepší se předzásobit a neshánět na poslední chvilku
Ty co mám mě na letošek ještě vydrží, ale tyhle vypadají lépe
, aspoň co se týká odvodu vody.
I když budou až na příští sezónu, tak je lepší se předzásobit a neshánět na poslední chvilku

Ty co mám mě na letošek ještě vydrží, ale tyhle vypadají lépe

venkovní teplota trochu blbne
Pánové, konečně jsem našel fotky toho mého displeje, už jsem volal mechanikovy, prý špatné teplotní čidlo.
Setkal jste se s tím už někdo. Měl někdo ten stejný problém?
Prostě to ukazovalo venkovní teplotu na jaře v dubnu kolem poledne -5,5 a jindy - 10 stupňů, nechal jsem to tak a prostě jsem to neřešil, do pár dnů se to Samo spravilo
Nikdy se mě to ještě nestalo, snad se to nebude opakovat.
Setkal jste se s tím už někdo. Měl někdo ten stejný problém?
Prostě to ukazovalo venkovní teplotu na jaře v dubnu kolem poledne -5,5 a jindy - 10 stupňů, nechal jsem to tak a prostě jsem to neřešil, do pár dnů se to Samo spravilo

Nikdy se mě to ještě nestalo, snad se to nebude opakovat.