Gorbo a jeho cierna mamba-SOLD a nova cierna perla
- Reklama
Re: Gorbo a jeho cierna mamba OPC
Tie kola jej sadnú a vypadá celkom krásne
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
-
a jak to hra
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
To sa dozviem,ked sa to zapoji .Ale bol som ubezpeceny,ze slusne a nemam dovod tomu neverit .
Věř tomu
Dneska dorazil balik od Vojty.Takze nova nadobka na chladiacu zmes,olej do prevodovky a ostrekovace z insignie
Dneska vymenena expenzna nadobka.Konecne mi palubak nehlasi,ze mam malo chladiacej kvapaliny.Najprv som si myslel,ze je vadne cidlo,ale bolo to nadobkou
Dneska som si bol konecne pre opravene kolo.Minuli rok som ho skrtnul o obrubnik.Takze teraz je zas ako nove .Uz aby sa pocasie umudrilo 8)Fotky su docela nekvalitne
Dneska som uz dal origo OPC kola
Uz si musim zase davat viac pozor na obrubniky
Uz si musim zase davat viac pozor na obrubniky
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ach (citoslovce povzdechu) krásná
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Mame par noviniek:
1.vymeneny prevodovy olej,necakal som take zlepsenie,zostal som normalne prekvapeny
2.namontovane rozprasovace z insignie
3.vymeneny obal okolo baterky,neviem preco sa ta latka potrhala,zeby niake zvieratko?
4.vymeneny kabinovy filter.Ten stary tam bol necele dva roky,a prekvapilo ma,ze bol na moj vkus az velmi cierny.Asi budeme menit kazdy rok
5.Vcera sa mi rozsvietila kontrolka chladenia motoru.Samozrejme sa to stalo,ked som zapol klimu.Ale kontrolka sa objavila az po cca 50km.Esteze mam diagnostiku a Alzafira na telefone.Tymto mu este raz dakujem.Takze chyba zistena a mohol som sa dat do prace.Predny naraznik dolu,ocistil konektory,poskladal do hromady a kontrolka nesvieti.Tak dufam,ze bude pokoj
1.vymeneny prevodovy olej,necakal som take zlepsenie,zostal som normalne prekvapeny
2.namontovane rozprasovace z insignie
3.vymeneny obal okolo baterky,neviem preco sa ta latka potrhala,zeby niake zvieratko?
4.vymeneny kabinovy filter.Ten stary tam bol necele dva roky,a prekvapilo ma,ze bol na moj vkus az velmi cierny.Asi budeme menit kazdy rok
5.Vcera sa mi rozsvietila kontrolka chladenia motoru.Samozrejme sa to stalo,ked som zapol klimu.Ale kontrolka sa objavila az po cca 50km.Esteze mam diagnostiku a Alzafira na telefone.Tymto mu este raz dakujem.Takze chyba zistena a mohol som sa dat do prace.Predny naraznik dolu,ocistil konektory,poskladal do hromady a kontrolka nesvieti.Tak dufam,ze bude pokoj
-
To si nevedel? Ja ho menim vždy ked v aprili a maji cestari konečne po zime pozametaju tie naše cestičky, koľko km máš priemerny ročný nájazd ?Gorbo1 píše:
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Tak rocne najazdim cca 10000km
Dneska vymeneny drziak jednotky klimatizacie.Ten stary bol rozlamany.Ale zaujimave je to,ze v aute mam system BEHR a na novom a aj na tom rozlamanom drziaku bolo napisane DELPHI.
Za ten drziak dakujem Vojtovi
Za ten drziak dakujem Vojtovi