Na pardubicku dávám žirafám za stěrač letáky. S urvaným zadním jsem zatím neviděl žádnou. Je ale fakt, že já je dávám za přední, tak jsem si možná jen nevšiml.Thomason píše:Minulý týden mi někdo nejspíš v Přelouči (pardubicko) urval na Zafiře zadní stěrač. Přešel bych to s pouhou nasraností a konstatováním, že to byl nějakej sr*č, co šel okolo. Ovšem potom, co jsem dneska v Přelouči a posléze Pardubicích viděl celkem ČTVRTOU Zafiru za týden baz zadního stěrače - nechce se mi věřit, že to je náhoda![]()
![]()
Tak pokud tady je někdo z tohoto okolí, tak si dejte bacha. Novej stěrač s ramínkem a krytkou stojí v Oplu 1007,- Kč a ani se mi ho tam nechce dávat....
A co to je za letaky a kde to davas? Ja abych vedel komu mam urazit prackyAPiK píše:Na pardubicku dávám žirafám za stěrač letáky. S urvaným zadním jsem zatím neviděl žádnou. Je ale fakt, že já je dávám za přední, tak jsem si možná jen nevšiml.
No dávám to všude kde vidím astru G nabo žirafu. No a pracky urazit mě.marwill píše:A co to je za letaky a kde to davas? Ja abych vedel komu mam urazit prackyAPiK píše:Na pardubicku dávám žirafám za stěrač letáky. S urvaným zadním jsem zatím neviděl žádnou. Je ale fakt, že já je dávám za přední, tak jsem si možná jen nevšiml.
APiK píše:No dávám to všude kde vidím astru G nabo žirafu. No a pracky urazit mě.marwill píše:A co to je za letaky a kde to davas? Ja abych vedel komu mam urazit prackyAPiK píše:Na pardubicku dávám žirafám za stěrač letáky. S urvaným zadním jsem zatím neviděl žádnou. Je ale fakt, že já je dávám za přední, tak jsem si možná jen nevšiml.![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |