Dálkové ovládání
Dálkové ovládání
Zdravím.Nemáte někdo zkušenost s dálkovým ovladačem?Po výměně baterie
to funguje cca 14 dní a je vybitá.Už sem kupoval třetí kus,pokaždé jinou značku a je to to samý.Dík za každou radu co s tím.
to funguje cca 14 dní a je vybitá.Už sem kupoval třetí kus,pokaždé jinou značku a je to to samý.Dík za každou radu co s tím.
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že má problém s baterií v DO a ne v autěMirek MH píše:Změř odběr z baterie,musí být 0,00 nic,pokud tam bude nějaká mA,je to v háji,teda je potřeba se podívat,jestli není někde nějaká oxidace,nebo vykloktaný tlačítko,který by spouštělo dálku(ale to by jsi poznal-špatné fce).
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
s baterií taky nic nebude, vypadá to na nějaký kraťas v ovladači. a těch 14 dní co ti to jede to funguje normálně? nestává se ti třeba, že by jsi přišel k autu a samo by se ti odemklo/zamklo?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Nebude to toto? https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic. ... highlight=
Mrkni na link v mojej správe.
Mrkni na link v mojej správe.
A já jsem někde psal o akumulátoru v autě?? Přeci pokud se mi vybíjí baterka ve vysílači,nebudu měřit odběr z akumulátoru v autě,ne??genius0011 píše:Myslím že má problém s baterií v DO a ne v autěMirek MH píše:Změř odběr z baterie,musí být 0,00 nic,pokud tam bude nějaká mA,je to v háji,teda je potřeba se podívat,jestli není někde nějaká oxidace,nebo vykloktaný tlačítko,který by spouštělo dálku(ale to by jsi poznal-špatné fce).
dálkový ovladač
Zdravím všechny, jsem čerstvý majitel Zafiry 1,8 Elegace. Mám k ní 2 klíčky. Jeden funguje naprosto tak jak má, ale v druhém není baterie a co hlavně, ani žádný držák na ní. V tom prvním je baterie v takovém plastvém držáčku. Neví někdo, jestli to půjde také provoznit na DO. Jinak klíček manuálně funguje.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
vitaj mezi nama, ten druhý na DO nezprovozníš, ten je náhradní, kdyby se ti něco stalo s tím co DO má, předpokládám, že ten co nemá DO-čko je od klíčku černý plast a v něm je nasazený červený, btw v tom černém máš čip pro imobilizer
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car: