osvětlení interiéru
osvětlení interiéru
čas od času se mi stává, že když vlezu do auta a nastartuju střešní a boční světla nad zadnímí dveřmi zůstanou svítit a nejde zapnout vepředu ty dvě bodovky. jinak všechno funguje normálně. nevíte někdo jak to odstranit kromě vyndání žárovek, což už jsem byl nucen několikrát udělat ?
díky P.
díky P.
- Reklama
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
z popisu to vypada presne na povytahle zapinani svetel dneska jsem menil zarovky ve strope a tak to funguje vazne ze bud sviti normal nebo jen ty manualne zapinane a preklapi se to dle toho zda je to povytahly nebo ne .. takze to na ten problem totalne sedi myslim ze tahle "zavada" se tim to odstrani
Tak na tuhle "Opelovu vychytávku" jsem naštěstí přišel hned při první jízdě po vyjetí z bazaru. Po chvíli jsem zastavil a bouchal s dveřmi v domnění, že nejsou zavřený nějaký dveře. Svítilo to stále . Tak si říkám super - první závada, budu muset na to přijít a do tý doby vyndat žárovku. Pak jsem ale při jízdě domů zkoušel všechno ostatní a když jsem chtěl vyzkoušet zadní mlhovku (zvyklej z Fábie), pochopil jsem funkci. Chvíli jsem si říkal "to si snad Adam dělá pr**l, ne?", ale už jsem si zvykl
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Světlo
Také jsem nad tím velmi dlouho laboroval a když jsem si chtěl posvítit, tak jsem otvíral dveře jako hňup
- Hanzzz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Světlo
Já uplně stejně jako ty, když jsem to potřeboval rozsvítit, tak jsem si pootevřel dveře Jsem vlastně tak línej, že jsem se ani nepídil po tom, jak by se to dalo rozsvítit...no tedka díky tadytomu vláknu už vímKLF píše:Také jsem nad tím velmi dlouho laboroval a když jsem si chtěl posvítit, tak jsem otvíral dveře jako hňup
Astra 1.7TD, caravan - https://www.astra-g.cz/forum//////////viewtopic.php?p=136916#136916
- Hanzzz
- Kontaktovat uživatele:
tak jestli si na to vzpomenu, tak to zejtra zkusim, takže mam zapnout osvětlení v interiéru a zamknout auto jo? a pak už jen číhat...
jinak vim, že se mi takhe samo vypíná autorádio (CAR300) po určitý době, ale to jsem neměřil a auto nemám zamčený a motor je vypnutej
jinak vim, že se mi takhe samo vypíná autorádio (CAR300) po určitý době, ale to jsem neměřil a auto nemám zamčený a motor je vypnutej
Astra 1.7TD, caravan - https://www.astra-g.cz/forum//////////viewtopic.php?p=136916#136916
Píšou to v návodu, že některé spotřebiče se po 30 min vypnou a jako příklad uvádí právě osvětlení interiéru....Hanzzz píše:tak jestli si na to vzpomenu, tak to zejtra zkusim, takže mam zapnout osvětlení v interiéru a zamknout auto jo? a pak už jen číhat...
Naposledy upravil(a) APiK dne 03 zář 2008, 19:34, celkem upraveno 1 x.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka