Božkova Zafira
Re: Božkova Zafira
neni to homologovany pro čr jako denní svícení, měl jsem je na astře taky a policajti mě stavěli a je to homologovaný jako parkovačka, a navíc ti DRL musí zhasnout jak zapneš normální světla, takže bacha na to. Je to pouze jako parkovačka
.....Opel Astra G 1,6 16V byla... ted mam Subaru impreza WRX combi 01rv s 06 tvari
Yamaha XT 660 X Supermotard
lite.rajce.net......
Yamaha XT 660 X Supermotard
lite.rajce.net......
- Reklama
Tu žraločí ploutev jsem chtěl taky,ale vyčetl jsem že se hodně sníží příjem,tedy rádia,a tak jsem na vahadlech.Jak u tebe?
Opel Zafira A 1.8 16V X18XE1
Ahoj,dlouho jsem váhal jestli ji mám koupit ale mám nízké vrata v garáži,tak jsem jí koupil a hraje stejně jako prut který tam byl.Hraje to dobře. Božekfrenkiecz píše:Tu žraločí ploutev jsem chtěl taky,ale vyčetl jsem že se hodně sníží příjem,tedy rádia,a tak jsem na vahadlech.Jak u tebe?
Takže tohle svícení může svítit i s normálníma světlama jako tlumené světla a parkovačka?LiTe píše:neni to homologovany pro čr jako denní svícení, měl jsem je na astře taky a policajti mě stavěli a je to homologovaný jako parkovačka, a navíc ti DRL musí zhasnout jak zapneš normální světla, takže bacha na to. Je to pouze jako parkovačka
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, je to bráno jako poziční světlo, tedy parkovačka.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Jseš si jistý že mě police neosolí pokutkou?Frydex píše:Jo jo, je to bráno jako poziční světlo, tedy parkovačka.
-
- Kontaktovat uživatele:
ptal jsem se 2x... máš tam normálně i žárovku na parkovačky ? nebo tohle svítí při otočení ovladače na parkovačky ?
Moje Astrina 1,7DTi
Kubo máš pravdu jsou to JEN PARKOVAČKY. Nelze použít jako denní svícení. Na to nemají ani homologaci, ani nemají pakrovací žárovku jinou.
END
Dobrá chlapi napojím to s tlumenýma světlama,už jsem potkal zafiru které tak svítily tyto světla.Trdlo píše:Kubo máš pravdu jsou to JEN PARKOVAČKY. Nelze použít jako denní svícení. Na to nemají ani homologaci, ani nemají pakrovací žárovku jinou.
Re: alu kola
tak to nesouhlasím,právě tyto jsem si vybral že se mi líbí.Každý podle svého vkusu.Hribek píše:Kola jsou to krásné , ale na zafiru mi nějak nesedí
Edit: Božku, sloučil jsem ti to do tvého tématu, není potřeba kvůli všemu co si pořídíš zakládat new topic. Trdlo
Dobrá,díky.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
na Záfě vypadají dobře
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........